ВЛ | 34-ти кръг | Евертън - Манчестър Юнайтед 3:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 34-ти кръг | Евертън - Манчестър Юнайтед
И на теб ти го казаха много ясно - ТИ НЕ СИ ФЕН НА ЮНАЙТЕД, СПРИ ДА СЕ ПРАВИШ! 

- usurper
- Контакти:
0-1 

[offtopic][wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/28695cff7a321418986f4f0bde6f2015/tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo2_250.png[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/99ee1c414678ea4ca38e18446498ec45/tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo1_250.png[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/c56484fafa365275869652795ba43ec9/tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo3_250.png[/wrapimg][wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/a2fb0cb1704f4e4de0e39a52b4288406/tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo4_250.png[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/2de72bb19b915d7bdca8b80b809a7a6f/tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo6_250.png[/wrapimg][wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/182ad5b7746023a510c174aecc4bc413/tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo5_250.png[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/af570ddfe1c86c0d1fab7b4cb3d1aed2/tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo7_250.png[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/c1b55a37c7065d171a2e844c4f1a941d/tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo10_250.png[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/46511fd6a4651df8c7053deac55de773/tumblr_n6k2akgIMT1s6z5flo8_250.png[/wrapimg][/offtopic]
Въпреки загубата от Челси, Юнайтед продължава със силните игри и единственото, което ни спря от поне точка на моста, бе Моуриньо. Очаквам да продължим с добрата игра и да се поздравим с успех срещу Евертън - 1:2.
smoothc написа:Ако продължаваме да играем така.
Как?
1.Ако демонстрираме мотивацията и подхода от мачовете срещу Тотнъм,Ливърпул и особено Манчестър Сити,мисля че трябва да се случи чудо,за да не спечелим.
2.Ако демонстрираме играта и нагласата от мача с Челси,...едва ли нещата ще завършат благополучно за нас(визирайки победата).
Проблемът е,че срещу Челси не видях агресията и хищническото желание за победа,така както срещу Манчестър Сити.
Всеки си има мнение, ти както си казал, за теб е имало разлика в нагласата на играчите в мача с Челси в сравнение с по-предишните мачове, но за мен няма.
Според мен Моуриньо знаеше какво прави, излезе за със много добра тактика, неутрализираща като цяло нашата игра и това си пролича. Това което искам да кажа е, че не хъса и желанието за победа ги нямаше, те си бяха там, просто нямаше как да вземем този мач с наличните играчи. С тези контузии за мен най-добрия развой на мача беше хикс. Карик бе ключов играч за победната ни серия през първия полусезон и след това се контузи, сега пак беше така.
Жозе спечели този мач както го направи и преди година срещу Ливърпуул.
За теб е имало разлика в нагласата на играчите в мача с Челси в сравнение с по-предишните мачове, но за мен няма.
Това което искам да кажа е, че не хъса и желанието за победа ги нямаше, те си бяха там, просто нямаше как да вземем този мач с наличните играчи.
1.Е,това е твое тълкувание(което по-скоро отива към самозаблуждение),но всеки има право на избор.
2.Никъде не съм казал,че ги е нямало:
Проблемът е,че срещу Челси не видях агресията и хищническото желание за победа,така както срещу Манчестър Сити.
В случая(според мен) срещу Манчестър Сити изиграхме най-добрия си мач като колективизъм,който включваше в себе си и тези два елемента - агресия и хищническо желание за победа.
При положение,че Челси са отбор от ранга на Манчестър Сити и това е дерби мач,...се предполага,че нивата на мотивация и гореизброените елементи - ще бъдат в границите(най-малкото) на показаното срещу Манчестър Сити,но за съжаление аз не видях дори и 50% от тях.Или казано по-просто:Не бяха на нужното ниво,за да се получи и адекватна устойчивост.
3.Наличните играчи!?
При положение,че проблемите преди мача бяха свързани с дефанзивното звено,а след края на мача бяхме допуснали само един гол и както статистиката показа - владеенето е било 70%,категорично означава,че проблемът е бил някъде другаде.
Къде?
Отговор:1.В тактическия план и инструкциите на Ван Гаал.2.Липсата на достатъчно хъс и агресия в завършващата фаза.
