Logical person написа:petko.h.markov написа:Logical person написа:petko.h.markov написа:Logical person написа:Кашчей написа:
Само 800 000 към НАП?!
Вземам си думите назад за теб!
Толкова са дълговете към НАП, когато боклуците вземат отбора. Можеш да се осведомиш колко ни остави 2013.
ЛЪЖЕШ.Погледни таблицата със задълженията,когато титан подаряват акциите на лупи.7 млн към НАП,а сега са 10млн.
Защо пропускаш 700 000 лв към Етрополе?Нали всичко е само от титан,той се е опитал да оправи нещата.Оправил ги е
няма що!
Какво си се вманиачил в Етрополе ? Тези пари са от продажбата на Чочев. Томов го продава за 1,7 млн лева. Това че е използвал парите за друго и не е платил веднага на Етрополе ли е големия проблем ?
А за скалъпените таблици на ГОНГ не ми се говори. През 2013 имаме 9 млн дълг към НАП. 7млн са обезпечени със земи и още 2 млн са обезпечени с марката. Нараснали са с 1,5 млн.
Значи ти не гледаш че Титан са увеличили дълговете от 800 000 на 19 млн , а броиш някакви стотинки на Томов ? Воден единствено от яростна лична омраза.
Ние сега за лупи"спасителя" ли говорим или за титан?Твоите измислени суми да коментираме?700 000лв са си сериозен
проблем,но за човек с твоите финансови възможности са стотинки.Колко пари се платиха още,след като лупи се излузи
за този прословут лиценз?
За Титан говорим. Те ни заробиха с 19 млн дългове. Но ти си плюеш по Томов, защото го мразиш.
Анголецът избягал и ще ни съди-кой го доведе и кой не му плати?Ще ни отнемат 12 точки-кой не заведе дело или не се
разбра с човека?Можеш да го обичаш!На мен ми е безразличен.