Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вълчан

Re: "Добрите новини в ЦСКА предстоят"

Мнениеот Вълчан » 21 апр 2015 20:21

Дано ситуацията във отбора наистина се подобри.За съжаление нямате треньор колкото и да ви се иска.Слаба ракия е този.Не помня такава лоша серия да е имало някога...Стоичо Младенов отдавна бе противоречива фигура.Негласно бе че взема проценти отвсякъде.Не му е червено сърцето то е ясно.Лакомията му взе връх последната година.Сега ще се откаже от неустоиката във името на отбора... :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот GOLEADOR » 21 апр 2015 21:03

Кашчей написа:
Голямо шоу ще е, ако "семействата" отсекат:
-Ние бяхме дотук! Оттук нататък да плащат Карагер (Мемнто), Голеадор, Кировец, Логичната Персона (извинявам се на тези, чиито имена не споменах)

ПП- Защитниците на Томов защо не се интересуват с чии 2 милиона и половина беше попълнен записаният капитал на ЦСКА в ТР?!

Пич,нали точно заради тази реплика (Ние бяхме дотук,фалита на ЦСКА е неизбежен!) всички гореизброени заставаме зад Томов.Мога да приема ,че семействата са изиграли постановка на Томов за да му вземат клуба на тънка цена.Приемам,че не харесват Младенов и за това му скроиха шапката и на него,но не приемам желанието на семействата да фалират ЦСКА!Сторят ли това на любимия ми клуб,ще влезнат в историята като най-подлите хора припарвали на "Армията".Дойдоха в "Борисовата (Гетсиманската) градина",целунаха емблемата на ЦСКА и предадоха червения клуб.Ето за това съм резервиран към нещата които правят М и И!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 апр 2015 21:10

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
-Ние бяхме дотук! Оттук нататък да плащат Карагер (Мемнто), Голеадор, Кировец, Логичната Персона (извинявам се на тези, чиито имена не споменах)

ПП- Защитниците на Томов защо не се интересуват с чии 2 милиона и половина беше попълнен записаният капитал на ЦСКА в ТР?!

Пич,нали точно заради тази реплика (Ние бяхме дотук,фалита на ЦСКА е неизбежен!) всички гореизброени заставаме зад Томов.Мога да приема ,че семействата са изиграли постановка на Томов за да му вземат клуба на тънка цена.Приемам,че не харесват Младенов и за това му скроиха шапката и на него,но не приемам желанието на семействата да фалират ЦСКА!Сторят ли това на любимия ми клуб,ще влезнат в историята като най-подлите хора припарвали на "Армията".Дойдоха в "Борисовата (Гетсиманската) градина",целунаха емблемата на ЦСКА и предадоха червения клуб.Ето за това съм резервиран към нещата които правят М и И!

Ако искаха да фалират ЦСКА, просто трябваше да не дават нито лев на Томов. Това е най-елементарната и очеизвадна истина. Ако пък са искали да вземат клуба на тънка цена, значи не искат да го фалират - защо някой ще налее едни пари днес, само за да предизвика фалит утре, като по тоя начин си загуби парите?
Да не говорим, че и без това цената на клуба хич не е висока, да не кажа, че е отрицателна защото дълговете са май-май по-големи. При това положение на каква по-тънка цена, по-тънка от колко, ще вземат клуба?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 апр 2015 21:22

boabbb написа:"Добрите новини в ЦСКА предстоят"

До вчера Манджуков разправяше,че фалита на ЦСКА е неизбежен,а сега синът му иска да ни пробута това за добра новина!Крайно време е семействата да излезнат пред обществеността и да кажат какво смятат да правят в ЦСКА!Ако пак заговорят за фалит,да връщат акциите на Томове и на колене да се молят на Стойчо да застане начело на ЦСКА!Само така ще имаме и най-малката надежда,че ще се спасим от фалит!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 апр 2015 21:37

vaskonti написа:Ако искаха да фалират ЦСКА, просто трябваше да не дават нито лев на Томов. Това е най-елементарната и очеизвадна истина. Ако пък са искали да вземат клуба на тънка цена, значи не искат да го фалират - защо някой ще налее едни пари днес, само за да предизвика фалит утре, като по тоя начин си загуби парите?
Да не говорим, че и без това цената на клуба хич не е висока, да не кажа, че е отрицателна защото дълговете са май-май по-големи. При това положение на каква по-тънка цена, по-тънка от колко, ще вземат клуба?

