Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот vaskonti » 26 апр 2015 17:33

onegavon написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Ебати и комплксара,значи човек като няма пари трябва да се държи покорно и да се навежда пред богатите извратеняци!

Викаш, не е важно, че заради изпунатия срок сега ЦСКА дължи тия пари, важното е, че Томов е проявил достойнство като не им е мълчал на тия изедници?
Ще кажеш ли защо не обжалва, въпреки заканите си?

ЦСКА дължи тия пари заради пернишката измет и Градева най-вече които са сключвали тия престъпни договори. Сега вие изкархте Томов виновен,че е закъснял да донесе тоалетна хартия за да им избърше насраните задници образно казано.

Образно казано, написал си пълна щуротия. Въпросните договори са сключени преди 3 години, Томов от година и половина обяснява как тези договори са престъпни и целят източване на клуба, обяснява как ще съди Титан и кой ли не, пише(уж) сигнали до главния прокурор и на финала какво? Всичко е било празни приказки. И ти на това му викаш "просто закъснял"?
Това, което са правили Титан по никакъв начин не оправдава абсолютното бездействие на Томов, особено на фона на големите му приказки, което сега ще струва на ЦСКА най-малко 320 000 евро. А да не отваряме дума и за тоя милион към НАП, който не е обезпечен. А уж всичко беше наред.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 апр 2015 17:36

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:Ама разбира се, ако има някакъв проблем, адвокатите са виновни. За всичко останало(с положителен знак), заслугата е на Томов.
Вероятно адвокатите са виновни и за тоя милион към НАП, който не е обезпечен. Сигурно и изедниците са виновни, че не са извадили тия пари още преди половин година, та Томов да си припише и това като поредното си спасително дело.
В крайна сметка да не ми казваш, че Томов многократно е нареждал на адвокатите да подготвят и да пуснат жалба, но те са се скатали?

Да съм казал някъде,че Томов е невинен?Само отбелязах,че адвокатите на ЦСКА трябва да ти отговорят на въпроса.Сега професора вече не е на власт в клуба,сигурен съм,че новите собственици ще извадят всички неудобни за Томов документи наяве.

Не, че и адвокатите не могат да отговорят на въпроса, но именно Томов е този, който повтаряше нонстоп как ще съди всички наред. А няма нито едно дело заведено срещу някой, който е бил пряко или косвено свързан с Титан или изобщо с "предишните". Що така? Адвокатите ли да питам?
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 апр 2015 18:08

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:Ама разбира се, ако има някакъв проблем, адвокатите са виновни. За всичко останало(с положителен знак), заслугата е на Томов.
Вероятно адвокатите са виновни и за тоя милион към НАП, който не е обезпечен. Сигурно и изедниците са виновни, че не са извадили тия пари още преди половин година, та Томов да си припише и това като поредното си спасително дело.
В крайна сметка да не ми казваш, че Томов многократно е нареждал на адвокатите да подготвят и да пуснат жалба, но те са се скатали?

Да съм казал някъде,че Томов е невинен?Само отбелязах,че адвокатите на ЦСКА трябва да ти отговорят на въпроса.Сега професора вече не е на власт в клуба,сигурен съм,че новите собственици ще извадят всички неудобни за Томов документи наяве.

Не, че и адвокатите не могат да отговорят на въпроса, но именно Томов е този, който повтаряше нонстоп как ще съди всички наред. А няма нито едно дело заведено срещу някой, който е бил пряко или косвено свързан с Титан или изобщо с "предишните". Що така? Адвокатите ли да питам?

За всеки юридически въпрос е нормално да питаш адвокатите.Ако те са настоявали Томов да съди Титан а той не го е направил , вината е на професора и на никой друг!
P.S.
Какво стана с представителя на Legea?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 апр 2015 18:40

Какво толкова спорите?Президент на ЦСКА беше Томов,изпълнителен директор Тодоров!Отговорността е тяхна!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 апр 2015 19:29

BRF написа:Какво толкова спорите?Президент на ЦСКА беше Томов,изпълнителен директор Тодоров!Отговорността е тяхна!

ОК,така е,но забелязваш ли,че само Томов излиза виновен.Да си чул някой да упреква Тодоров или Митал?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 апр 2015 19:46

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Ебати и комплксара,значи човек като няма пари трябва да се държи покорно и да се навежда пред богатите извратеняци!

Викаш, не е важно, че заради изпунатия срок сега ЦСКА дължи тия пари, важното е, че Томов е проявил достойнство като не им е мълчал на тия изедници?
Ще кажеш ли защо не обжалва, въпреки заканите си?

