Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот djd » 27 апр 2015 11:03

Teo написа:Как мислиш, че ще ги спрем?
Бойко реши ли да бута Армията нищо не може да се направи... както стана с 4-ти КМ :idea:

@ Всичко е интереси... има група от хора които желаят да правят бизнес и правят всичко възможно да фалират ЦСКА за да може да ни вземат стадиона... :idea: :idea: :idea: :idea:

За 4-ти километър ние нищо не направихме.
Както ония блокираха Орлов мост (за Боровец ли беше, забравих вече) и стана на тяхната, така можем и ние. Заставаме пред багерите и да ни мачкат, ако им стиска.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 апр 2015 13:37

vaskonti написа:Едно е сигурно - новите със сигурност имат доста повече пари от Томов. Въпросът е, че те не искат да си ги дават без да са сигурни, че даденото плащане е наистина дължимо, а не е измислено с цел източване. Свидетелство е за това фактът, че плащат заплати, както и разни дребни "дългове".
Пълен абсурд е да бъдат нападани дори още преди да са влезли в ЦСКА - атаките към тях започнаха още около Нова година и то защо? Защото поискаха от всички да си свършат през пролетта работата така, както през есента.
В крайна сметка състоянието на ЦСКА не е такова от 1 април насам, то е такова от средата на 2013, да н екажа от средата на 2008. По тази причина сегашните са последните, които могат да бъдат винени за нещо генерално.

Брей, колко си уверен в чистите намерения на новите.

То, как да не вярваш на един доносник от Държавна Сигурност и един ибрикчия на ДПС, чисти и святи хора, те имали огромно желание да дават пари на ЦСКА, но милинките те, страхували се да не им бъдат източени парите.

Докато има шарани, ще има и рибари.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 апр 2015 14:11

Кировец написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:Ами да попитам за 37 път защо тогава не спираше да сипе закани за съд и то най-вече за точно този случай? Как така е преценил, че няма смисъл да подава жалба, а в същото време обяснява наляво и надясно, че ще го направи и че ще докаже?
А нещо за тоя милион към НАП, нали нямаше проблем и за него? Или викаш, проблемът е от 3 седмици, от както изедниците дойдоха?

Те и за план 5 години говореха. Всеки има право да говори каквото си иска. И едва ли е длъжен на тебе да ти дава отчет и не само на теб. Някак си не върви без да си направил нищо и да си предложил своята помощ да търси сметка на другия. Според мен Томов не е навредил на ЦСКА. Дори клуба в един момент заприлича на нещото, което всички искаме да виждаме. Страстите с началото на новия дял ни накараха отново да наблегнем на дребни грешки и детайли, а според мен няма предприятие в България, което да е водено по перфектния начин.
Не е правилно от морална гледна точка да сипем плюнки по хората, които някак успяха да възбудят духа на ЦСКА. След Титан, след Гриша Ганчев, след Стоичков.
Разсъждавам от своя гледна точка и си мисля, че последните 2 години бяха различни и положителни, жалко е, че не хванахме вълната. Но така е в България - двете крайности.

Да, имаше положителни неща. Това не го отричам. Но финансирането на всичко положително дойде само и единствено от хора, които ти наричаш изедници. Томов не е дал нито лев. Томов много обичаше да говори, но много малка част от това, което казваше излезе вярно. Като почнеш от обещанието му, че няма да даде клуба на случайни хора, минеш през големия спонсор и стигнеш до това дело, около което той вдигаше пушилка повече от година. Положителното се случваше когато преди това не се говореше за него, примерно плащането на един куп дребни и не толкова дребни дългове. Това е наистина добре, стига да се отчита и кой е давал парите.

Томов, ако е собственик на Лира значи е дал много левове - повече отколкото сме дали аз и ти и целия форум накуп.

Дал е един по-дебел ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 апр 2015 14:13

1982 написа:
vaskonti написа:Едно е сигурно - новите със сигурност имат доста повече пари от Томов. Въпросът е, че те не искат да си ги дават без да са сигурни, че даденото плащане е наистина дължимо, а не е измислено с цел източване. Свидетелство е за това фактът, че плащат заплати, както и разни дребни "дългове".
Пълен абсурд е да бъдат нападани дори още преди да са влезли в ЦСКА - атаките към тях започнаха още около Нова година и то защо? Защото поискаха от всички да си свършат през пролетта работата така, както през есента.
В крайна сметка състоянието на ЦСКА не е такова от 1 април насам, то е такова от средата на 2013, да н екажа от средата на 2008. По тази причина сегашните са последните, които могат да бъдат винени за нещо генерално.

Брей, колко си уверен в чистите намерения на новите.

То, как да не вярваш на един доносник от Държавна Сигурност и един ибрикчия на ДПС, чисти и святи хора, те имали огромно желание да дават пари на ЦСКА, но милинките те, страхували се да не им бъдат източени парите.

