Висша лига - Сезон 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - Сезон 2014/2015
Атсу малко игра на световното, но той не е от школа, взехме го от Порто.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
rhaegar написа:Атсу малко игра на световното, но той не е от школа, взехме го от Порто.
Он ги разбира повече. Не се излагай. Лично Моуриньо е учил Атсу да спира топката преди 10 години
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:rhaegar написа:Атсу малко игра на световното, но той не е от школа, взехме го от Порто.
Он ги разбира повече. Не се излагай. Лично Моуриньо е учил Атсу да спира топката преди 10 години
В Порто де, факт

-
- Контакти:
smoothc написа:„Аз съм им фен още преди Абрамович да ги вземе.“
Визирайки България,то...образно казано(20-30%) са били фенове на Челси преди Роман Абрамович,а останалите (70-80%) след 2003-2004 година.
Или казано по-просто:75% от всички фенове на Челси в България(към този момент) са от 2003-2004.
За България(от Висшата лига):
1.Манчестър Юнайтед
2.Челси
3.Ливърпул
4.Арсенал
Преди 2003-2004 Челси бяха последни в тази класация,но след 2003-2004 почти се разпределиха по равно с тези(последващите) на Манчестър Юнайтед.
Ускорението в това отношение за Челси се наблюдава най-рязко в периода 2004-2008,докато за Манчестър Юнайтед периодизацията е 2007-2009.
Главно заради подема и фигурите на Кристиано Роналдо и Димитър Бербатов.
Представянето на Челси в Шампионската лига и най-вече незабравимите мачове с Барселона...страшно много им вдигна рейтинга(не само в България).
Представете си:Едно по-високо ниво от Атлетико и Борусия взети заедно,защото като цяло и тези отбори набраха доста почитатели в последните няколко години.
Вероятности:1.Човек на 40+ години(Ливърпул/Манчестър Юнайтед/Арсенал/Челси) 2.Човек между 30-40 години(Манчестър Юнайтед/Ливърпул/Арсенал/Челси)
3.Човек между 25-30 години(Манчестър Юнайтед/Челси/Арсенал/Ливърпул) 4.Човек между 15-20 години(Манчестър Юнайтед/Челси).5.Човек между 7-15 години(Манчестър Юнайтед/Челси или Челси/Манчестър Юнайтед...доста са изравнени)
Тоя и той си измисля данни и проценти. 70-80% от феновете на Челси били след 2003... Това как го установи ? Стига си писал глупости като Руди Гарсия в Реал Мадрид и Арсен Венгер в Милан

Един ИСТИНСКИ българин !
AnalBreaker написа:rhaegar написа:Атсу малко игра на световното, но той не е от школа, взехме го от Порто.
Ми, учил го е, бе

Леевски, оле

-
- Контакти:
rhaegar написа:AnalBreaker написа:rhaegar написа:Атсу малко игра на световното, но той не е от школа, взехме го от Порто.
В Порто де, факт
Точно. Моуриньо не беше треньор на мъжкия отбор на Порто, а на отбора на децата до 12 години. Отделно Атсу се присъединява към Порто далеч след като Моу напуска клуба
Един ИСТИНСКИ българин !
AnalBreaker написа:Точно. Моуриньо не беше треньор на мъжкия отбор на Порто, а на отбора на децата до 12 години. Отделно Атсу се присъединява към Порто далеч след като Моу напуска клуба
Тихо е, баси. Само разваляш шареното

-
- Контакти:
boabbb написа:Да, и Челси няма нито един фен, придобит след идването на Абрамович - виж ми подписа![]()
![]()
То тази ситуация е повече от нормална и естествена.След Роналдо с колко % се вдигнаха феновете на Реал, същото важи за Меси в Барселона. Вие ако ей сега вземете Меси ще ви си удвоят феновете за 1 месец.
sunscres92 написа:boabbb написа:Да, и Челси няма нито един фен, придобит след идването на Абрамович - виж ми подписа![]()
![]()
То тази ситуация е повече от нормална и естествена.След Роналдо с колко % се вдигнаха феновете на Реал, същото важи за Меси в Барселона. Вие ако ей сега вземете Меси ще ви си удвоят феновете за 1 месец.
Такива не ги признавам аз

Леевски, оле

70-80% от феновете на Челси били след 2003... Това как го установи ?
Не е толкова трудно,колкото изглежда на пръв поглед.
1.Средно на колко години(средно) се сформира т.нар.симпатия(фенщина) към даден отбор?
Отговор:8-10 години
Към 2015 година репутацията на Челси(в България) е в топ 5 на най-подкрепяните отбори.
2.Ключов момент,който катализира популярността и успехите на отбора:2003-2004 и Роман Абрамович.
Челси се превърна в първият отбор,който разби задочния сблъсък между Манчестър Юнайтед и Арсенал.
Сезон 2004-2005 се оказа началото на огромния прогрес за отбора.
И така...През 2005 човек на 20 години,който се интересува от футболната игра,би следвало да има любим отбор.
От тук следва,че:За човек роден в периода 1985-1990...ще е изключително парадоксално да стане фен на Челси в периода 2004-2005 или след това.Не,че не е невъзможно да е фен на Челси,но в пъти по-вероятно е да бъде фен на Манчестър Юнайтед,Ливърпул или Арсенал.
Популяризацията на Челси и респективно техните фенове се увеличиха рязко в периода 2005-2010,което какво означава?
Че най-високият процент от техни фенове са родени в периода:1990-1995(погледни точка 1).