modor написа:ralka_levskarka написа:Каквото и да се каже за Аниете ще е малко!
Модоре, с тениска на Мейдън ли беше?
Цъ! Бях във "В" сектор.
Семкар

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:ralka_levskarka написа:Каквото и да се каже за Аниете ще е малко!
Цъ! Бях във "В" сектор.
Stahlgewitter написа:modor написа:ralka_levskarka написа:Каквото и да се каже за Аниете ще е малко!
Цъ! Бях във "В" сектор.
Семкар
modor написа:Стар съм вече за сектор "Б"
Djack_84 написа:Хубав мач за Левски!Радващото е ,че се раздават въпреки забавените заплати.Над всички бяха Аниете и Прохазка.Белаид също ми харесва втори мач освен този с Лудогорец.Ако бях на мястото на Стоев щях да пускам румънчето на десния бек,а Роман напред...но уви не съм.Кофти е че малко хора имаше.Преломен момент е мача с Лудогорец.Ударим ли ги и после евентуално вземем купата,нещата ще се обърнат на 360 градуса.Дано и Господ ни погледне в този мач и имаме късмет.Хората ще се ентусиазират и ще почнат да ходят...поне по 5-6 хиляди ще има на другите мачове.А и повече хора - освен за атмосферерата на стадиона е плюс и за много други неща - 10-ма ще си вземат акции,20-на ще си купят някой артикул и така..Ето аз вчера си взех 100 акции.Хората от офиса на отбора казаха,че са минали 10-на преди мен.Но ако не беше мача,нямаше кой да се замъкне до там и да си вземе.
Rivaldo10 написа:modor написа:Стар съм вече за сектор "Б"
Тъжното в случая е, че и аз се чувствах стар вчера в сектор Б... В средата беше пълно с някакви деца, а последните 20 минути бяха абсолютна пародия...
Eminem написа:Rivaldo10 написа:modor написа:Стар съм вече за сектор "Б"
Тъжното в случая е, че и аз се чувствах стар вчера в сектор Б... В средата беше пълно с някакви деца, а последните 20 минути бяха абсолютна пародия...
Една от причините сектора да копае дъното.
Stahlgewitter написа:Eminem написа:Rivaldo10 написа:modor написа:Стар съм вече за сектор "Б"
Една от причините сектора да копае дъното.
Точно това няма как да е причина.Деца трябва да има,да се учат и след време да поемат.Причините са съвсем други.
trokadero_ написа:1:2 Локото трябва да се спасят
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, k20dan4o, rhaegar, tiamat и 18 госта