bobo_13 написа:BRF написа:bobo_13 написа:
Защо не си подкрепяш отбора от твоя град???? А чак да приключиш с бг футбола....че ти и сега сигурно ходиш на 1-2 мача на ЦСКА в годината...... Що не ходиш на мачове на Черноморец в Б група?
Баси тъпия въпрос!Кой е отбора от мая град?Черноморец,Нефтохимик,Бургас?Като казвам,че ще приключа,значи ще приключа!Мислиш ли,че феновете на въпросния Черноморец гледат А група сега?
Какво значение има на колко мача съм бил?Това ли ме прави по-голям или по-малък фен на ЦСКА?Този сезон съм ходил на 10-12 мача(не знам колко точно,ако искаш да ти ги изброя),ти прецени колко голям фен съм по твоята скала
!
Защо не ходя на мачове на Черноморец в Б група?Ми те акулите не ходят,аз ли да ходя?Този сезон отидох на един техен мач с Локо ГО,бяха не повече от 100 човека!
Ето значи ти доказваш моето твърдение по-горе, че ти си станал фен на ЦСКА, защото Черноморец не се знае къде точно е отбора и няма успехи. Това ми беше достатъчно. Дано ако ЦСКА фалира, Черноморец да дръпне нагоре, че да не се отказваш от бг футбола. Все пак на българският футбол му трябват фенове. КАто са били 100 човека, ти ще бъдеш 101-ия.
Само под секрет да ти кажа,че грешиш за BRF.Познавам го лично,и ми е смешно като ти чета небивалиците за него.
Но си прав,че има много такива фенове еднодневки,които са за силните на деня.Бъди сигурен,че BRF не е от тях.
И аз лично се възмущавам на такива псевдофенове които не са стъпили на един мач на Левски или ЦСКА ама иначе се водят техни фенове.