Виж,ако Челси ни бяха вкарали 2+ гола и владееха топката минимум 60%...тогава със сигурност ще можем да кажем,че контузиите са изиграли своята роля за загубата(грубо казано),но при положение че ние бяхме отборът,който владееше топката(вид доминация) и бе създал повече ситуации пред вратата на съперника,...означава,че проблемът е бил в предварителната стратегия,която както и вече стана ясно...за пореден път не сработи срещу Жозе Моуриньо.
поредните пълни глупости от неадекватно-омразният ми вече смути....... НЕВЕРОЯТНИТЕ ГЛУПОСТИ от ФЕНА НА РЕАЛ СОСИЕДАД !
Значи ако ни разгромят е от контузиите, но ако се борим мъжки, със желанието (което го нямахме при дънната риба мойс), ако отбора се опитва да се бори въпреки липсата на централен нападател и дефанзивен халф. Е ТЕ ТОГАВА СТРАХЛИВАТА СИСТЕМА НА МОУ Е ПОБЕДИЛА ЛВГ.
Няма какво повече да коментирам футбол с нашият тренер ....
Гола, който получихме беше след наша грешка И ТОВА Е ЗАРАДИ ПРОБЛЕМИТЕ С ДЕФАНЗИВНОТО ЗВЕНО от контузиите . Не Челси направиха някаква супер атака. Ерера си е играч, но си остави човека и даже не го подгони, Валенсия си е крило и не се усети, че трябва да предвижда такива пробиви.
Деф. Халф е една от най- важните позиции, той трябва да предвижда атака им, трябва да 'бие' топката, така че да не позволява централните да го правят и така да отварят пространства за лошите. Той трябва и да покрива нахлуващите от втора позиция. Това е мисъл и усет, който се придобива с игра на тази позиция. Няма как Ерера да го може. А това, че ни се контузиха в един мач 3-мата, които са играли на тази позиция, няма как да го коментирам. Карик, блинд и Джоунс ....
Вече се затормозявам да ти чета глупостите и само да търсиш вина в ЛВГ.
Не разбрали, че и 10 сезона нямаше да мръднем с г-н 'още нямам медал и от турнир по сантасе'.
Ако ще да сме вкарали 100 безмислени гола, който да довеждат до 7мо място и калъфки.
Жал ми е за Фалкао, но по-фалшива деветка не сме имали. Да взимаш милион на месец и да играеш така........
Контрата стана и по негова вина, да не си мисли, че е още в Испания ?
Значи ако ни разгромят е от контузиите, но ако се борим мъжки, със желанието (което го нямахме при дънната риба мойс), ако отбора се опитва да се бори въпреки липсата на централен нападател и дефанзивен халф. Е ТЕ ТОГАВА СТРАХЛИВАТА СИСТЕМА НА МОУ Е ПОБЕДИЛА ЛВГ.
Няма какво повече да коментирам футбол с нашият тренер ....
Гола, който получихме беше след наша грешка И ТОВА Е ЗАРАДИ ПРОБЛЕМИТЕ С ДЕФАНЗИВНОТО ЗВЕНО от контузиите . Не Челси направиха някаква супер атака. Ерера си е играч, но си остави човека и даже не го подгони, Валенсия си е крило и не се усети, че трябва да предвижда такива пробиви.
Деф. Халф е една от най- важните позиции, той трябва да предвижда атака им, трябва да 'бие' топката, така че да не позволява централните да го правят и така да отварят пространства за лошите. Той трябва и да покрива нахлуващите от втора позиция. Това е мисъл и усет, който се придобива с игра на тази позиция. Няма как Ерера да го може. А това, че ни се контузиха в един мач 3-мата, които са играли на тази позиция, няма как да го коментирам. Карик, блинд и Джоунс ....
Вече се затормозявам да ти чета глупостите и само да търсиш вина в ЛВГ.
Не разбрали, че и 10 сезона нямаше да мръднем с г-н 'още нямам медал и от турнир по сантасе'.
Ако ще да сме вкарали 100 безмислени гола, който да довеждат до 7мо място и калъфки.
Жал ми е за Фалкао, но по-фалшива деветка не сме имали. Да взимаш милион на месец и да играеш така........
Контрата стана и по негова вина, да не си мисли, че е още в Испания ?
Е, щом изказването на мнение означава самозаблуждение, нека съм много заблуден, толкова колкото и Ван Гаал(та самият той каза, че това е най-добрия мач на отбора).
Значи излиза, че е имало агресия и хищническо желание, но ти не си ги видял.
Което вече опира до различна гледна точка.
Виж сега, напълно съм съгласен с теб, че Ван Гаал е объркал позициите на играчите. Няма как да искаме завършваме атаки с толкова слаб Фалкао и докато Рууни играе едва ли не като дефанзивен полузащитник.
И мисля, че много ти се заблуждаваш с тази доминация. И да въпреки добрия мач, ние доминирахме, не толкова защото бяхме много по-добрия отбор, а защото Челси типично си "паркираха автобуса" и Моуриньо прие играта в своята половина. И нека те попитам друг въпрос - като изключим пропуските на Фалкао и Рууни, колко ОЩЕ чисти положения имаха Юнайтед? И като отговориш на този, си задай сам въпроса - Достатъчно ли са за 70% владеене на топката?
Изводи:
Моуриньо надигра ЛВГ със своята любима схема, така да го нарека.
Според мен липсата на Карик и Блинд беше ключова.
Значи излиза, че е имало агресия и хищническо желание, но ти не си ги видял.

