Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот 9lives » 21 апр 2015 18:51

Martin Skrtel

“I am not leaving anywhere. Not to Wolfsburg nor to Naples.”
Skrtel’s agent, Karol Csonto, also confirmed there had been no contact from the Wolfsburg.

“The only offer which is lying on Martin Skrtel’s table right now is the extension of his contract from Liverpool. We have been working on the details, and we will be finalising it soon.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 апр 2015 02:46

Jordon Ibe is set to follow Jordan Henderson and sign a new deal before the end of season [Independent]

Jack Lusby ‏@jacklusby_ 12m12 minutes ago

Liverpool's wage bill is more than double that of Everton's. That's mental.
:shock:

Sterling's delay has already cost him over £1 million in wages. (Jan Molby)
:mrgreen:

Чиро Имобиле
Guglielmo Cannavale ‏@GugliCannavale 1h1 hour ago

Immobile is an option for #LFC to replace #Balotelli: Mario will leave Liverpool in summer [Sky]

Ciro Immobile is one of a number of strikers Liverpool are interested in for this summer. (Di Marzio).

Fabrizio Romano ‏@FabrizioRomano 1h1 hour ago

Ciro Immobile is in Liverpool strikers list (with many others) because Mario Balotelli will leave on summer #LFC

Fabrizio Romano ‏@FabrizioRomano 1h1 hour ago

Liverpool is interested in Ciro Immobile and asked info about him to Borussia Dortmund #LFC #BVB (via @DiMarzio)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 апр 2015 09:54

3 букви - OMG :shock: :shock: К'ъв е тоя Чиро Имобиле, бе :shock: Пичове, с подобни играчи не се вдига класата ... За мен тоя си е на нивото на Борини :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 22 апр 2015 10:16

От всичко публикувано ме радва само, че Джордан Айб ще преподпише ... Тия за Имобиле, за Мемфис (абсурд да дойде при нас) не ми се вярват.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 апр 2015 11:19

boabbb написа:3 букви - OMG :shock: :shock: К'ъв е тоя Чиро Имобиле, бе :shock: Пичове, с подобни играчи не се вдига класата ... За мен тоя си е на нивото на Борини :roll:

Аз като фен на Дортмунд не мога да го гледам тоя сакатия жабар.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 апр 2015 11:49

Незнам кой ще дойде ,но нека да си кажа кой трябва да си тръгне :
Брад Джоунс няма място в тоя клуб .Той никога е нямал .Бял ден да не види ,тоя който ни го натресе .Мисля ,че беше Ходжсън ,ако не се лъжа.Ако имахме добър резервен вратар ,нямаше да се позволи на колебливия Миньоле да играе всеки мач .
Манкийо да се връща по най бързия начин ,там от където е дошъл. Млад е ,Брендън го пробва ,даде му шанс ,но той просто няма качества да играе в клуб с високи цели .
Джонсън е следващия пътник .Скъса ми нервите в последните години .Малоумните ни фенчета ме плюха ,за това ,че не го исках и го защитаваха ,но виждам ,че сега почти всички дойдоха на мойта.
Туре ,даде каквото можа ,но след мача с Арсенал ,просто ми падна в очите. Не може на тая възраст да играеш страхливо и плахо ? Свободен е да си търси отбор.
Енрике е същата работа ,като с Джонсън ,всички го възхваляваха тоя куц кон ,но сега дойдоха на мойта. Скъса ми нервите сумати години .Да си ходи при татко си Кени .
Борини исках още през зимата да се продаде ,защото знаех ,че няма да играе изобщо ,но незнайно защо Брендън го остави а и самия жабар не искаше май да си ходи. Но то си е за негова сметка ,изгуби си цял сезон ,където на друго място щеше да играе .Достатъчно време му се даде ,надявах се ,че ще израстне ,но той грам не мръдна .Прав му път.
Ламбърт постигна мечтата си да поиграе за любимия си клуб ,айде марш сега . Станахме клуб за удовлетворяване на мечти .Смях.
Шкъртел също не го харесвам ,въпреки ,че така последно време изчисти фрапиращите грешки .Харесвам Пападопулос ,но май Роджърс е влюбен в словака и ще го остави .
Алън няма постоянство в играта си .Няма да се разсърдя ,ако и той си тръгне.
Джерард е ясен.

За разочарованията Ловрен ,Балотели ,Морено и Лалана не мога да взема отношение .Дошли са мнгоо скоро и мисля ,че няма как да се продадат.Най вероятно ще им се даде още един шанс ,най вече на младия Морено .

