Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот karager » 23 апр 2015 14:17

Аз не твърдя, че Томов е цвете и мечтаният собственик, управник и т.н. Просто тия, които го наследиха са боклуци!
YNWA

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 апр 2015 14:19

karager написа:Аз не твърдя, че Томов е цвете и мечтаният собственик, управник и т.н. Просто тия, които го наследиха са боклуци!

Факт 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 апр 2015 14:35

Според мен грешката на Томов е, че прекалено много се ангажира да оправя бакиите в сателитите ни Арсенал и Ман. Юн. и малко загърби нещата в ЦСКА. :cry:

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 23 апр 2015 14:50

karager написа:Аз не твърдя, че Томов е цвете и мечтаният собственик, управник и т.н. Просто тия, които го наследиха са боклуци!

Наследиха???
:lol:
Томов просто не си плати дълга към тях. И затова взеха мажоритарния пакет акции. Това е.
Убеден съм, че те никога не са искали да управляват ЦСКА и да издържат отбора всецяло. Просто Томов ги пре*ба и избяга. И сега се чудят какво да правят в батака.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 апр 2015 15:06

phd написа:

Наследиха???
:lol:
Томов просто не си плати дълга към тях. И затова взеха мажоритарния пакет акции. Това е.
Убеден съм, че те никога не са искали да управляват ЦСКА и да издържат отбора всецяло. Просто Томов ги пре*ба и избяга. И сега се чудят какво да правят в батака.

Семействата притежават 56 процента от клуба,после пратиха Животното и Цимбика на Томов и те го "убедиха" да си даде и останалите акции БЕЗ ПАРИ!Та така "избяга" Томов от ЦСКА.Човека реши , че по-добре е да има капачки на колената и да може да бяга,отколкото да ги загуби,но да запази акциите които имаше!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 апр 2015 16:02

vaskonti написа:
karager написа:A дъртите като не искат акциите да ги дават на феновете и да се омитат! Ама не на техните протежета Милко и другия, а на истинските фенове. ;)

Истинските фенове как са с кинтите, ще могат ли да платят дълговете и да развиват клуба?
Томов нали каза сто пъти, че няма да даде ЦСКА на случаен човек, на когото няма доверие? Какво стана?
А към кои пари Томов няма претенции - към горницата от 3% или към целия заем плюс 7-те процента? А и чудно какви ли претенции може да има, след като срещу тоя заем е заложил акции на ЦСКА и когато не е върнал заема е загубил залога? При това положение той и да иска, вече е късно за претенции. Така че що да не пофлиртува с феновете и да не каже, че се отказва от претенции?

Ако беше малко попрочел и се беше образовал щеше да ти стане ясно защо са начислени тези 3%. Престани да пишеш простотии,че Томов трябвало да дава лични пари.Това да не е ЕТ каза го ясно,че е финансирал с фирмени пари.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 апр 2015 16:03

Ивайло Манджуков се срещна с Васил Божков вчера, след което настана пълно информационно затъмнение. Никой от двамата не пожела да коментира пред медиите за какво са разговаряли и какво точно се е случило.

Интерпретациите в пресата бяха навсякъде едни и същи – Манджуков е предложил на известния бизнесмен да се завърне в ЦСКА като собственик. Или поне да се включи в управата с процент акции, които ще връчи на сина си Антон.

БЛИЦ успя да научи каква е била основната тема на разговора между двамата. Разбира се, че става въпрос за спасението на ЦСКА, но не и за завръщането на Васил Божков в Борисовата градина.

Достоверни източници разкриха, че всъщност един от най-богатите мъже в България ще играе ролята на посредник за евентуална сделка в чужбина. Става въпрос за италиански бизнесмен, с когото се очаква днес или утре ръководството на ЦСКА да преговаря. Идеята е италианецът, който планирал да започне бизнес в България, да купи „червените” въпреки многобройните им дългове.

Божков просто е осъществил връзката, а оттука насетне топката е изцяло в настоящите босове на 31-кратните шампиони, които, по всичко личи, нямат нагласата да управляват клуба след края на сезона.

Остава, поне засега, пълна загадка какво ще се случи с ЦСКА, ако отговорът от Италия бъде отрицателен.

В последните часове из футболните среди върви упорито слухът, че новото ръководство е по-склонно да фалира ЦСКА и да започне от нулата. Всичко това ще се случи, ако Манджукови и Инджови не успеят да препродадат клуба.

"Блиц"

Аз не се сещам за италианец собственик на футболен отбор извън Италия. Така обаче по-лесно ще ни обявят в несъстоятелност. Чужденеца ще си бие камшика докато, ако е българин няма да може да се скрие и ще опере пешкира.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 апр 2015 16:16

Аз се сещам :lol: :arrow:

Изображение

И чакаме Пичиони :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
djd