НБА 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sirius123

Re: НБА 2014/2015

Мнениеот sirius123 » 25 апр 2015 14:56

Доста зрелищен мач изнесоха Далас и Хюстън , завършил с победа на гостите ( 130:128). В началото на мача , Хюстън дръпнаха напред в резултата. През втората половина , отборите се активизираха и представиха най-доброто от баскетбола. 6.7'' преди края на мача , Далас имаха възможност да вкарат мача в продължение , но удар от средно разстояние не намери ринга. Дирк Новицки напусна сам явно крайно недоволен. В отбора на Хюстън отново блестеше Джеймс Хардън , с принос от 42 точки и 8 асистенции.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 апр 2015 16:08

rmfan5 написа:

Чикаго ми се струва че са единствените от И конф. които могат да спрат Кливланд.

Жалко, че ще е само 1/2 финал на конференцията. Роуз навлиза във форма и ще станат добри мачове, но според мен Кливланд ще са шампиони на Изток. И сякаш шампиона на Запад ще влезне по-изтощен във финала, един сблъсък между ГС и Хюстън си влиза в 7 мача отвсякъде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 25 апр 2015 20:45

И тази сутрин Хардън пак бе на висота,както и изненадата за мен - Дуайт Хауърд,който от както се върна от контузия,не спира да радва.Далас са с много по-слаба скамейка от Рокетс и това си пролича.Рондо направо се излага,като Мавс без него движат много по-добре топката.Явно наистина избухливия поинт гард е изпаднал в дупка.Просто има ужасяваща стрелба от далечно разстояние,като оправданията с големите длани,според мен не важат.Общо взето защитата на Ракетите го оставяха свободно да си стреля,дори и от близко разстояние.В отбор където да бъде водещ реализатор просто не се вързва.Тайсън Чандлър изобщо не го видях в мача.Хюстън имат много добра организирана защита в лицето на Ариза,Хауърд,Смит и Брюър.
Истината пак показа класа,като буквално попиля Раптърс.Според мен обаче ключовата фигура беше Джон Уол.Изруда вкара 19 точки и направи 15 асистенции,макар че винаги съм бил на мнение,че стрелбата му не върви.Въпреки това Пиърс с тези клъч тройки ги закопа.
Веждата няма опит просто,за да отстрани Уориърз.Психиката им рухва,при ключовите моменти.Серията вече е ясна,макар че Пеликанс имат добра пейка.Смятам,че Голдън Стейт ще имат особени проблеми срещу Мемфис със Зак и Марк Гасол,тъй като Уориърз имат ужасна защита.Да не говоря и за техният тип игра: заслон - тройка,заслон - тройка...
Атланта ще прегазят и в последният мач Бруклин Нетс и това е...Само с Дерън Уилямс...толкова.Беше си направо изненада,това че стигнаха до плейофите.Кайл Корвър пак им разказа играта...
Що се отнася до Бостън Селтикс с тази разюздана защита,нищо добро не ни чака.Зелър е особено трагичен и го минават,като малка гара.Изключително слаб защитник.Може би е слабото ни звено,този сезон.Като изключим Томас и в някои моменти Смарт,на този отбор му липсва мноооого класа.Трябва ни един висок борец в боята и нещата ще излгеждат доста добре и дори можем да станем редовен плейофен отбор на Изток, но за повече,вече трябва чудо.
Абе каквото и да си говорим скучни плейофи...
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 26 апр 2015 05:48

Пеликаните току що бяха елиминирани от страхотните Голдън Стейт Уориурс. Краен резултат на мача 109 - 98. И сега чакаме дали ще е Мемфис или Портланд.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 30 апр 2015 18:03

Здравейте вече се знае първата двойка от плейофите, след като снощи Мемфис Гризлис победиха Портланд Трейлблейзърс с 99 - 93 и взеха серията с 4 - 1 победи
Така че следващия мач на Голдън Стейт Уориърс е с Мемфис в неделя 12:30калифорнийско време или 22:30бг време
Последна промяна от emi_cska на 03 май 2015 21:13, променено общо 1 път.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 03 май 2015 07:22

Здравейте след като чудото се случи и Лос Анжелес Клипърс елиминираха Сан Антонио Спърс
Ето двойките на втория кръг на плейофите:
Голдън Стейт Уориурс - Мемфис Гризлис
Лос Анжелес Клипърс - Хюстън Рокетс
Чикаго Булс - Кливлънд Кавалиърс и
Атланта Хаукс - Вашингтон Уизърдс

Дайте си прогнозите:
Моите са Голдън Стейт; Хюстън; Чикаго и Вашингтон

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 май 2015 16:47

Клипърс ме изненадаха приятно. Ако има отбори, на които може да се каже, че не съм фен, това са Булс и Спърс.

Иначе-Хюстън/ГСУ и Кливланд/Атланта
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 03 май 2015 17:21

На Клипърс гледах мач номер 6 със Спърс, когато спасиха серията, гледам че вчера драматично са спечелили с кош на Крис Пол 1 секунда преди сирената. Блейк Грифин пък е направил трипъл- дабъл, много впечатляващи 10 асистенции от него. Радвам се за ЛА, дано достигнат финал в конференцията.
От останалите сблъсъци доста ме изненадва, че Вашингтон са остранили Торонто с 4:0.
Очаквам финали в конференциите Кавс- Атланта и Уориърс- Хюстън. Предпочитанията са ми обаче са за Чикаго и Клипърс. Искам да гледам Клипърс с Голдън Стейт, двата ми най- симпатични отбора.
Довечера мачовете са в ранно за бг време, ако на някой му се гледа наживо.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 03 май 2015 18:03

Довечера мачовете са:
Атланта - Вашингтон 20:00 часа
Голдън Стейт Уориърс - Мемфис Гризлис 22:30 часа
Това са в БГА часово време

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 03 май 2015 21:02

Идва най-чаканата серия от мен в източната конференция Булс-Кавс.
Дуела между Кайри и Роуз би трябвало да е много интересен.

Голдън Стейт дали няма да излетят от Гризлитата?
Зак и Марк Гасол ми се струва че ще ги поозорят.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”