От наемите ,виждам ,че Уисдъм е твърда резерва в УБ ,аз по принцип не го харесвам ,така че нямам нищо напротив да се продаде .
Коатес също е твърда резерва .Свободен е да си ходи .
Аспас също е твърда резерва .Прав му път и на него.
С Алберто незнам каква е ситуацията ,няма го дори и в групата ,сигурно има трайна контузия .Млад е ,харесвах го ,но мисля ,че и той е пътник.Мек в за твърдата висша лига.
На Тейшейра исках да се даде шанс ,но той пък счупи крак и не се знае бъдещето му ..
Илори виждам ,че играе редовно .. има голям шанс да остане .
Последна промяна от suareshampion на 22 апр 2015 18:18, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 22 апр 2015 12:38

Само не Имобиле ... аман от куци жабари.
P.S. Как може фамилията ти да е "Неподвижен" и да претендираш, че можеш да играеш футбол? :mrgreen:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 апр 2015 17:43

suareshampion написа:Незнам кой ще дойде ,но нека да си кажа кой трябва да си тръгне :
Брад Джоунс няма място в тоя клуб .Той никога е нямал .Бял ден да не види ,тоя който ни го натресе .Мисля ,че беше Ходжсън ,ако не се лъжа.Ако имахме добър резервен вратар ,нямаше да се позволи на колебливия Миньоле да играе всеки мач .
Манкийо да се връща по най бързия начин ,там от където е дошъл. Млад е ,Брендън го пробва ,даде му шанс ,но той просто няма качества да играе в клуб с високи цели .
Джонсън е следващия пътник .Скъса ми нервите в последните години .Малоумните ни фенчета ме плюха ,за това ,че не го исках и го защитаваха ,но виждам ,че сега почти всички дойдоха на мойта.
Туре ,даде каквото можа ,но след мача с Арсенал ,просто ми падна в очите. Не може на тая възраст да играеш страхливо и плахо ? Свободен е да си търси отбор.
Енрике е същата работа ,като с Джонсън ,всички го възхваляваха тоя куц кон ,но сега дойдоха на мойта. Скъса ми нервите сумати години .Да си ходи при татко си Кени .
Борини исках още през зимата да се продаде ,защото знаех ,че няма да играе изобщо ,но незнайно защо Брендън го остави а и самия жабар не искаше май да си ходи. Но то си е за негова сметка ,изгуби си цял сезон ,където на друго място щеше да играе .Достатъчно време му се даде ,надявах се ,че ще израстне ,но той грам не мръдна .Прав му път.
Ламбърт постигна мечтата си да поиграе за любимия си клуб ,айде марш сега . Станахме клуб за удовлетворяване на мечти .Смях.
Шкъртел също не го харесвам ,въпреки ,че така последно време изчисти фрапиращите грешки .Харесвам Пападопулос ,но май Роджърс е влюбен в словака и ще го остави .

За разочарованията Ловрен ,Балотели ,Морено и Лалана не мога да взема отношение .Дошли са мнгоо скоро и мисля ,че няма как да се продадат.Най вероятно ще им се даде още един шанс ,най вече на младия Морено .

От наемите ,виждам ,че Уисдъм е твърда резерва в УБ ,аз по принцип не го харесвам ,така че нямам нищо напротив да се продаде .
С Алберто незнам каква е ситуацията ,няма го дори и в групата ,сигурно има трайна контузия .Млад е ,харесвах го ,но мисля ,че и той е пътник.Мек в за твърдата висша лига.
На Тейшейра исках да се даде шанс ,но той пък счупи крак и не се знае бъдещето му ..

Горе-долу да, само да вметна, че Уиздъм от началото на сезона до преди месец и половина когато им стана Пюлис треньор беше твърд титуляр на десния бек и играеше всеки мач...след Пюлис обаче някои твърди титуляри дотогава залепнаха на пейката(Уиздъм, вратаря им и още някой мисля).
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 апр 2015 18:02

Gil-galad написа:
suareshampion написа:Незнам кой ще дойде ,но нека да си кажа кой трябва да си тръгне :

Горе-долу да, само да вметна, че Уиздъм от началото на сезона до преди месец и половина когато им стана Пюлис треньор беше твърд титуляр на десния бек и играеше всеки мач...след Пюлис обаче някои твърди титуляри дотогава залепнаха на пейката(Уиздъм, вратаря им и още някой мисля).

Какво значи "горе долу ,да " бе малчо ? :) За Уиздъм ,няма значение дали е бил титуляр,тъй като ,както казах ,аз никога не съм го харесвал и не искам да играе в Ливърпул .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”