Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Сектор Г

Мнениеот Stahlgewitter » 25 апр 2015 13:11

Teo написа:Постепенно загивате с всеки един сезон вие... даже не сте ни мерило вече( преди уж, докато беше боклука на власт, имахте някакво леко съживяване.. но до там)... ужасно падение сте на публика.. да не говорим за хорео, пеене и т.н. :idea:

@ СЕКТОР Г е институция определяща правилата... така ще бъде винаги! :idea:

@ ''Подкрепяй Левски докрай'' нали такова беше нещо?... да 300 човека е велика подкрепа :lol:

Да те върна малко назад,при Титан вие нямахте и 300 човека.Това ли ви е институцията определяща правилата?Или виждаш само това,което искаш?Дори и при победи срещу нас си изоставихте секторчето и се събрахте в А,за да не изглеждате смешни като бройка.И след мача 20 мин слушахте "Тим любим" отблизо с отворена уста.
Тео,караш ме да си мисля,че нарочно се излагаш така всеки ден,няма вариант причината да е друга.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 апр 2015 13:38

Stahlgewitter написа:
Teo написа:Постепенно загивате с всеки един сезон вие... даже не сте ни мерило вече( преди уж, докато беше боклука на власт, имахте някакво леко съживяване.. но до там)... ужасно падение сте на публика.. да не говорим за хорео, пеене и т.н. :idea:

@ СЕКТОР Г е институция определяща правилата... така ще бъде винаги! :idea:

@ ''Подкрепяй Левски докрай'' нали такова беше нещо?... да 300 човека е велика подкрепа :lol:

Да те върна малко назад,при Титан вие нямахте и 300 човека.Това ли ви е институцията определяща правилата?Или виждаш само това,което искаш?Дори и при победи срещу нас си изоставихте секторчето и се събрахте в А,за да не изглеждате смешни като бройка.И след мача 20 мин слушахте "Тим любим" отблизо с отворена уста.
Тео,караш ме да си мисля,че нарочно се излагаш така всеки ден,няма вариант причината да е друга.

Имахме и бяхме над 300 в най-лошия период.. докато вие всяка година дълбаете дъното и лека-полека се стопявате :idea:
Няма как да ми говориш за пеене при положение, че вие имате само СКАНДИРАНИЯ, но не и песни с текст... Масово на всички мачове... Ние сме Левски, Смешна зона, И само левски, Тим любим, св***-минет... е това ви е арсенала на вас... :lol: :idea:
Най-накрая от няколко месеца се опитвате да наложите една песен, ама капацитетите в сектора нямат IQ-то да я изпълнят.. свикнали сте си на скандирания и това е... аре да не се лъжеме тука :idea:

@ Много още хляб и сол трябва изядете, че да ни стигнете поне малко до нивото в което сме в последните 2 години.. :idea:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 апр 2015 14:04

Това ти го казаха големите батковци нали? :lol: Разказаха ти набързо какво се случва на дербита,а ти си ходил един два пъти на мач с незначителни тимчета,видял си 200 човека една димка и три факли и си си казал брей,верно сме сила ние.Такива като тебе форумни герои вече дори не са ми смешни.
Тео,накрая ще ти задам елементарен въпрос:
Колко щяхте да сте на дерби,ако ние ви бяхме били 6 пъти подред?
Отговори си на себе си,аз знам отговора.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 апр 2015 14:08

Stahlgewitter написа:Това ти го казаха големите батковци нали? :lol: Разказаха ти набързо какво се случва на дербита,а ти си ходил един два пъти на мач с незначителни тимчета,видял си 200 човека една димка и три факли и си си казал брей,верно сме сила ние.Такива като тебе форумни герои вече дори не са ми смешни.

Смятай.. някакъв палячо да ми говори за посещения на мачове... :lol:
Аз от както ходя срещу подуяне, ти тогава си го гледал по канал 1.. да не говорим за гостувания.. и не само в България... :idea:

@ Можете да ходите и да се заливате с л**** в сектора ... на нивото не може да стъпите на Г... :idea:

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 25 апр 2015 14:08

тоя форумен герой като гледам колко милиона мнения има силно ме съмнява да е виждал хАрмията на нещо различно от снимка :lol:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 апр 2015 14:15

Teo написа:
Stahlgewitter написа:Това ти го казаха големите батковци нали? :lol: Разказаха ти набързо какво се случва на дербита,а ти си ходил един два пъти на мач с незначителни тимчета,видял си 200 човека една димка и три факли и си си казал брей,верно сме сила ние.Такива като тебе форумни герои вече дори не са ми смешни.

Аз от както ходя срещу подуяне, ти тогава си го гледал по канал 1.. да не говорим за гостувания.. и не само в България... :idea:

@ Можете да ходите и да се заливате с л**** в сектора ... на нивото не може да стъпите на Г... :idea:

Я кажи откога ходиш,кой ти беше първия мач? :lol:
После кажи кой ти беше първия мач извън България :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 апр 2015 14:32

Stahlgewitter написа:
Teo написа:

Я кажи откога ходиш,кой ти беше първия мач? :lol:
После кажи кой ти беше първия мач извън България :lol:

ЦСКА - Атлетико 1998г.

Рома - ЦСКА 2009г.

@ на тебе първия мач ти беше като играхте ШЛ.. 1002% сигурен съм!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 апр 2015 14:52

Тогава Тео,съм бил на 30,дали ми е първия мач,как мислиш? :lol: Малък си още да спориш с мен.
Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 25 апр 2015 14:55

Ти спорИ с Кашчей през ефира на Радио Свободна Европа. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 25 апр 2015 15:04

Ако ще и на 66 да си... :idea:

@ Докато аз съм в тоя форум няма да позволя на някакви бастуни да омаловажават институцията Сектор Г, ЦСКА и т.н., и да си мислят, че всичко се върти около ГЕРЕН-а, а кравата е защитено животно :idea:
@ А да допълня.. туристи сини такива да спрете ме храните на лично с трол акаунти... нз що не влезете с оригинала????
@ От както преместиха мачовете на национала нямаме изгубена битка на трибуните... може на терена да са ни били, но ние от северната трибуна никога не ГУБИМ... :idea:
@ Когато почнете да налагате песни с текст и да ги пеете на дерби мачове, тогава може да дойдеш и да се опитваш да ме обориш... до тогава отваряйте буквара и учете, че вашето образование и на тея по-малките ви е под всякаква критика :idea:

Върни се в “ЦСКА”