Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сектор Г
Предполагам, че тези олигофрени издигнали свастиката са същите тези, които го направиха и на мача с Италия. За жалост сега клуба трябва да плаща за това, а в Сектор Г със сигурност ги знаят кои са и би било редно вместо да събличат футболисти, да бяха съблекли тях.
Вчерашната дата освен годишнина от избухването на априлското възстание бе и годишнина от рождението на фюрера, предполагам това е провокирало носенето на това знамe. Аз на стадиона не го видях, но станалото станало.
ceBep написа:Вчерашната дата освен годишнина от избухването на априлското възстание бе и годишнина от рождението на фюрера, предполагам това е провокирало носенето на това знамe. Аз на стадиона не го видях, но станалото станало.
Заради това знаме и свастиките гадни ще получим 40000 лева глоба и вероятно няколко мача наказание без публика
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
emi_cska написа:ceBep написа:Вчерашната дата освен годишнина от избухването на априлското възстание бе и годишнина от рождението на фюрера, предполагам това е провокирало носенето на това знамe. Аз на стадиона не го видях, но станалото станало.
Заради това знаме и свастиките гадни ще получим 40000 лева глоба и вероятно няколко мача наказание без публика
Голема работа

Леевски, оле

-
- Контакти:
boabbb написа:emi_cska написа:ceBep написа:Вчерашната дата освен годишнина от избухването на априлското възстание бе и годишнина от рождението на фюрера, предполагам това е провокирало носенето на това знамe. Аз на стадиона не го видях, но станалото станало.
Голема работаДа не би да се бориме за нещо, та се притесняваш
Смотаното ръководство и без това смятат да ни закриват, та 40 бона ли ще ни бутнат ...
Има роман на Достоевски с пет букви,първата е И.
Яките пичове от Сектор Г дали ще се бръкнат за глобата?
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/odru ... eva-325830
Одрусаха ЦСКА с 37 500 лева
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
Кашчей написа:Яките пичове от Сектор Г дали ще се бръкнат за глобата?
Обикновено казват,че футболистите не заслужават публиката си.Аз си мисля,че точно тези фенове не заслужават клуба си.Във вторник пътувах за обекта си в Девня и слушах Гонг.Там Ники Александров в негов си стил мънкаше и обясняваше как тази
евентуална глоба не била нищо важно,че била в бъдещи периоди и от ТВ приходи.Абе човече,37500лв са си 37500ЛВ.
petko.h.markov написа:Кашчей написа:Яките пичове от Сектор Г дали ще се бръкнат за глобата?
Обикновено казват,че футболистите не заслужават публиката си.Аз си мисля,че точно тези фенове не заслужават клуба си.Във вторник пътувах за обекта си в Девня и слушах Гонг.Там Ники Александров в негов си стил мънкаше и обясняваше как тази
евентуална глоба не била нищо важно,че била в бъдещи периоди и от ТВ приходи.Абе човече,37500лв са си 37500ЛВ.
Бих приветствал решение на БФС, всяко следващо, след първото нарушение, да се води рецидив и глобите да се удвояват, в сравнение с предната, но те знаят, че ще трябва да наказват най-много вас и Левски и затова не го правят. Мисля, че ако това стане, то самите клубове ще започнат да гледат с друго око на "Но пиро, но фън". Когато за първо провинение получиш 2 000 лева глоба, а за шесто станат над 100 000...може би ще има ефект.
Когато рецидивът при други нарушения стане рецидив, не само в една спортно-състезателна година, а изобщо (както е в НК)...това също ще ги поусмири малко, според мен.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
Кашчей написа:petko.h.markov написа:Кашчей написа:Яките пичове от Сектор Г дали ще се бръкнат за глобата?
Бих приветствал решение на БФС, всяко следващо, след първото нарушение, да се води рецидив и глобите да се удвояват, в сравнение с предната, но те знаят, че ще трябва да наказват най-много вас и Левски и затова не го правят. Мисля, че ако това стане, то самите клубове ще започнат да гледат с друго око на "Но пиро, но фън". Когато за първо провинение получиш 2 000 лева глоба, а за шесто станат над 100 000...може би ще има ефект.
Когато рецидивът при други нарушения стане рецидив, не само в една спортно-състезателна година, а изобщо (както е в НК)...това също ще ги поусмири малко, според мен.
Не вярвам,защото повечето от тях не знаят цената на парите понеже не ги печелят.А когато друг плаща-пей сърце.
petko.h.markov написа:Кашчей написа:
Не вярвам,защото повечето от тях не знаят цената на парите понеже не ги печелят.А когато друг плаща-пей сърце.
Ако и тогава клубовете не се вземат в ръце значи си заслужават съдбата!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":