Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Кашчей » 24 апр 2015 21:01

GOLEADOR написа:Ако не намерим собственик готов да инвестира 20 000 000 в клуба,то другия начин да оцелеем е ЦСКА сам да си заработи тези пари?А как ще стане тази работа с бледи юноши и евтини треньори аз не знам.

Как ще си заработи ЦСКА тези пари сам, без основа? Бледите юноши ги остави настрана. Вие и с този шампионски състав не можете да ги заработите!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 апр 2015 21:01

GOLEADOR написа:Ако не намерим собственик готов да инвестира 20 000 000 в клуба,то другия начин да оцелеем е ЦСКА сам да си заработи тези пари?А как ще стане тази работа с бледи юноши и евтини треньори аз не знам.

Няма балък в тази държава да извади такива суми и да ги подари на един футболен клуб просто ей така за слава.

Ти ако си безработен и имаш проблем с доходите охолен живот ли продължаваш да живееш или свиваш разходите до минимум оправяш задължения ако имаш и чакаш да дойдат по-добри времена, в които ще си намериш хубава и платена работа?

Tommi, ясно е, че трябва да има човек с пари, но до момента никъде непрочетох, къде е мястото на феновете, ако си мислят, че някой ще дойде за да им прави кефа, а те нищо да не дават адски много са се излъгали.

То клуба с 1000 човека на армията няма да бъде спасен, това важи за абсолютно всеки един клуб в България.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 апр 2015 21:05

Долно уйно написа:

Няма балък в тази държава да извади такива суми и да ги подари на един футболен клуб просто ей така за слава.

Ти ако си безработен и имаш проблем с доходите охолен живот ли продължаваш да живееш или свиваш разходите до минимум оправяш задължения ако имаш и чакаш да дойдат по-добри времена, в които ще си намериш хубава и платена работа?

Tommi, ясно е, че трябва да има човек с пари, но до момента никъде непрочетох, къде е мястото на феновете, ако си мислят, че някой ще дойде за да им прави кефа, а те нищо да не дават адски много са се излъгали.

То клуба с 1000 човека на армията няма да бъде спасен, това важи за абсолютно всеки един клуб в България.

Сега е точното време за хубавата и добре платена работа (ЕКТ)!Няма какво да чакаме чичко-паричко,просто трябваше да запазим отбора и треньора си , да станем шампиони и да си заработим парите в ЕКТ!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 апр 2015 21:07

GOLEADOR написа:И колко бяха дълговете през 2008?Сравнение с тези от Титан са като пъпка на задник!

Верно ли това? А защо беше нужно да ви натрисат на Титаните, които нямат интереси във футбола? Защо трябваше да ви "връзват" за Кремиковци"? Ти знаеш ли друг клуб, който да е бил задължително условие за приватизация на производствено предприятие...ако щеш и фирма го наречи?!

ЦСКА е купил сам себе си, благодарение на Лупи. За теб, както и за СГС, да ощетиш отбор с 4 милиона е нищо, след като е направено от Спасителя, нали?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 апр 2015 21:09

GOLEADOR написа:
Долно уйно написа:

Сега е точното време за хубавата и добре платена работа (ЕКТ)!Няма какво да чакаме чичко-паричко,просто трябваше да запазим отбора и треньора си , да станем шампиони и да си заработим парите в ЕКТ!

Ти верно си зомбиран. Със същият треньор какво направихте в ЕКТ миналата година, че ми се губи в мъглата? Групите на ЛЕ още тъжат за ЦСКА София, отборът, който ги превзема при всяко свое участие!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 апр 2015 21:10

Logical person написа:
petko.h.markov написа:
Logical person написа:
Долно уйно написа:Спасението на ЦСКА минава през 3-4 години съществуване на критичния минимум без да се преследват цели и след като си оправят задълженията, чак тогава да мислят за челни класирания, всичко останало е удължаване на агонията.

Всички чужденци се разпродават.
Таван на заплатите 3000лв.
Администрацията съкратена до 4-5 човека.
Феновете ако искат този отбор да стане отново фактор дори при всички тези неща по-горе да са по минимум 4-5 хиляди на стадиона.

Пълни глупости. Това е бавна, но сигурна смърт и много стара мечта на враговете ни.

С лупи и стойчо са ти необходими 18 месеца.

Излагаш се вече с дивашката си омраза :) Всички дългове и проблеми са само от Титан. Това че Томов не успя да подобри положението, не е негова вина. Той поне опита.

Вместо да правиш"литературни напъни" виж фактите:
-задълженията към НАП от 7млн. станаха 10 млн.лв
-задълженията към футболисти/само в неговия период/ и Етрополе са 1.1млн.лв. Има списък с футболистите и дължимите пари в Топспорт.
Той все има ДОБРО ЖЕЛАНИЕ да направи нещо,но накрая всичко е ФАЛИТ

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 апр 2015 21:12

GOLEADOR написа:Сега е точното време за хубавата и добре платена работа (ЕКТ)!Няма какво да чакаме чичко-паричко,просто трябваше да запазим отбора и треньора си , да станем шампиони и да си заработим парите в ЕКТ!

С много по-добър отбор видяхме, че не ставате да работите тази работа, така че ЕКТ не е мястото, което ще спаси ЦСКА.

Ще попитам отново, феновете, с какво помагат на клуба да не фалира?

Още нещо, защо трябва да се правят лагери в чужбина при положение, че клуба изпитва финансов недоимък?
Адски много фирми в България се управляват така, както се управлява ЦСКА и за това фалиралите са хиляди.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 апр 2015 21:15

Кашчей написа:Ти верно си зомбиран. Със същият треньор какво направихте в ЕКТ миналата година, че ми се губи в мъглата? Групите на ЛЕ още тъжат за ЦСКА София, отборът, който ги превзема при всяко свое участие!

Ако четеш избирателно няма как да не излезна зомбиран.Ти винаги се правиш на неразбрал,но това си е за твоя сметка.Сега съм сигурен,че не си схванал какво означава "да запазиш отбора и треньора си" и за това ме питаш за представянето ни миналата година.Разбира се,ако разпродадем футболистите си и след това вместо подготовка ключови играчи напуснат ЦСКА,резултата ще е като този със Зимбру.Даже може и по-зле да е и да запишем и загуба в някой от мачовете!Вече ясен ли съм или отново ще се правиш на неразбрал?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 апр 2015 21:17

Кашчей,този и логичната персона са просто неспасяеми.Колкото човек е по-ограничен умствено,толкова е по-лесен
за манипулиране.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 апр 2015 21:18

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Ти верно си зомбиран. Със същият треньор какво направихте в ЕКТ миналата година, че ми се губи в мъглата? Групите на ЛЕ още тъжат за ЦСКА София, отборът, който ги превзема при всяко свое участие!

Ако четеш избирателно няма как да не излезна зомбиран.Ти винаги се правиш на неразбрал,но това си е за твоя сметка.Сега съм сигурен,че не си схванал какво означава "да запазиш отбора и треньора си" и за това ме питаш за представянето ни миналата година.Разбира се,ако разпродадем футболистите си и след това вместо подготовка ключови играчи напуснат ЦСКА,резултата ще е като този със Зимбру.Даже може и по-зле да е и да запишем и загуба в някой от мачовете!Вече ясен ли съм или отново ще се правиш на неразбрал?

Да ме светнеш за някакъв голям европробив на Стойчо, с някой отбор?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”