Не харесвам Ювентус, но искам да са те, защото би било изненада, ако станат носители на ШЛ.
Според мен обаче, вероятността Барселона да спечели трофея е над 90%.
Гуардиола не е способен да донесе титла на Германия, купа нa Германия и ШЛ в една година, и понеже първите 2 са му почти гарантирани, то ШЛ според мен ще я изпусне. Просто това го може само Юп Хайнкес.
Реал са въздух под налягане, щом в 2 мача срещу Атлетико вкараха едва 1 гол(при това в 88 мин) и то след ч.к. на Арда Туран, това показва, че от 4-те отбора най-добра е формата на Барселона.
Даже не съм сигурен, ако Реал играеше с ПСЖ, дали нямаше ПСЖ да ги елиминира.
Стига да няма някоя контузия на ключов играч, според мен в момента Барселона е фаворит.
Преди месец, когато коефициентите още бяха високи, в края на март, сложих в бет365 на дългосрочен залог за победител в ШЛ на Порто, Барса и Юве. Никога не познавам световният шампион, там съм слаб, но в ШЛ не знам как, винаги усещам евентуалния победител, от няколко години играя на дългосрочен залог и точно в края на май ми идват едни пари(а те никога не са излишни), даже тази година няма да се учудя, ако финалът е именно Барселона - Ювентус.
Това е моето мнение, желая на всички хубав ден и късмет!

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.