Виж сега, напълно съм съгласен с теб, че Ван Гаал е объркал позициите на играчите. Няма как да искаме завършваме атаки с толкова слаб Фалкао и докато Рууни играе едва ли не като дефанзивен полузащитник.

И мисля, че много ти се заблуждаваш с тази доминация. И да въпреки добрия мач, ние доминирахме, не толкова защото бяхме много по-добрия отбор, а защото Челси типично си "паркираха автобуса" и Моуриньо прие играта в своята половина. И нека те попитам друг въпрос - като изключим пропуските на Фалкао и Рууни, колко ОЩЕ чисти положения имаха Юнайтед? И като отговориш на този, си задай сам въпроса - Достатъчно ли са за 70% владеене на топката?

Изводи:
Моуриньо надигра ЛВГ със своята любима схема, така да го нарека.
Според мен липсата на Карик и Блинд беше ключова.
Блинд, Рохо и Джоунс се очаква да са готови за мача. Перси вчера е играл за резервите.
Може ли някой модератор да премести последните коментари в темата от мача с Челси?! И на мен ми се коментира, ама не е тук мястото.
За този мач бих искал да видя, Фалкао извън групата, а без значение, кой ще играе дефанзивен халф, Руни да играе на върха на атаката.
За мен няма смисъл при положение, че Руни не се справя със задачата на дефанзивен полузащитник да се лишаваме от най-силния си играч в нападение.
ЛВГ да дърпа Фелата назад и да пуска Ди Мария зад Руни. Ди Мария, може и да му липсва мотивация последните мачове, но ако започне титуляр за цял мач все ще измъдри някой точен пас, който ще се превърне в асистенция.
Пускам същата конфигурация, която исках да видя и срещу Челси. Като срещу Евертън риска е по-голям, защото не ги знам колко нападателно ще играят, докато срещу Челси беше ясно, че ще се приберат.

А, защо не и Перси да направи завръщане в титулярния състав (ако е готов), а Рунката зад него?

За този мач бих искал да видя, Фалкао извън групата, а без значение, кой ще играе дефанзивен халф, Руни да играе на върха на атаката.
За мен няма смисъл при положение, че Руни не се справя със задачата на дефанзивен полузащитник да се лишаваме от най-силния си играч в нападение.
ЛВГ да дърпа Фелата назад и да пуска Ди Мария зад Руни. Ди Мария, може и да му липсва мотивация последните мачове, но ако започне титуляр за цял мач все ще измъдри някой точен пас, който ще се превърне в асистенция.
Пускам същата конфигурация, която исках да видя и срещу Челси. Като срещу Евертън риска е по-голям, защото не ги знам колко нападателно ще играят, докато срещу Челси беше ясно, че ще се приберат.

А, защо не и Перси да направи завръщане в титулярния състав (ако е готов), а Рунката зад него?

[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Пади миналият мач, който бе и дебютен, добре опази животното Лукаку. Този път да не рискуваме и да пуснем Рохо или Джоунс
Шоу да играе отново, а Блинд да мине на позицията на Карик.

Шоу да играе отново, а Блинд да мине на позицията на Карик.