Виж ги какво правят!Само за фалит говорят.Няма армейски фен който да не ги подкрепи (Ми И) ако намеренията им са да стабилизират финансово клуба.Но атаките по медиите срещу Младенов и Томов,завръщането на мутрите на Армията,разделянето на футболистите на наши и чужди,това няма как да не ме накара да се съмнявам в намеренията им.Какви игри играят,включва ли това премахване на клуба като главен претендент за базите и възможност след това те да се отдадат на бизнесмени,това не знам.Но виждам , че не са читави хора.Щом изкараха ,че треньора на ЦСКА е виновен за финансовото състояние на клуба,какво повече да говорим?Дано тези хора скоро се осъзнаят,защото фалират ли клуба,тесен ще им се види света!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 апр 2015 21:57

GOLEADOR написа:Виж ги какво правят!Само за фалит говорят.

Последно, кое да гледам? Това, което виждам да правят повече от година е да дават пари за заплати и за покриване на дългове. Ако за теб това не е достатъчно предвид факта, че не те са собственици на клуба и изобщо не е тяхно задължение, за мен е важна индикация, макар и индиректна.
GOLEADOR написа:Няма армейски фен който да не ги подкрепи (Ми И) ако намеренията им са да стабилизират финансово клуба.Но атаките по медиите срещу Младенов и Томов,завръщането на мутрите на Армията,разделянето на футболистите на наши и чужди,това няма как да не ме накара да се съмнявам в намеренията им.Какви игри играят,включва ли това премахване на клуба като главен претендент за базите и възможност след това те да се отдадат на бизнесмени,това не знам.Но виждам , че не са читави хора.Щом изкараха ,че треньора на ЦСКА е виновен за финансовото състояние на клуба,какво повече да говорим?Дано тези хора скоро се осъзнаят,защото фалират ли клуба,тесен ще им се види света!

Атаките срещу Томов и най-вече Стойчо дойдоха когато Томов спря парите, предназначени за служители и ги даде на Стойчо. Точно това вся раздор, преди това нямаше проблеми, нали помниш?
А, както казах, ако целта е да се ликвидира клуба и да се вземат базите, можеха да го направят отдавна и по безкрайно по-елементарен начин, в сравнение с днешната "сложна схема", която ти се привижда. Просто не трябваше да дават никакви пари на Томов и готово - още преди година да сме изпаднали в Ж група. Защо ще си "усложняват" живота и ще наливат бая кинти, които на всичко от горе ще изгубят, като по тоя начин отлагат незнайно до кога умишления фалит и "кражбата" на базите?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 21 апр 2015 22:08

Какво ще стане,ако сега "гробокопачите" кажат - отказваме се от парите си и подаряваме акциите си на Томов?Какво ще стане само след седмица,да кажем?Предполагам Стойчо веднага ще се върне и ще поеме издръжката на клубът със собствени средства и ще му дава по още 5лв. на Томов на ден. :?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 21 апр 2015 22:51

Автора:
Уважавам Стойчо за това, че дойде в ЦСКА, когато другите избягаха, за това че умее да мотивира да гради колектив, за това че "скача на всички", но.....до там - това са му плюсовете !

