Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 16 апр 2015 14:15

boabbb написа:
suareshampion написа:
ruga4 написа:Впрягаме сили за да купим Дани Ингс хахахахахахаха ебахти комедията сме

Ами като не искахте Суарес ,ся заслужавате Дани Ингс ,даже и ви е много . Комедиантите сте вие.
Освен това ,нека да дам един пример за тия играчи от малките отбори .Виждам ,че Сити и Челси искат Кресуел от Уест Хем и сега сигурно ,ще започнете да говорите ,че Кресуел е голям играч,щото го искат те .Но ако примерно Брендън поиска Кресуел ,ще кажете че пак взима някви паляци . :lol:

Кресуел е супер защитник, според мен :roll: Едва ли някой ще каже, че не го бива ...

Абе нека да беше го поискал Брендън ,всички щяхте да го плюете ,не ми говори ти на мене ,знам си стоката :lol:
Искам да взема отношение по въпроса със свободния вече Клоп. За мен той е рисков за ВЛ ,мисля ,че ще се провали .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 апр 2015 14:30

sunscres92 написа:Матуиди - Пянич - Лаказет и защитник ето това искам. Дори да вземем 1 от тези 3 играча, за мен ще е успешно лято.

Средният, евентуално :roll: Матюиди преподписа скоро нов договор с ПСЖ, а за Лаказет ще се изтрепат лятото с пачки :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 16 апр 2015 14:55

boabbb написа:
sunscres92 написа:Матуиди - Пянич - Лаказет и защитник ето това искам. Дори да вземем 1 от тези 3 играча, за мен ще е успешно лято.

Средният, евентуално :roll: Матюиди преподписа скоро нов договор с ПСЖ, а за Лаказет ще се изтрепат лятото с пачки :mrgreen: :mrgreen:

Кедира - Пиянич - Мартинез - Монтоя за мен :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 16 апр 2015 15:08

Продължаваме със средняците, просто прекрасно.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 апр 2015 15:27

9lives написа:
boabbb написа:

Ако е Хави Мартинез - по-скоро не, другите са съвсем възможни ;) Или пък Джаксън :? Там ще летят пачки също лятото :mrgreen:

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 16 апр 2015 15:37

boabbb написа:
9lives написа:
boabbb написа:

Ако е Хави Мартинез - по-скоро не, другите са съвсем възможни ;) Или пък Джаксън :? Там ще летят пачки също лятото :mrgreen:

За Джаксън става въпрос. До колкото знам цената му е 35 милиона, 22 Пиянич Кедира без пари, ама това ще се случи само във фантазиите ни :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 апр 2015 16:05

Пянич няма да го пуснат за 22 :roll: Да не му изтича догодина договора :?

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 16 апр 2015 16:21

Дани Ингс, Ориги, Рики Ламбърт ще ни е атомното нападение.В защита Уилямс ще ни е новото попълнение.В халфовата линия може и Пянич, там има сериозни слухове, но не ми се вярва на мен, че ще се преборим.Сигурно и там ще си осигурим подписа на някой средняк.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 апр 2015 16:27

daduradam написа:Дани Ингс, Ориги, Рики Ламбърт ще ни е атомното нападение.В защита Уилямс ще ни е новото попълнение.В халфовата линия може и Пянич, там има сериозни слухове, но не ми се вярва на мен, че ще се преборим.Сигурно и там ще си осигурим подписа на някой средняк.

Ашли Уилямс :?:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 апр 2015 00:08

Обожавам играта на Фалкао но в момента не съм сигурен да се радвам ли, да плача ли. Със сигурност няма да струва 50-60млн де, надали и 30 ще му искат.
Агентът на Радамел Фалкао - Жорже Мендеш, е започнал преговори с Ливърпул за евентуален трансфер на колумбиеца през лятото. Според "Дейли Експрес" мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал вече е информирал Монако, че няма да се възползва от клаузата за откупуване на правата на колумбиеца, който в момента играе под наем на "Олд Трафорд". По всичко обаче изглежда, че Фалкао не иска да се връща във Франция и Мендеш упорито му търси нов отбор. Първият вариант е именно Ливърпул, където със сигурност ще се опитат да вземат нов нападател през лятото. Според "Експрес" желанието на Мендеш и Фалкао е трансферът да бъде перманентен. Все още не е ясно каква трансферна сума обаче ще иска Монако, но се предполага, че тя ще е далече по-скромна, отколкото преди година, като се има предвид не особено убедителното представяне на колумбиеца с екипа на Манчестър Юнайтед.

Върни се в “Ливърпул”