Адвокатите на клуба трябва да ти отговорят на въпроса.Дали Томов е виновен за изпуснатия срок-не знам,но аз говорех за духа на някои хора,за комплексите които имат и липсата на достойнство и чест в тях!

1 Ти за чие достойнство говориш-твоето,моето,на лупи или стойчо или по принцип си плямпаш.
2.Когато имаш ситуация с подписан договор,нямаш пари да го платиш,какъв ти е проблема да седнеш на масата и преговаряш.Явно си много далеч от реалния живот,само във форума киснеш.Хората след война сядат и преговарят
нашия не може.
3.А,че лупи е патологичен лъжец,спор не може да има.Достатъчно е да ти припомня,човека с пурите като какъв голям
бизнесмен беше представен.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 апр 2015 19:47

GOLEADOR написа:
BRF написа:Какво толкова спорите?Президент на ЦСКА беше Томов,изпълнителен директор Тодоров!Отговорността е тяхна!

ОК,така е,но забелязваш ли,че само Томов излиза виновен.Да си чул някой да упреква Тодоров или Митал?

Виж сега!Схемата е следната-Томов взима ЦСКА и назначава Тодоров и Стойчо за да управляват!Няма как някой друг да е виновен за нещо!С това не казвам,че Томов е виновен,а как би трябвало да са нещата!При това тотално затъмнение не се знае какво е финансовото състояние на ЦСКА нито към момента,нита преди 1,2 или 5 години!
Във фирмата в която работя,отговорността е на собственика.Той си е избрал мениджърския състав.Аз от своя страна като мениджър съм си избрал екипа.Отговорността която нося е пред шефа ми!Той пък носи отговорност пред партньорите и клиентите ни!Това е!
Следователно отговорността в ЦСКА я носи Томов и толкова!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 апр 2015 19:49

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:

За всеки юридически въпрос е нормално да питаш адвокатите.Ако те са настоявали Томов да съди Титан а той не го е направил , вината е на професора и на никой друг!
P.S.
Какво стана с представителя на Legea?

Това не е юридически въпрос, а чисто управленски. Юридически щеше да бъде ако питах за конкретни подробности от казуса.
А що ме питаш за тоя на Легеа, трябва ли да знам нещо за него? За сега знам, че той има претенции за една сериозна цифра, друго не знам. Ще видим какво ще се случи, но подозирам, че пак някой друг ще е виновен. Вероятно домакинът, че е объркал екипите с друга марка.
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 апр 2015 19:56

vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:Не ти става ясно за какво обжалване говоря? И викаш, аз се излагам? :)
Хайде първо се поинтересувай за какво говоря, пък после пак ми обяснявай кой се излага.
http://m.fakti.bg/news/137443

м.факти.бг Стига се излагай бе!

Ти упорито отказваш първо да провериш и после да говориш наизуст? Това го иа във всяка една медия, за която се сетиш. По-интересното е, че го има самия документ, с който от съда в Лозана казват, че срока за обжалване на този случай е изтекъл. Това писмо е с дата доста след десетките закани на Томов, че ще обжалва.

На кой случай? Ти къде прочете за какъв случай става въпрос? Къде пише по какво същество е тази кореспонденция? Или щом се пише, че ЦСКА не е апелирал, значи ще ни вземат 12 точки?

Къде го пише това?

Ами проблемът не са 12-те точки, а 320 000 евро. Томов каза сто пъти, че ще обжалва тези пари. Питам те - обжалвани ли са изобщо? Ако не са, защо?

Ами сигурно защото е безсмислено да се обжалва в крайна сметка. Едва ли ръководителите не са се допитали до Гайдаров, ти от къде знаеш какво е преценил адвоката - дали има смисъл да се обжалва, след като не може да се докаже нищо, а прокуратурата си бърка в носа или някъде другаде?! Ама си дрънкаш, че Томов е виновен. Как разбра, че е виновен? Може да не е обжалвал и заради бурните настроения след и по време на зимната подготовка за началото на първенството. Всичко е възможно. То най-лесно да посочиш Лупи с пръст и да кажеш, че е виновен. Ти с какво си помогнал на ЦСКА?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 апр 2015 20:01

Ами да попитам за 37 път защо тогава не спираше да сипе закани за съд и то най-вече за точно този случай? Как така е преценил, че няма смисъл да подава жалба, а в същото време обяснява наляво и надясно, че ще го направи и че ще докаже?
А нещо за тоя милион към НАП, нали нямаше проблем и за него? Или викаш, проблемът е от 3 седмици, от както изедниците дойдоха?
[/center]

Върни се в “Архив”