Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

andre_viash_boash

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот andre_viash_boash » 12 апр 2015 20:52

gong/viewtopic.php?f=35&t=190932&start=10

diplomat написа:Сигурно по някаква нелепа случайност татко Путин е шеф на Зенит, а александровското хюмне им е фен... :lol:

gong/viewtopic.php?f=53&t=190935&p=6857928#p6857928

diplomat написа:
aleksandrov77 написа:
diplomat написа:Комунистическите галеници пак са тук да си защитават реномето с поредните порции лъжи и инсинуации, само и само да си спомнят славните времена, когато партията майка им е бутала лъжичката в гърлото! :!:

За твое сведение нито аз нито майка ми или баща ми са били членове на БКП! Говоря от своите лични впечатления!
Като не помниш - не говори!

Тия ги приказвай на слепите и глухите. Като ви гледам какви сте кенефни гмуркачи, партиините книжки сигурно сте си ги позлатили в рамки.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 апр 2015 22:48

Това е тема за сигнали с цитат и линк за препратка. Споровете и мненията по сигналите в темата се считат за спам подлежат на санкция.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 13 апр 2015 13:16

iliev72 написа:По-добре докер отколкото посредствен манаф който го срам от името си и мястото в което живее.Жалък идолопоклонник.

Постоянно обижда и дава акъл на другите... :roll:

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 14 апр 2015 12:00

В дискусията за летните активности при липсата на футбол е пълно със страшно вулгарни мнения и намеци за съвкупление, като налице са и признаци за склоняване към такова! Броят на вулгарностите далеч задминава дори този при пиянски тираджийски сбирки, което твърдо противоречи на правилата и добрия тон в този форум! Ако това е новата българска младеж, по-добре да изпия бутилка "прясна" черноморска вода и да се свършва!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 14 апр 2015 14:29

Син до гроб_ написа:
ticha i vladislav написа:За първи път имаме тренъор,който иска да играем нападателно и ти отиди плачи за търновския чорбарски еничарин Червенков,с който щяхме да изпаднем в Б група.Локото ги оставихме да играят защото им водехме,при 0:0 Локото нямаше да излизат от половината си,защото Х ги устройваше.Имаме 3 опорни халфа-Д.Георгиев,Паланков,Клок,също Стенио и Станчев.Десен бек нямаме,макар че срещу Локо Пв Станчев обезличи Спас Делев за разлика от мача с Левски,но той в София на Герена си знаем винаги играе за Левски.За Левски и финала съм съгласен,този отбор са го създали вечно да го бутат.

Създаден е да ви ГО бута до сливиците, чайка дрислива!

viewtopic.php?p=6860494#p6860494
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 16 апр 2015 19:42

TheKoi4i написа:Виали, успя и тая тема да опорочиш мастио долна. Можеше едно мир на праха им да напишеш, ама платената ти особа не се въздържа. В тоя дух без капка свян ти казвам следното: Да ти еба путката майчина!

gong/viewtopic.php?f=53&t=191007&start=40

Здравейте, господа уважаеми модератори. Как бихте коментирали мнението на този потребител ? Нарушава ли правилата на форума, и ако да, то не следва ли бан ? А за особено грубо погазване правилата на форума не се ли полага и перманентен бан? :roll: :| Нека цялата тема бъде заключена, защото коментарите изобилстват от груби псувни, закани и своеволия. А това е в грубо нарушение на правилата на форума. Ето защо е необходимо темата да
бъде заключена.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 21 апр 2015 16:35

Не мога да си сменя аватара по никакъв начин. Излиза ми следното

[offtopic]Изображение[/offtopic]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 апр 2015 16:39

9lives написа:Не мога да си сменя аватара по никакъв начин. Излиза ми следното

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Могло от сайта :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 апр 2015 20:12

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=34&t=191245

Давайте господа модератори . След като един от вас ми трие мненията за неправилно дишане , нека другите си свършат работата .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 апр 2015 21:26

Мнениеот Old_death на 21 Апр 2015, 21:22

Кашчей написа:
Old_death написа:
plamenst7 написа:
Не ми отговори на въпроса. Ти срещу актуалния шампион на трите най-силни първенства какво очакваш. Тогава ти да беше редил жребия, по-тежък не можеше да го докараш.Та ние сме втори, припомни ми кой е първият ни участник в ШЛ?

Аякс , Ливърпул и Нотингам - 3 актуални ЕВРОПЕЙСКИ , а не национални , шампиони , отстранени от ЦСКА . Да продължавам ли , или откри сам разликата , колкото и да ти е трудно ?

Последният преди има няма 30 години..А сега?

На какъв език трябва да ти се напише за да се разбереш и да престанеш да коментираш мненията ми ? На родния ти цигански ли ? Колко пъти да ти казвам , че не се цапам да те коментирам и искам да ми отвърнеш със същото . Може да се имаш за голяма работа , но в същността си едно дребно комплексирано човете , вживяващо се в ролята на форумен плъх . Не съм срещал през целия си 55 годишен живот такова човешко падение , каквото си ти . Явно нямаш никакво забавление и възможност за изява в живота и се вживяваш в ролята на кората на всяко лайно .Бягай сега да ме докладваш на любовника си , Васил ! Нямаш си представа какъв си късметлия , че не те познавам на живо и си се скрил зад форумната анонимност . Такива като теб не заслужават да се събудят сутринта . Боклук ! Пропусна погребението на майка си за да спами във форума , а тук раздава морални оценки !!! Пълен боклук ! Бягай да докладваш в Skaypе на Васил !

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=34&t=191245&start=120

Моля да бъда наказан за нарушаване на правилата на форума .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Свободна зона”