След страхотното си представяне до днес , Порто изглеждат направо жалки в първото полувреме , а това все пак е един от топ 10 отбора в Европа тази година.
Каските газят като истински световни шампиони ,не съм ги виждал да са толкова мощни и директни срещу толкова силен отбор от две години насам.
Въобще не съм привърженик на треньора им в момента , но не може да се отрече , че днес просто те са преобразени, много директни , много агресивни и много ефективни.
[offtopic]До всички правоверни каски ,кълнящи се в големия немски треньорски гений и отписващи мургавото испанче преди седмица - не бързайте да стреляте по пианиста , той явно още не е изсвирил най-добрите си пиеси в Мюнхен.[/offtopic]
ШЛ 1/4 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Порто
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Der Führer
- Контакти:
Re: ШЛ 1/4 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Порто
bilyaletdinov написа:Der Führer написа:Можело значи ... явно не е толкова тежко положението с отсъстващите , ако си надмогнеш егото и подредиш отбора както трябва . Надявам се Гуардиола вече да е разбрал , че идиотизмите на Данте и Алонсо поотделно могат да се компенсират , но не и когато са заедно на терена .
Аз най-много се изкефих на първия гол ... първото читаво центриране на Бернат с екипа на Байерн дойде съвсем навреме ... и гол с глава на Алкантара между двата от Порто с по-високи с една глава от него
То съставчето е 1:1 от Порто играта пак е с доста пасове, само че ги няма индивидуалните грешки и играта върви.
Аааа , не е ... Първо - единия идиот на пейката , другия пак си прави тъпотиите , но днес не са фатални . Второ - днес схемата е по-различна ... по скоро 4-4-2 ромб . Основната разлика е битката за първа топка , което в Порто го нямаше . И Байерн играе доста по-директно ... много ми напомня стила на Ван Гаал от периода му Байерн .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
-
гражданин от село
На китайското Армани на Гуардиола му се скъсаха гащите.

- Neron
- Контакти:
Der Führer написа:bilyaletdinov написа:Der Führer написа:Можело значи ... явно не е толкова тежко положението с отсъстващите , ако си надмогнеш егото и подредиш отбора както трябва . Надявам се Гуардиола вече да е разбрал , че идиотизмите на Данте и Алонсо поотделно могат да се компенсират , но не и когато са заедно на терена .
Аз най-много се изкефих на първия гол ... първото читаво центриране на Бернат с екипа на Байерн дойде съвсем навреме ... и гол с глава на Алкантара между двата от Порто с по-високи с една глава от него
То съставчето е 1:1 от Порто играта пак е с доста пасове, само че ги няма индивидуалните грешки и играта върви.
Аааа , не е ... Първо - единия идиот на пейката , другия пак си прави тъпотиите , но днес не са фатални . Второ - днес схемата е по-различна ... по скоро 4-4-2 ромб . Основната разлика е битката за първа топка , което в Порто го нямаше . И Байерн играе доста по-директно ... много ми напомня стила на Ван Гаал от периода му Байерн .
Ами 60-та минута имахме 300 паса, а миналия мач целия 600. Около 150-200 паса по-малко и резултата е видим.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
sunscres92
- Контакти:
Идва обрата!!!!!! 
- bilyaletdinov
- Контакти:
Aткинсън е неадекватен, кому е нужно тия английски некадърници да свирят мачове и в ШЛ 
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
гражданин от село
Щеше да стане интересно при втори гол на Порто.
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Честито на Байерн и техните фенове. Заслужена радост. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]