Ювентус - Реал Мадрид | Барселона-Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Шампионска лига-жребий за 1/2 финалите | 13:00

Мнениеот Red_Pride » 24 апр 2015 10:46

boabbb написа:Байерн - Юве
Барса - Реал

Очаквам Класико на полуфинала, рейтинга ще пробие тавана :lol:

На мен пък ми е писнало от Ел Класико.Мисля,че Байерн-Реал ще е по-интересен финал ;)
P.S. Сега видях,че си писал за полуфинала.Вярно,че може да го нагласят да е на полуфинала,щото Байерн с кито и да се падне ще го бие като бръшнян чувал 8-)
Последна промяна от Red_Pride на 24 апр 2015 10:51, променено общо 1 път.
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 апр 2015 10:49

Red_Pride написа:
boabbb написа:Байерн - Юве
Барса - Реал

Очаквам Класико на полуфинала, рейтинга ще пробие тавана :lol:

На мен пък ми е писнало от Ел Класико.Мисля,че Байерн-Реал ще е по-интересен финал ;)

Или грешно го прочете, или грешно го написа :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

neutralenfen
Контакти:

Мнениеот neutralenfen » 24 апр 2015 10:52

bobo_13 написа:Аз искам да се паднат Барса и Реал пак да гледаме "красив испански футбол" както на Реал-Атлетико

Ти изобщо някога гледал ли си Ел Класико? По-красив двубой няма в момента и няма и да има скоро. Когато тези два отбора играят винаги има много положения, красиви отигравания и голове. Няма мач, в който да не се вкарат поне 3 гола, а ако има то е страшна рядкост. По-интересно ли е да гледаме скучни английски мачове, където има само тактика и предпазливост и се бележат по средно 0-1 гола на мач, особено ако играе фк бус.. В момента Реал, Байерн и Барса доминират, но това ще се промени, както винаги се променя. Факт е обаче че в близко бъдеще едни и същи отбори ще печелят ШЛ. Тези три изброени + евентуално Челси, ПСЖ, Юнайтед и ако се намеси някой друг който да изненада.

Мачовете между Барса и Реал нямат нищо общо с тези между Атлетико и Реал. ;)
Последна промяна от neutralenfen на 24 апр 2015 10:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 24 апр 2015 10:54

bobo_13 написа:Аз искам да се паднат Барса и Реал пак да гледаме "красив испански футбол" както на Реал-Атлетико

Личи си колко ги разбираш! Футбола между Реал-Атлетико няма нищо общо с футбола между Реал-Барселона. Пробвай да се сетиш защо! :)

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 24 апр 2015 11:08

neutralenfen написа:

Ти изобщо някога гледал ли си Ел Класико? По-красив двубой няма в момента и няма и да има скоро. Когато тези два отбора играят винаги има много положения, красиви отигравания и голове. Няма мач, в който да не се вкарат поне 3 гола, а ако има то е страшна рядкост.

Мани, мани....особено този от миналия месец......положение след положение, ч едори и този есента, когато Реал смаза като домакин Барса. Май само феновете на тези 2 отбора ги кефи този мач.
А ти ако точно на финал или полуфинал очакваш тези 2 отбора да играят красиво......а като добавим и гнусните симулации и артистични изяви на играчите на 2-та отбора...не мерси.
Интериорни врати - Врати хармоника

neutralenfen
Контакти:

Мнениеот neutralenfen » 24 апр 2015 11:18

bobo_13 написа:
neutralenfen написа:

Ти изобщо някога гледал ли си Ел Класико? По-красив двубой няма в момента и няма и да има скоро. Когато тези два отбора играят винаги има много положения, красиви отигравания и голове. Няма мач, в който да не се вкарат поне 3 гола, а ако има то е страшна рядкост.

Мани, мани....особено този от миналия месец......положение след положение, ч едори и този есента, когато Реал смаза като домакин Барса. Май само феновете на тези 2 отбора ги кефи този мач.
А ти ако точно на финал или полуфинал очакваш тези 2 отбора да играят красиво......а като добавим и гнусните симулации и артистични изяви на играчите на 2-та отбора...не мерси.

Е гледай си ЦСКА-то и готово. Все пак говорим за висша класа в родното първенство. Реал и Барса не струват, споко. Байерн, завалиите и те кво се слагат... Къде, къде по-хубаво е да гледаме класиката на Висшата лига между Бърнли и Лестър. 8-)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 апр 2015 11:25

Юве - Реал
Барса - Байерн

Офтопик:

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 24 апр 2015 11:58

Не харесвам Ювентус, но искам да са те, защото би било изненада, ако станат носители на ШЛ.
Според мен обаче, вероятността Барселона да спечели трофея е над 90%.
Гуардиола не е способен да донесе титла на Германия, купа нa Германия и ШЛ в една година, и понеже първите 2 са му почти гарантирани, то ШЛ според мен ще я изпусне. Просто това го може само Юп Хайнкес.
Реал са въздух под налягане, щом в 2 мача срещу Атлетико вкараха едва 1 гол(при това в 88 мин) и то след ч.к. на Арда Туран, това показва, че от 4-те отбора най-добра е формата на Барселона.
Даже не съм сигурен, ако Реал играеше с ПСЖ, дали нямаше ПСЖ да ги елиминира.
Стига да няма някоя контузия на ключов играч, според мен в момента Барселона е фаворит.
Преди месец, когато коефициентите още бяха високи, в края на март, сложих в бет365 на дългосрочен залог за победител в ШЛ на Порто, Барса и Юве. Никога не познавам световният шампион, там съм слаб, но в ШЛ не знам как, винаги усещам евентуалния победител, от няколко години играя на дългосрочен залог и точно в края на май ми идват едни пари(а те никога не са излишни), даже тази година няма да се учудя, ако финалът е именно Барселона - Ювентус.
Това е моето мнение, желая на всички хубав ден и късмет! :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 апр 2015 12:01

На мен лично ми се гледа двубой между Барса и Юве, защото скоро не са срещали - ако не ме лъжат спомените, за последно играха един срещу друг през пролетта на 2003 г. Нямам претенции обаче дали да бъде на полуфинал или на финал въпросният сблъсък - по-вероятно разбира се изглежда да е на полуфинал.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 апр 2015 12:02

Udoji90 написа:На мен лично ми се гледа двубой между Барса и Юве, защото скоро не са срещали - ако не ме лъжат спомените, за последно играха един срещу друг през пролетта на 2003 г. Нямам претенции обаче дали да бъде на полуфинал или на финал въпросният сблъсък - по-вероятно разбира се изглежда да е на полуфинал.

Дай да е на финала : )

Офтопик:

Върни се в “Футбол - Свят”