Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Re: Защо не Антонио Михайлов в Левски ?

Мнениеот mon_cool » 21 дек 2009 15:52

Аз съм твърдо ЗА ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 дек 2009 15:53

BultraStyle написа:Да дойде при вас и да го унищожите като футболист както направихте с редица перспективни играчи :) Да не е луд :)

Такива като теб,дето пишат колкото да не заспят,най ги харесвам.Я посочи 2-3 "перспективни" играчи,дето сме ги "унищожили"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 дек 2009 16:00

slavi_1914 написа:
DukeUnv написа:А защо си помисли, че от Милан ще дойде в Левски? :roll:

Нищо лично но :
С това мислене няма да видим български футбол и след 100 години !
Ако имаш добро лоби, хора с позиции които да ти помагат, можеш да взимаш футболисти и от Челси !
А когато футболистите са собственост на големи отбори те играят и със самочувствие . Прост пример Ники Михайлов. Собственост на Ливърпул играе за Твенте !
Аз питам колко пъти сме искали такиви футболисти под наем ? Колко пъти сме опитвали ?
Нещата са прости, просто се отправя запитване в Милан за него и му се гарантира титулярно място ! Ако Милан ако прецени,че е добре за неговото развитие ще го пуснат !
Въпрос към "неверниците". Макриев като го купи Интер и неможа да го картотекира къде игра 3 години ?
Беше даван под наем на по слаби отбори.

Значи има една малка разлика и тя е следната:
Отбори като Ливърул не случайно ''пращат'' свои ''успели'' играчи обратно в по-слаби отбори!Докато случаят с Антонио Михайлов е друг!Момчето е успяло и търси развитие!Я ми кажи на къв акъл ще идва в Левски!?!?!
Нали целта му е още от млад да се разкара от България бе защо да се връща!?! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 дек 2009 16:07

Да и да го строшат тука на първата картофена нива, наречена стадион, на която излезе и да му съсипят кариерата. Айде по-добре да си играе в Милан, а?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 21 дек 2009 16:10

Ок дори и да не е Антонио Михайлов има други подобни футболисти, който биха се навили
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 21 дек 2009 16:24

Николай Михайлов е толкова собственост на Ливърпул, колкото аз съм собственик на Ливърпул.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 21 дек 2009 16:50

Защо се нахвърляте върху момчето.
Евалла му, че не му е все едно за любимия отбор. Така трябва.
Доколкото си спомням Йовов дойде от Италия.
Ако факторите в Левски четат тук и им пука, все ще се вслушат в нещо разумно.
Успех.

Dexter
Контакти:

Мнениеот Dexter » 21 дек 2009 17:35

левскар07 написа:Доколкото си спомням Йовов дойде от Италия.

Нещо бъркаш ми се струва . Никога не е бил в Италия , а и не може да сравняваш футболист който не го бръснат за слива( в Мюнхен 1860 ) и такъв който играе за юноши до 18 години в Италия и е считан за един от талантите в школата на МИЛАН .
Какво е морето - СИНЬО , какво е небето СИНЬО , какви са ти венците - СИНИ --> ДА Е?А МАЙКА ТИ МАНГАЛ !

Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 21 дек 2009 18:20

Направих превод на по-интересната част от един репортаж направен за него
Изображение
Един българин е част от гиганта Милан.Той е 17 годишен и тренира с младежкия отбор на Милан.Антонио има 4 годишен договор с клуба от Милано,но той е голям фен на Ман.Ютд.Мечтата му е да бъде футболист,като К.Роналдо.

Ан.Михайлов е приятел с всички от отбора на младежкия отбор на Милан,но може да се каже,че неговия най-добър приятел е Уелингтом(сина на легендата Кафу).Той пристига в Италия преди 12год,когато е бил само на 7 години,но той не е забравил родния си език.Брата на Антонио също е от академията на Милан,но сега играе за друг отбор.Преди година,негов личен мениджър става Емил Данчев.
За своята игра на терено А.Михайлов казва:Аз обичам да играя зад нападателя,но без проблем мога да застана до него.
Логично,това момче,което е израснало в Милано,мисли често за родината си.Доказателство за това е,че може да видите българския флаг на дисплея на телефона му.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 дек 2009 18:59

deepblue1963 написа:
BultraStyle написа:Да дойде при вас и да го унищожите като футболист както направихте с редица перспективни играчи :) Да не е луд :)

Такива като теб,дето пишат колкото да не заспят,най ги харесвам.Я посочи 2-3 "перспективни" играчи,дето сме ги "унищожили"?

Гонзо, Кривия
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Архив”