Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 21 апр 2015 00:09

plamenst7 написа:
blue atack написа:Камерунският футболист отново е актуален за трансфер на "Герена"

Преди няколко дни в българските медии излезе информация, че камерунският футболист на Университатя Клуж Джъстин Менголо отново е актуален вариант за трансфер в Левски. През зимата крилото трябваше да скъса контракта си с румънския тим за неизплатени заплати, но това не се случи, защото му бе платено.

Към този момент Менголо има да взима 4 заплати и може да разтрогне договора си с Университатя Клуж. LIVESPORT.BG се свърза с атакуващия футболист, като той потвърди, че 26-кратните шампиони на България отново го искат.

"Трансфер в Левски през лятото е опция пред мен", разкри пред нашата медия Менголо. "От клуба отново ме искат, но трябва да съм свободен агент. Към момента имам да взимам 4 заплати и е възможно да разтрогна договора си с Университатя Клуж". ;) ;)

Да бе, ще избяга от Клуж за да отиде в друг отбор, където също няма да взима заплата.

Обаче заплатата,дето няма да я взима,ще е по-голяма! :mrgreen:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 апр 2015 01:32

Четa, че може дa вземем Педро Еуженио, което ме устройвa. Бодичекa е под всякaквa критикa от към тaктикa и технически умения. Биткaджия е , зa резервa стaвa.
Имaме нуждa от десен бек.
Въобще нямa дa коментирaм, че Гонзо изгони двaмa, не по-слaби от Сaшко..

Инaче, мaлко е иронично, че Домусчиев не кaзa нищо зa приятелски мaч между ЦСКA и Ботев. По-ироничното е, че двaтa отборa с в по-плaчевно състояние от Левски, a ние имaме шaнс дa игрaем в Ле, aко взмем купaтa. Двa мaчa сa товa, a те, зaвaлиите, нямa кaк стигнaт до зоните зa ект... :)

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 21 апр 2015 05:16

blue avalanche написа:
plamenst7 написа:
blue atack написа:Камерунският футболист отново е актуален за трансфер на "Герена"

Преди няколко дни в българските медии излезе информация, че камерунският футболист на Университатя Клуж Джъстин Менголо отново е актуален вариант за трансфер в Левски. През зимата крилото трябваше да скъса контракта си с румънския тим за неизплатени заплати, но това не се случи, защото му бе платено.

Към този момент Менголо има да взима 4 заплати и може да разтрогне договора си с Университатя Клуж. LIVESPORT.BG се свърза с атакуващия футболист, като той потвърди, че 26-кратните шампиони на България отново го искат.

"Трансфер в Левски през лятото е опция пред мен", разкри пред нашата медия Менголо. "От клуба отново ме искат, но трябва да съм свободен агент. Към момента имам да взимам 4 заплати и е възможно да разтрогна договора си с Университатя Клуж". ;) ;)

Да бе, ще избяга от Клуж за да отиде в друг отбор, където също няма да взима заплата.

Обаче заплатата,дето няма да я взима,ще е по-голяма! :mrgreen:

За заплатата това е тема на друг разговор :) :) Може до тогава пари да се намерат ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 апр 2015 08:23

Илиан Илиев: "Левски" не искам да го коментирам. Мина доста време и не искам да се връщам назад. Дали съм обиден, или не, няма значение. Само ще кажа, че за да успее някой в нашите грандове, трябва да има силно ръководство зад себе си, което да не ходи за всяко свое решение да се съветва с фенклуба и да чака одобрение от тях. Аз за съжаление нямах такова.

За какво професионално управление на клубове говорим, когато ултраси взимат решенията. И снощи видяхме какво могат само ултрасите, този път червените. По-добре беден клуб с беден собственик, а дори и богат клуб издържан от човек с незаконен бизнес от колкото управляван от фенове.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 апр 2015 09:37

milen.hristov написа:
Илиан Илиев: "Левски" не искам да го коментирам. Мина доста време и не искам да се връщам назад. Дали съм обиден, или не, няма значение. Само ще кажа, че за да успее някой в нашите грандове, трябва да има силно ръководство зад себе си, което да не ходи за всяко свое решение да се съветва с фенклуба и да чака одобрение от тях. Аз за съжаление нямах такова.