Стойчо докара Оршулич, Николич, Бъркляча /дано така да се казва/, Жоаким, Супусепа /наричан от Стойчо с галеното Супи/. Стойчо направи 40 дневна подготовка, след която буквално умряхме. Е......извинявам се, но аз дето пия и пуша като кумин, ако ме закарат в Турция за 40 дена на 5 звезди и само тренирам, ебаси да не мога да изиграя един мач ! Стойчо направи от ЦСКА сапунка. Дерективи, прокоби, злата вещица и никога той да не е виновен. Беше ми писнало, като отворя спортен сайт и да чета декларация ! След всяка декларация пък гледах мазната муцуна на Лупи, който топеше милионите дългове с дни. Вчера били 45 мил., днес вече 35 мил., утре са с тенденция за 15 мил. и по едно врене си мислих, че до края на месеца и ще сме на плюс. Лупи окраде феновете ! Да, окраде феновете ! То не бяха акции, не бяха дарения, не бяха кюфтета около Армията - чудеса. Накрая прееба и фирмата за екипировка, щото сегашната нямала верига и феновете не могат под всеки ъгъл да си купуват новите шапки на ЦСКА.
Гледам и плюете Инджов/Манджуков - ми те са единствените хора, даващи реални пари, ако не ви харесва - Лупи и Стойчо в тандем.

Ще съм груб, но оставете Галин на мира. Това е човек, който има та.ш..ци. Айде да ми покаже друг, който ще пусне вратар без нито един мач, младо момче......след 4 поредни загуби. Такива хора трябват, а не от другите, дето ни пратиха юношите в Б и В група. А......за вратаря.....За малко да си вземе Ел Халиф или там както се казва - от Верея /на същите години, ама не е наше чадо - затова може/

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 апр 2015 23:01

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Виж ги какво правят!Само за фалит говорят.

Последно, кое да гледам? Това, което виждам да правят повече от година е да дават пари за заплати и за покриване на дългове. Ако за теб това не е достатъчно предвид факта, че не те са собственици на клуба и изобщо не е тяхно задължение, за мен е важна индикация, макар и индиректна.
GOLEADOR написа:Няма армейски фен който да не ги подкрепи (Ми И) ако намеренията им са да стабилизират финансово клуба.Но атаките по медиите срещу Младенов и Томов,завръщането на мутрите на Армията,разделянето на футболистите на наши и чужди,това няма как да не ме накара да се съмнявам в намеренията им.Какви игри играят,включва ли това премахване на клуба като главен претендент за базите и възможност след това те да се отдадат на бизнесмени,това не знам.Но виждам , че не са читави хора.Щом изкараха ,че треньора на ЦСКА е виновен за финансовото състояние на клуба,какво повече да говорим?Дано тези хора скоро се осъзнаят,защото фалират ли клуба,тесен ще им се види света!

Атаките срещу Томов и най-вече Стойчо дойдоха когато Томов спря парите, предназначени за служители и ги даде на Стойчо. Точно това вся раздор, преди това нямаше проблеми, нали помниш?
А, както казах, ако целта е да се ликвидира клуба и да се вземат базите, можеха да го направят отдавна и по безкрайно по-елементарен начин, в сравнение с днешната "сложна схема", която ти се привижда. Просто не трябваше да дават никакви пари на Томов и готово - още преди година да сме изпаднали в Ж група. Защо ще си "усложняват" живота и ще наливат бая кинти, които на всичко от горе ще изгубят, като по тоя начин отлагат незнайно до кога умишления фалит и "кражбата" на базите?

Васконти,нима с изказванията си за фалит на ЦСКА семействата помагат на клуба?Как мислиш,кога е по-вероятно да си намерим спонсор,когато станем шампиони и играем в ШЛ или когато собственика ни мотивира играчите като ги уверява,че фалита на ЦСКА е неизбежен?
Последна промяна от GOLEADOR на 21 апр 2015 23:03, променено общо 1 път.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 21 апр 2015 23:02

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Каква постановка са му изиграли ,че не се сещам ? Томов нали каза ,че ще даде отбора само на сериозни хора ?
Значи нема за ко да се косите . :)

Стана ми интересно каква постановка са изиграли на Томов ,че не се сещам . Томов не казали , че ще даде вашия клуб само на сериозни хора ? Ако може да му се вярва няма за кво да се косите :)
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Върни се в “Архив”