Хъл Сити - Ливърпул - 28.04.2015 |21:45| 1-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Хъл Сити - Ливърпул - 28.04.2015 |21:45| 1-0 FT

Мнениеот 9lives » 26 апр 2015 15:43

[center]Изображение[/center]

[center]Предишен мач между двата отбора :[/center]

[center]Предишни мачове в първенството:[/center]

[center]Пряко по:[/center]

Последна промяна от 9lives на 30 апр 2015 18:22, променено общо 2 пъти.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
stefani

Re: Хъл Сити - Ливърпул - 28.04.2015 |24:45|

Мнениеот stefani » 26 апр 2015 15:56

2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Хъл Сити - Ливърпул - 28.04.2015 |21:45|

Мнениеот ЕМИЛ » 26 апр 2015 17:01

1:1

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 26 апр 2015 17:16

Нищо повече от познатата мъка,може да бием случайно,но може и дебелака Брус да е поредния,изгаврил се с недоразумението БР.
[offtopic]Гледам в момента, как Карамелите сипват с големия черпак на Манафите и си задавам въпроса-защо точно при нас дойде тоя тъпак :([/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 26 апр 2015 17:36

0-2
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 26 апр 2015 18:20

2:1 и Хъл ще погледнат към оставането във ВЛ ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 апр 2015 18:47

В този мач ,отново ще го няма чупливия Стъридж ,на който разчитах много тоя сезон . Така ,че отново мача ще е висящ . Балотели е дупка . Няма кой да вкара . На Данчо финта ли да разчитам ? Или на слабата форма на Стърлинг ,който на всичкото отгоре е на крехките 20 годинки ? Или на 19 годишния Ибе ? Ок ,могат да избухнат и да вкарат някой гол от време на време ,но като цяло не може да се разчита на тия деца да ни решават мачовете .
Или на Джерард ,който вече не може да ходи ? Ми той по добре Алън да играе вместо него ,повече се включва от него в атака .
В класата на Коутиньо ми остава надеждата ,но по принцип той е хлаф и неговата роля е да гради атаките на Ливърпул а не задължително да чакаме на него да бележи.
Мисля ,че Лалана може да се появи на мястото на Балотели ,но видяхме че и той направи трагичен сезон .
Освен това ,недай си боже и някоя грешчица отзад и иди връщай гола .
Няма класа в Ливърпул ,това е . С победа в този мач може да притесним малко манафите ,но не виждам как ще го вземат тия младоци ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 26 апр 2015 18:55

suareshampion написа:В този мач ,отново ще го няма чупливия Стъридж ,на който разчитах много тоя сезон . Така ,че отново мача ще е висящ . Балотели е дупка . Няма кой да вкара . На Данчо финта ли да разчитам ? Или на слабата форма на Стърлинг ,който на всичкото отгоре е на крехките 20 годинки ? Или на 19 годишния Ибе ? Ок ,могат да избухнат и да вкарат някой гол от време на време ,но като цяло не може да се разчита на тия деца да ни решават мачовете .
Или на Джерард ,който вече не може да ходи ? Ми той по добре Алън да играе вместо него ,повече се включва от него в атака .
В класата на Коутиньо ми остава надеждата ,но по принцип той е хлаф и неговата роля е да гради атаките на Ливърпул а не задължително да чакаме на него да бележи.
Мисля ,че Лалана може да се появи на мястото на Балотели ,но видяхме че и той направи трагичен сезон .
Няма класа в Ливърпул ,това е . С победа в този мач може да притесним малко манафите ,но не виждам как ще го вземат тия младоци ..

Изчерпаха се и твоите надежди за Балотели :). На тоя мозъкът му е колкото грахово зърно и изобщо не му пука за отбора. Знаеше се от първия ден, че привличането му е риск и за съжаление потвърди всички негативни очаквания. Колкото по-бързо се отървем от него, толкова по-голяма част от парите, които платихме за него ще си върнем.
Аз съм оптимист за този мач без да мога да се обоснова :mrgreen:. Тия са дървари и не вярвам да надскочат себе си и да ни бият. За този мач Ламбърт изглежда като най-подходящ да води атаката и да се бори с тях отпред.
Hala Madrid

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 апр 2015 19:04

gogovcite написа:
suareshampion написа:В този мач ,отново ще го няма чупливия Стъридж ,на който разчитах много тоя сезон . Така ,че отново мача ще е висящ . Балотели е дупка . Няма кой да вкара . На Данчо финта ли да разчитам ? Или на слабата форма на Стърлинг ,който на всичкото отгоре е на крехките 20 годинки ? Или на 19 годишния Ибе ? Ок ,могат да избухнат и да вкарат някой гол от време на време ,но като цяло не може да се разчита на тия деца да ни решават мачовете .

Изчерпаха се и твоите надежди за Балотели :). На тоя мозъкът му е колкото грахово зърно и изобщо не му пука за отбора. Знаеше се от първия ден, че привличането му е риск и за съжаление потвърди всички негативни очаквания. Колкото по-бързо се отървем от него, толкова по-голяма част от парите, които платихме за него ще си върнем.
Аз съм оптимист за този мач без да мога да се обоснова :mrgreen:. Тия са дървари и не вярвам да надскочат себе си и да ни бият. За този мач Ламбърт изглежда като най-подходящ да води атаката и да се бори с тях отпред.

Kво няма е братле да ми изчезне надеждата ? Ебати нещастника тоя .
Прав си ,глупав е ,ленив,бавно работи с топката и наистина не му пука за отбора .И много време е в бокса . Да се маха на секундата .
Ами да по добре Ламбърт или Борини от Балотели .Поне имат повече желание за игра ако не друго :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 апр 2015 19:09

Тук мисля, че ще победим. Днес четох, че в момента Миньоле е вратаря с най-много сухи мрежи в лигата. Коутиньо вече влезе в отбора на сезона, така че се надявам и втори наш играч да вземе индивидуална награда.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”