Сектор Б към Батков: Купувай или продавай
Феновете на Левски призоваха собственика на клуба Тодор Батков да закупи нови играчи през зимния трансферен прозорец. Чрез декларация, публикувана на официалния фенсайт sector-b.com, привържениците на „сините” от София искат от боса да привлече качествени състезатели. „В противен случай е добре да помислите над думата ПРОДАВАМ”, съветват адвоката още запалянковците.
Ето и част от публикуваната след победата с 1:0 над Лацио декларация (без редакторска намеса):
Сините от София най-после ни донесоха малко радост. В студената декемврийска вечер на стадион Олимпико в Рим над 1000 сини привърженици бяха пропътували разстоянието от 1800км, за да подкрепят отново синята идея. Играчите най-после им се отблагодариха и с не лоша игра успяха да се наложат над именития си съперник.Тази победа бе важна, но не променя цялостната тъжна картинка за отминалия полусезон. Не ни остана нищо друго освен задължителна шампионска титла и гонене на по-добро представяне в ЕКТ. За тази цел обаче ще са нужни играчи, които трябва веднага да бъдат КУПЕНИ. Трябва дебело да се подчертае думата КУПУВАМ, а не върнати, подарени и т.н. Без пари отбор не се прави г-н Батков! Ако не сте го разбрал досега е добре да го осъзнаете час по-скоро, в противен случай е добре да помислите и над думата ПРОДАВАМ.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Re: Сектор Б към Батков: Купувай или продавай
Батков и Уолстрийт - ДА ДА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- metodito
- Контакти:
Не само Батков, но и докато имна гниди на стадиона, които казват кое какво да е и го раздават bohze onkelz няма начин.
"Левски" - европейски, може да стане и с голобради момчета, при нормална клубна политика и 15 000 души на всеки мач! Но последното с онея побойници 'дето си мислят, че стадиона им е бащиния, никога няма да стане.
"Левски" - европейски, може да стане и с голобради момчета, при нормална клубна политика и 15 000 души на всеки мач! Но последното с онея побойници 'дето си мислят, че стадиона им е бащиния, никога няма да стане.
Батков каза, че ще ви купи играчи ама друг трансферен прозорец.

Пък ако продава отбора като продаваше футболисти на Рубин и Металург Д .....

Пък ако продава отбора като продаваше футболисти на Рубин и Металург Д .....

Вече ми е омръзнало да го коментирам тоя мустак 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Няма мегдан да го продава скоро 

Да ама ако не купува сега или наи късно лятото(ама тогава трябва да вземе Дрогба и Тери:):))коефициента ни отива на кино и трябва пак да се борим с Челси и Галатасараи за място под слънцето така че ако остави Гонзо тренер и не купи поне трима като Бардон пак ще спорим за последното място в Европа

За нашият мизерник Батков, "Левски" е като печатница за пари.
3.3 мил. евро само от участието на отбора в лига европа. А какво е инвестирал?
По-скоро Батков се издържа от "Левски".
Тази печатница не ще се раздели с нея така лесно.
А, че няма да купи читав играч, трябва да ни е повече от ясно.
3.3 мил. евро само от участието на отбора в лига европа. А какво е инвестирал?
По-скоро Батков се издържа от "Левски".
Тази печатница не ще се раздели с нея така лесно.
А, че няма да купи читав играч, трябва да ни е повече от ясно.
Изобщо не очаквам да купуваме играчи през зимата, затова и вие няма смисъл да си тровите нервите, за да мислите дали ще купим някой. Най-много да дойде още някой свободен агент, бивш играч на Левски и това е...