За какво професионално управление на клубове говорим, когато ултраси взимат решенията. И снощи видяхме какво могат само ултрасите, този път червените. По-добре беден клуб с беден собственик, а дори и богат клуб издържан от човек с незаконен бизнес от колкото управляван от фенове.

Илиан нали не искаше да работи с Георги? Кво ми мрънка. Ми навсякъде феновете имат думата. Просто някъде им се чува, другаде - не.
Положението при нас няма общо с това на Армията. Левскарската публика винаги е била критична и взискателна. А там Тройчо им караше комисионните им и те мислеха, че някаква благодат се сипе по земята. Е, ако дойде "човек с незаконен бизнес", не бих имал нищо против, тъкмо обратното, качулките да му кажат "две-три думи". Виж защо тръста е зад Георги не съм сигурен... Но определено без Георги, Ивчо и компания ще си имат сериозен проблем.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 21 апр 2015 13:29

Звездата на Левски Антонио Аниете се обяснил в любов на "сините" и обявил пред ръководството на клуба, че ще ги чака до последно за нов договор. Интерес към него има от Гърция, но той предпочита да остане на "Герена", пише "Стандарт".

Това важи и за сънародника му Мигел Бедоя. Освен това на "Герена" оглеждат още няколко испанци за лятната си селекция.

Аниете и начело при голмайсторите в първенството на "А" група след мачовете от 26-ия кръг. Той оглавява класацията с 11 попадения, а след него се нарежда Серджиу Буш с 10 гола. Последният бе продаден от ЦСКА на Шефилд.

Дано да е истина. :? :oops:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 апр 2015 10:03

korteneca написа:
Звездата на Левски Антонио Аниете се обяснил в любов на "сините" и обявил пред ръководството на клуба, че ще ги чака до последно за нов договор. Интерес към него има от Гърция, но той предпочита да остане на "Герена", пише "Стандарт".

Това важи и за сънародника му Мигел Бедоя. Освен това на "Герена" оглеждат още няколко испанци за лятната си селекция.

Аниете и начело при голмайсторите в първенството на "А" група след мачовете от 26-ия кръг. Той оглавява класацията с 11 попадения, а след него се нарежда Серджиу Буш с 10 гола. Последният бе продаден от ЦСКА на Шефилд.

Дано да е истина. :? :oops:

Аниете президент! Все ми се струва ,че Антонио е подобрена версия на Дарко Тасевски. Повече КПД, повече голове, повече дефанзивна работа, повече движение.....отдавна не сме имали такъв играч в Левски. Само се моля на Господ да го задържим.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 апр 2015 10:07

Айде стига с тия негра от Клуж, Муж и Пуж!!! Пари нямаме за елементарни неща, ама пак ще докарваме маймуните и после ще се чудим как ще им плащаме и как след като ги изгоним, ще ги търсим за разсрочване и молим за опрощаване на парите за да можем да вземем лиценз. Е не, мерси! По-добре да се напънат и да вземат още един като Аниете или Прохазка, а не да ги докарват на конвейр Мбонго-Мбонго и подобните им.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 апр 2015 15:45

ГОНГ

Известните продуценти, водещи и големи приятели на ПФК Левски Иван и Андрей се включиха в кампанията „Левски е твой” с голямо дарение, предава клубният сайт.

В дните преди реванша в полуфиналите за Купата на България с Лудогорец те посетиха офиса на клуба и заедно с билети за срещата се сдобиха и със своите поименни удостоверения за направеното дарение.

Редом с това Иван и Андрей отправиха своето послание към „синята” общественост за активност в кампанията и пълен стадион на 29.04.2015 г.

ПФК Левски изказва искрена благодарност за оказаната подкрепа.

Акцията „Левски е твой” продължава да привлича все повече привърженици, като всеки желаещ може да се включи в кампанията в офиса на клуба на улица „Тодорини кукли” 47.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 апр 2015 15:54

Колко ли са дарили?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”