Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Мистри » 25 апр 2015 21:14

shwepi написа:
Мистри написа:Ако думите на Аниете и Бедоя са предадени правилно, ето такива мъже трябват на Левски!
[offtopic]вече подлагам на съмнение всичко написано по сайтовете от "драскачите".[/offtopic]

Значи имаме новите Бардон.

Интересно ми е, къде изчезна цитатът от интервюто с Пламен Николов, което бях постнал/.ахти думата/. :lol:
Не му хареса на някого?
Или Пламен Николов е никой за Левски?
А нови Бардон няма да имаме, защото "онова " време няма да се върне. Магията на " Георги Аспарухов" изчезна.
За да я върнем трябва много огън, ако ме разбираш. ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 апр 2015 21:33

И тия айдуци се пазят за сряда като нас. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 25 апр 2015 21:38

Tommi написа:И тия айдуци се пазят за сряда като нас. :lol:

Е ти какво очакваш?
Те шампионата са го взели.
Пускат си когото трябва в ЕКТ.
Ние сме им единствения дразнител на тази територия.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 апр 2015 23:49

Лудогорец не са нищо особено. Както загубиха днес, така и ще загубят и в сряда. Абсолютно съм убеден в синята победата в сряда. Без значение дали днес загубиха защото са се пазили или са си помислили, че всичко им е решено. Аз предполагах, че ще губят мачове за да има интрига в първенството и да се гледа платения канал. Иначе ако днес бяха били и им беше зачетен гола срещу Локо Сф, вече щеше да им дават титлата и интереса да замине на кино. Не са толкова слаби, но и не са нищо по-различно от другите, които с нищо не превъзхождат Левски.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 26 апр 2015 00:12

Player написа:Лудогорец не са нищо особено. Както загубиха днес, така и ще загубят и в сряда. Абсолютно съм убеден в синята победата в сряда. Без значение дали днес загубиха защото са се пазили или са си помислили, че всичко им е решено. Аз предполагах, че ще губят мачове за да има интрига в първенството и да се гледа платения канал. Иначе ако днес бяха били и им беше зачетен гола срещу Локо Сф, вече щеше да им дават титлата и интереса да замине на кино. Не са толкова слаби, но и не са нищо по-различно от другите, които с нищо не превъзхождат Левски.

В сряда ще разбереш разликата. Имате само един играч на ниво, и това е тренерът.Не се залъгвай от това 0-0.Това е най-коварният резултат.Направи разликата от турнирен мач и редовен такъв за първенство.Кофтито е ,че младите момчета не са готови за такава битка

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 26 апр 2015 12:23

actrus написа:
Player написа:Лудогорец не са нищо особено. Както загубиха днес, така и ще загубят и в сряда. Абсолютно съм убеден в синята победата в сряда. Без значение дали днес загубиха защото са се пазили или са си помислили, че всичко им е решено. Аз предполагах, че ще губят мачове за да има интрига в първенството и да се гледа платения канал. Иначе ако днес бяха били и им беше зачетен гола срещу Локо Сф, вече щеше да им дават титлата и интереса да замине на кино. Не са толкова слаби, но и не са нищо по-различно от другите, които с нищо не превъзхождат Левски.

В сряда ще разбереш разликата. Имате само един играч на ниво, и това е тренерът.Не се залъгвай от това 0-0.Това е най-коварният резултат.Направи разликата от турнирен мач и редовен такъв за първенство.Кофтито е ,че младите момчета не са готови за такава битка

И с 3-0 да бяхме паднали пак щях да съм убеден в победата и дори в класирането на финал. Аз си гледам Левски и само резултатите на Лудогорец. Едните на Герена мачкат, а другите едва вкарват 1 гол. Освен това, този е мача на сезона и годината за нас, който ще ни даде шанс за ЛЕ и финансово стабилизиране. Почти на живот и смърт е. След като С Гонзо ви сгазихме за едно полувреме, сега ще е цял мач, защото и отбори публика ще се борят до последен дъх за победата.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 апр 2015 15:10

Стадиона е разпродаден! "Б" ще е меко казано претъпкан...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 апр 2015 15:49

Айде,бе...Няма ли на тея момчета,бих казал даже истински
мъже,да им платят заплатите най-накрая???
Егати простотията!!!
И сега,за ПОРЕДЕН ПЪТ,чакаме да оставят сърцата си на терена!!!
Те сигурно ще го направят,ама то това на нищо не прилича вече.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 апр 2015 18:26

Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев и спортният директор Георги Иванов-Гонзо отстраниха Лукаш Гикиевич от състава. Решението е съвместно, като инициативата е дошла от специалиста. Една от причините е поведението на нападателя по време и след мача с Марек по повод дузпа, която треньорът нареди да изпълни Борислав Цонев.

По информация на Гонг това не е първият подобен случай, в който полякът е проявявал своеволия.

Решението е съобщено преди днешната тренировка и Гикиевич тренира самостоятелно в компанията на кондиционния треньор.

Любопитно е да се отбележи, че таранът имаше проблеми с дисциплината и в предишния си тим - кипърския АЕЛ Лимасол, където също е бил ваден от състава
.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 апр 2015 22:25

Все трябва да къкри нещо на котлона. Сега пък това с Гикиевич. То, дето нямаме играчи, ами принудително ще ги изкарваме от групата. Пф...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Левски”