Докато има шарани, ще има и рибари.

Убеден съм в чистите намерения на новите не повече, от колкото ти си убеден, че Томов ни е спасил, че е оставил един сравнително стабилен клуб, който е разбит от изедниците през последните 2-3 седмици.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 апр 2015 14:14

onegavon написа:Това значи ли ,че прословутите 320 000 за които изписа 10 страници няма да се платят щото са очеваден опит за източване обаче облечен в договорна форма.
Добре, няма да ги нападаме искам да отбележа само,че започнаха много зле и подозирам,че ще свършат още по-зле.

Щеше да има шанс да не се платят ако Томов не беше пропуснал да обжалва. Има присъда да бъдат платени, така че вече няма мърдане.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 апр 2015 14:20

vaskonti написа:Убеден съм в чистите намерения на новите не повече, от колкото ти си убеден, че Томов ни е спасил, че е оставил един сравнително стабилен клуб, който е разбит от изедниците през последните 2-3 седмици.

Чакай малко, никъде не съм писал, че Томов е оставил един сравнително стабилен клуб, няма как просто да стане, знаейки в какво положение го пое.

А изедниците ... много странно, как ЦСКА се срина точно откакто те почнаха да се активизират, всичко си вървеше чудесно до декември месец, отборът биеше наред, плащаха се стари задължения и изведнъж Манджуков и Инджов почнаха да се месят и всичко отиде по дяволите.

А лицето Инджов, докато не изгони Стойчо, всеки ден пишеше декларации до медиите и даваше разни пресконференции, щом си изпълни целта, потъна вдън земя и изведнъж реши, че той се оттеглял от ЦСКА .... мисля всеки може да събере 2 и 2.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 апр 2015 14:22

1982 написа:
vaskonti написа:Убеден съм в чистите намерения на новите не повече, от колкото ти си убеден, че Томов ни е спасил, че е оставил един сравнително стабилен клуб, който е разбит от изедниците през последните 2-3 седмици.

Чакай малко, никъде не съм писал, че Томов е оставил един сравнително стабилен клуб, няма как просто да стане, знаейки в какво положение го пое.

А изедниците ... много странно, как ЦСКА се срина точно откакто те почнаха да се активизират, всичко си вървеше чудесно до декември месец, отборът биеше наред, плащаха се стари задължения и изведнъж Манджуков и Инджов почнаха да се месят и всичко отиде по дяволите.

А лицето Инджов, докато не изгони Стойчо, всеки ден пишеше декларации до медиите и даваше разни пресконференции, щом си изпълни целта, потъна вдън земя и изведнъж реши, че той се оттеглял от ЦСКА .... мисля всеки може да събере 2 и 2.

Само ти ли не си разбрал защо започнаха да се месят хората,които са „кихнали“ еди колко си милиона за Клуба :!: :?: :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 апр 2015 14:25

Аз отдавна съм разбрал и още декември месец във форума на ЦСКА предвидих какво ще се случи тази пролет - преврат. Е, не предвидих чак, че ЦСКА ще бъде тотално унижен и смачкан от превратаджиите, това не го очаквах, но явно пред нищо не се спират приятелчето на Домусчиев и кученцето на Доган.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 апр 2015 14:40

1982 написа:Аз отдавна съм разбрал и още декември месец във форума на ЦСКА предвидих какво ще се случи тази пролет - преврат. Е, не предвидих чак, че ЦСКА ще бъде тотално унижен и смачкан от превратаджиите, това не го очаквах, но явно пред нищо не се спират приятелчето на Домусчиев и кученцето на Доган.

Тогава и аз си мислех,че е преврат,докато не разбрах от човек ,служител в Клуба,как Стойчо е „цункал“ паричките за Коледните заплати на служителите и как ,след подготовката в Турция не се прибра с отбора,за да ходи до Близкия изток да си търси отбор :shock: Или викаш,тия да си дават парите,па кво става с тях все тая-„имал-дал“ :) Не съм 100% сигурен,но има голяма вероятност за слабите игри на отбора в началото на пролетта,преди плей-офите,да са инспирирани от самия Стойчо за отмъщение и/или да принуди новите собственици да го изгонят за неустойка ;) Единствената им грешка беше,че не го разкараха още преди зимната подготовка ,за да заложат на нов треньор,който да подготви отбора и да носи отговорност и тогава едва ли щеше да се стигне до този игрови срив :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 апр 2015 14:45

Стойчо е цункал единствено честно заработените си заплати, които чакаше цели 2 години.

А интересно, къде беши ти, когато Паро, Майкъла, Радуканов и сие, си цункаха паричките още миналата година ??

Или ти само на Стойчо парите броиш, за другите няма проблем, нека си ги взимат, когато пожелаят.

Върни се в “Архив”