ШЛ 1/4 финал: Реал М - Атлетико М - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал: Реал М - Атлетико М - 1:0 (Феликс Брих)

Мнениеот paceto » 23 апр 2015 01:11

Съветвам ви да се спрете и двамата с етикетите докато е време, защото дискусията ще излезе от рамката на нормалното и няма да е добре за никой от вас.

А това, че ние коментираме в нашият си форум никой не ти е забранил да пишеш, но се съмнявам да не четеш изобщо какво се пише там, така че не се прави на ударен ;)
И това, че гледаш само в едната посока се вижда и на неутралните фенове и как си мълчиш за вашите изцепки включително и в този мач.

Ние ви надиграхме и в двата мача, но в този ви смазахме просто и ти да идваш след този мач и да говориш за подпирания, съдии и прочие и как едвали не сте сами срещу всички е доста грозно. Напомняте на едни други фенове от преди 3-4 години и сам ще се сетиш за кои говоря.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 23 апр 2015 01:12

paceto написа:Съветвам ви да се спрете и двамата с етикетите докато е време, защото дискусията ще излезе от рамката на нормалното и няма да е добре за никой от вас.

А това, че ние коментираме в нашият си форум никой не ти е забранил да пишеш, но се съмнявам да не четеш изобщо какво се пише там, така че не се прави на ударен ;)
И това, че гледаш само в едната посока се вижда и на неутралните фенове и как си мълчиш за вашите изцепки включително и в този мач.

Ние ви надиграхме и в двата мача, но в този ви смазахме просто и ти да идваш след този мач и да говориш за подпирания, съдии и прочие и как едвали не сте сами срещу всички е доста грозно. Напомняте на едни други фенове от преди 3-4 години и сам ще се сетиш за кои говоря.

Опитах с добро, но как да стане? То няма такъв човек, честно.. Спирам да пиша.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 апр 2015 01:16

Аз когато съм станал фен на Атлетико и съм ги гледал на живо, твоят любим отбор (Нюкасъл, не Реал) бяха сила начело с Алън Шиърър във най-силните му години!

Ботове сте, защото цялата федерация е за да обгрижва вас и Барселона...но няма да се занимавам с кретен като теб, да ти обяснявам сега защо, как, кой бил лорд и т.н.

Аз футбол с теб, лордаи другите "просветлени" не искам да обсъждам, затова и не пиша във вашата тема за мача!

Футбол мога да обсъждам с Madridist и Zidane от вашите и дотам...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 апр 2015 01:18

Ами то като гледам да се коментира футбол с теб е невъзможно, а с колегата може да водиш дискусия, защото той не ти казва истината в очите за разлика от повечето. Аз също се опитвам да бъда нормален в дискусиите си, но просто за някои неща не си мълча и ги казвам и е нормално да не ти харесват и да не искаш да водиш дискусия. А и на никой не липсваш там да ти кажа, но никой не ти е забранил и да пишеш твоя воля си е.

А кой е лорд и кой не ще го оставя без коментар и ако искаш да знаеш аз рядко трия мнения (за банове пък да не говорим дори не помня да съм слагал такъв, а не е като да не е имало поводи за същото) от форума на Реал, така че можеш да си направиш сметка кой чисти там в повечето време ;)
Жив и здрав.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 23 апр 2015 01:24

JackPackage написа:Аз когато съм станал фен на Атлетико и съм ги гледал на живо, твоят любим отбор (Нюкасъл, не Реал) бяха сила начело с Алън Шиърър във най-силните му години!

Ботове сте, защото цялата федерация е за да обгрижва вас и Барселона...но няма да се занимавам с кретен като теб, да ти обяснявам сега защо, как, кой бил лорд и т.н.

Аз футбол с теб, лордаи другите "просветлени" не искам да обсъждам, затова и не пиша във вашата тема за мача!

Футбол мога да обсъждам с Madridist и Zidane от вашите и дотам...

Да, защото те не ти се връзват на акъла нали? Просто те остават да си говориш и мълчат. Аз се дразня, когато някой се прави на ударен в случая ти. Нямам намерение повече да обсъждам тази тема. За да спиш спокойно, нека приемем че Атлетико отпадна заради съдиите. Лека вечер и се надявам повече да не влизам в дискусия на тема футбол с теб. :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 апр 2015 01:27

Той и в заглавието на темата си го казва, а това по скоро е заяждане от колкото да го вярва самият той, но както и да е :mrgreen:
Всички видяха какво играха Атлетико в тези два мача т.е. нищо, а те ако искат да се успокояват с това за съдията и прочие нека да си го правят в пълното си право са. :)

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 23 апр 2015 01:28

Аз това не го бях забелязал. :mrgreen: Смятай колко е зле положението. :shock:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 апр 2015 01:29

paceto написа:Той и в заглавието на темата си го казва, а това по скоро е заяждане от колкото да го вярва самият той, но както и да е :mrgreen:
Всички видяха какво играха Атлетико в тези два мача, а те ако искат да се успокояват с това за съдията и прочие нека да си го правят в пълното си право си. :)

Както и вие сте в пълното си право да си вярвате че сте продължили заслужено.

П.П.: Ако знаехте как изглеждате в очите на НОРМАЛНИТЕ фенове (дори на Реал) някои потребителчета тук....както и да е.
GRANDE REAL! GRANDE VICTORIA! :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 апр 2015 01:35

Виж коментарите на другите фенове за играта на Атлетико не само тук във форума, а като цяло и ще видиш кой как изглежда в очите на останалите след подобен коментар ( да не говорим за заглавието на темата, което си сложил) като твоя. Вие миналият сезон играхте много добре, но този е просто покъртително и това всички го виждат освен вие самите разбира се.

Реал ако не е заслужавал да продължи днес след това, което показа и в двата мача просто не знам кой заслужава, но явно според теб Атлетико, което е нормално.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 апр 2015 01:42

paceto написа:Виж коментарите на другите фенове за играта на Атлетико не само тук във форума, а като цяло и ще видиш кой как изглежда в очите на останалите след подобен коментар ( да не говорим за заглавието на темата, което си сложил) като твоя. Вие миналият сезон играхте много добре, но този е просто покъртително и това всички го виждат освен вие самите разбира се.

Реал ако не е заслужавал да продължи днес след това, което показа и в двата мача просто не знам кой заслужава, но явно според теб Атлетико, което е нормално.

Реал бяха по-добри в двата мача (като създадени положения за гол)! Това не го отричам. Първия мач ни смазахте в първото полувреме, второто ние бяхме малко по-добри. Втория мач имахте игрово предимство и няколко положения (по-малко от първото полувреме на Калдерон). След ЧК Атлетико изпадна в глуха защита, подобно на продълженията в Лисабон и беше въпрос на време да падне гол.

Реал продължиха след като Атлетико остана с 10 човека (за мен, фен на Реал, и съдия (фен на Ман Ю), човек който е свирил мачове, макар на полупрофесионално ниво - фала не е за ВТОРИ жълт картон. Ако Арда нямаше картон се дава ЖЪЛТ, но не и ВТОРИ ЖЪЛТ). Не е казано че нямаше да вкарате, да продължите след дузпи или продължения и нямаше да е заслужено.

Върни се в “Футбол - Свят”