vaskonti написа:Ами да попитам за 37 път защо тогава не спираше да сипе закани за съд и то най-вече за точно този случай? Как така е преценил, че няма смисъл да подава жалба, а в същото време обяснява наляво и надясно, че ще го направи и че ще докаже?
А нещо за тоя милион към НАП, нали нямаше проблем и за него? Или викаш, проблемът е от 3 седмици, от както изедниците дойдоха?
Те и за план 5 години говореха. Всеки има право да говори каквото си иска. И едва ли е длъжен на тебе да ти дава отчет и не само на теб. Някак си не върви без да си направил нищо и да си предложил своята помощ да търси сметка на другия. Според мен Томов не е навредил на ЦСКА. Дори клуба в един момент заприлича на нещото, което всички искаме да виждаме. Страстите с началото на новия дял ни накараха отново да наблегнем на дребни грешки и детайли, а според мен няма предприятие в България, което да е водено по перфектния начин.
Не е правилно от морална гледна точка да сипем плюнки по хората, които някак успяха да възбудят духа на ЦСКА. След Титан, след Гриша Ганчев, след Стоичков.
Разсъждавам от своя гледна точка и си мисля, че последните 2 години бяха различни и положителни, жалко е, че не хванахме вълната. Но така е в България - двете крайности.