Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот emi_cska » 21 апр 2015 23:42

Според много хора се очаква утре в 11 часа на пресконференцията да бъде обявен фалит на клуба.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 апр 2015 23:50

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Виж ги какво правят!Само за фалит говорят.

Последно, кое да гледам? Това, което виждам да правят повече от година е да дават пари за заплати и за покриване на дългове. Ако за теб това не е достатъчно предвид факта, че не те са собственици на клуба и изобщо не е тяхно задължение, за мен е важна индикация, макар и индиректна.
GOLEADOR написа:Няма армейски фен който да не ги подкрепи (Ми И) ако намеренията им са да стабилизират финансово клуба.Но атаките по медиите срещу Младенов и Томов,завръщането на мутрите на Армията,разделянето на футболистите на наши и чужди,това няма как да не ме накара да се съмнявам в намеренията им.Какви игри играят,включва ли това премахване на клуба като главен претендент за базите и възможност след това те да се отдадат на бизнесмени,това не знам.Но виждам , че не са читави хора.Щом изкараха ,че треньора на ЦСКА е виновен за финансовото състояние на клуба,какво повече да говорим?Дано тези хора скоро се осъзнаят,защото фалират ли клуба,тесен ще им се види света!

Атаките срещу Томов и най-вече Стойчо дойдоха когато Томов спря парите, предназначени за служители и ги даде на Стойчо. Точно това вся раздор, преди това нямаше проблеми, нали помниш?
А, както казах, ако целта е да се ликвидира клуба и да се вземат базите, можеха да го направят отдавна и по безкрайно по-елементарен начин, в сравнение с днешната "сложна схема", която ти се привижда. Просто не трябваше да дават никакви пари на Томов и готово - още преди година да сме изпаднали в Ж група. Защо ще си "усложняват" живота и ще наливат бая кинти, които на всичко от горе ще изгубят, като по тоя начин отлагат незнайно до кога умишления фалит и "кражбата" на базите?

Васконти,нима с изказванията си за фалит на ЦСКА семействата помагат на клуба?Как мислиш,кога е по-вероятно да си намерим спонсор,когато станем шампиони и играем в ШЛ или когато собственика ни мотивира играчите като ги уверява,че фалита на ЦСКА е неизбежен?

Що не вземеш да прочетеш колко е лесно да се обяви една фирма в несъстоятелност, от днес за утре? Това да не е като в приказките на Братя Грим или "По заповед на щуката"?!

Ти определено си забравил "горещото лято на 2013-а"! Абсолютно същото беше и тогава!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 апр 2015 00:01

Кашчей написа:
Що не вземеш да прочетеш колко е лесно да се обяви една фирма в несъстоятелност, от днес за утре? Това да не е като в приказките на Братя Грим или "По заповед на щуката"?!

Ти определено си забравил "горещото лято на 2013-а"! Абсолютно същото беше и тогава!

Чисто административно си прав, процедурата не става от днес за утре. Обаче в случая фалитът на практика е въпрос на едно решение, което може да се вземе от днес за утре, а останалото са формалности.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 апр 2015 00:07

Tommi написа:
Кашчей написа:

Чисто административно си прав, процедурата не става от днес за утре. Обаче в случая фалитът е въпрос на едно решение, което може да се вземе от днес за утре, а останалото са формалности.

Тоест, те могат да вземат решение, но по ПСФК на БФС могат да продължат да участват в първенството, само защото съд не е открил процедура по несъстоятелност, или е невъзможен такъв вариант?
Другият вариант е да обявят, че отборът прекратява участие в първенството, поради финансови проблеми. И що тогава ще са тия фанфари колко е платено за лиценз?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 апр 2015 00:18

Кашчей написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:

Чисто административно си прав, процедурата не става от днес за утре. Обаче в случая фалитът е въпрос на едно решение, което може да се вземе от днес за утре, а останалото са формалности.

Тоест, те могат да вземат решение, но по ПСФК на БФС могат да продължат да участват в първенството, само защото съд не е открил процедура по несъстоятелност, или е невъзможен такъв вариант?
Другият вариант е да обявят, че отборът прекратява участие в първенството, поради финансови проблеми. И що тогава ще са тия фанфари колко е платено за лиценз?

Имам предвид, че състоянието им е достатъчно тежко и при едно решение на шефовете цялата процедура е по-скоро формалност (разбира се трябва да изчакат да мине). Защото в други случаи примерно съдът може да реши, че не са налице предпоставките за фалит и да прекрати производството. По принцип откриването на производство не означава задължително, че ще се стигне до фалит.
Конкретно с разпоредбите на БФС не знам как стоят нещата, но би трябвало да си продължат участието, докато тече процедурата по несъстоятелност. Има варианта и с отказването по финансови причини.
Но за мен ще е изненада, ако още сега се случи нещо, а не изчакат края на първенството.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 22 апр 2015 00:31

Не мисля да правя душевен оргазъм на някои боклуци в тоя форум, но който ФЕН НА ЦСКА се интересува да ми пише на лично, ако не му се чака пресконференцията утре. Ще отговоря само на хората, които ги знам от преди.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 22 апр 2015 00:31

emi_cska написа:Според много хора се очаква утре в 11 часа на пресконференцията да бъде обявен фалит на клуба.

Също така се твърди че са обявили на децата в школата че ги разпускат... Съвсем очаквано е фамилиите да ни закрият :( :(

Потребителски аватар
karager
Контакти:

Мнениеот karager » 22 апр 2015 00:47

Лоджик ЛС.
YNWA

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 22 апр 2015 01:09