XXVI кръг: ЦСКА София - Локомотив София (20.04.2015)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: XXVI кръг: ЦСКА София - Локомотив София (20.04.2015)

Мнениеот djd » 20 апр 2015 23:20

Teo написа:
djd написа:Отборът се срина. Сега да вземем да ги изгоним и да нямаме изобщо отбор. И да ни разформироват. Така ли ще е най-добре?

Никакви заплати за тия.. и да се оправят... и да съдят една стинка няма вземат.. довършваме сезона със старшата :idea:

@ И по-добре да не играем в Европа.. хем ще спестим некой лев и от там :idea: ново зимбру, мура и прочие не ми се гледа!

Европата е ясна тя.
Това, което виждам аз, е малодушие.
Трябва им хъс, трябва им злоба. Не Тунчев да ми реве след Лудогорец. А да удари по масата.
Ако трябва, вместо да тренират, един ден само да се бият в съблекалнята. Но да им дойде хъса.
Тончи нали се правеше на голям мъж. Е, сега е моментът да се прояви. Трябва ни някой като Стоичков тук. Да ги вдигне.
А с освиркване няма да стане.

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 20 апр 2015 23:21

redman написа:
Teo написа:Тия нещастници не заслужават да носят тая фланелка... А ТОЯ СИЛВА още от сега да се омита от отбора..! :idea:

Що бе Тео, нали искахте повече българи в състава, Силва днес игра за първи път от 3 седмици, и то за 15 минути. Някой от многото българи в състава направи ли нещо? С 5 защитници и вратар българи, защитата справи ли се? Или и вие не знаете какво искате вече? Чапаев и Чорбаджийски да влизат другия кръг и да си върнем Васко Попов от Етър. Да повторим още веднъж 8-0 с латекса. Минахте говедата по простотия. Искахте акциите, от тогава имаме 1 точка!!!

Даже като влезе раздвижи осезаемо десния фланг, където преди него Венци Василев постоянно губеше топката. Ехх нямам думи просто. Тръгнали да събличат Апата и Крачунов дето нямат два мача като титуляри през 2015. Същите тия изгониха и Стойчо и лижат сега задниците на новите "гърнета". Не виждате ли, че лично те съсипаха отбора, който беше на върха с 3 точки преднина. Но нееее, на българина му дай все в чуждото канче да гледа, на Стойчо "мегагигантската" заплата. Е, сега кефите ли се на отборчето на треньора(треньорите) с мизерни заплатки?
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 20 апр 2015 23:22

Teo написа:
djd написа:Отборът се срина. Сега да вземем да ги изгоним и да нямаме изобщо отбор. И да ни разформироват. Така ли ще е най-добре?

Никакви заплати за тия.. и да се оправят... и да съдят една стинка няма вземат.. довършваме сезона със старшата :idea:

@ И по-добре да не играем в Европа.. хем ще спестим некой лев и от там :idea: ново зимбру, мура и прочие не ми се гледа!

Е как, без Стойчо няма Зимбру, няма Мура, направо влизаме в групите... Не вярвах че ще го кажа, ама да връщат Радукан, той поне ще ги кара да правят цирк по тренировките...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 20 апр 2015 23:23

Вече го писах,според мен повечето знаят ,че си заминават след края на шампионата и не си дават никакъв зор.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 апр 2015 23:23

djd написа:
Teo написа:

Европата е ясна тя.
Трябва им хъс, трябва им злоба. Не Тунчев да ми реве след Лудогорец. А да удари по масата.
Ако трябва, вместо да тренират, един ден само да се бият в съблекалнята. Но да им дойде хъса.
Тончи нали се правеше на голям мъж. Е, сега е моментът да се прояви. Трябва ни някой като Стоичков тук. Да ги вдигне.

Няма вече такива футболисти братле... ето щом и Вальо не може да ги дигне духом тия мърди са сдали багажа :idea:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 апр 2015 23:24

Синьо сърце написа:Айде пак директиви...някой им съсипал отбора умишлено, до седмица очаквам пак дългата ръка на синьо-чорната мафия! Играете откровен антифутбол от години, не знам какво точно очаквахте накрая? Единственият ви умен ход беше лягането в Пловдив, щото ако ви набараме сега, ще ви бием един път, ама като за седем предишни! :)
Но нейсе, каквото било-било!

Тва за лягането е откровена глупост.Просто няма как да се аргументира това предвид резултатите ни.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 апр 2015 23:24

И ЛОКО СФ КАТО НА ПАРАД ПРЕЗ "АРМИЯТА" МИНА,
ОФИЦИАЛНО ОБЯВЯВАМЕ ПОРЕДНА НУЛЕВА ГОДИНА!
ПРЕЗ 2015-ТА ДАЛИ ЩЕ ОТБЕЛЕЖИМ ГОЛ НЕ ЗНАМ,
НО АРМЕЙСКАТА НИ ЧЕСТ БЕ ПОРУГАНА БЕЗ КАПКА СВЯН!
НЕ НИ ОСТАНА ВЕЧЕ С КАКВО ДА СЕ ГОРДЕЕМ,
ПО ОТМИНАЛИТЕ ПОБЕДИ И СЛАВА СЪЛЗИ ЩЕ ЛЕЕМ! :cry: :cry: :cry:
Последна промяна от dreben23 на 20 апр 2015 23:25, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 апр 2015 23:25

Teo написа:
djd написа:
Teo написа:

Европата е ясна тя.

Няма вече такива футболисти братле... ето щом и Вальо не може да ги дигне духом тия мърди са сдали багажа :idea:

Вальо :lol: :lol:

Не, не...няма смисъл. Остава ми само да се смея отстрани и да гледам сеир.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 апр 2015 23:26

redman написа:
Teo написа:

Е как, без Стойчо няма Зимбру, няма Мура, направо влизаме в групите... Не вярвах че ще го кажа, ама да връщат Радукан, той поне ще ги кара да правят цирк по тренировките...

Треньора не е проблема... тия просто се видя, че когато стане дума за война си показаха заешките сърчица... такива в ЦСКА не ни трябват... трябват ни хора с характер и воля!
Тука в това спряло първенство само на мускули, характер и воля ще го спечелиш, явно това качество го нямат и както се вижда всеки си мисли как да си взима куфара и да го няма час по-скоро...

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 апр 2015 23:28

А не,няма отстрани,хванал си се на хорото,ще играеш докрай! :lol:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”