Балъков-дано Лудогорец с Левски се напъне пак така!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tscorp
Контакти:

Re: Балъков-дано Лудогорец с Левси се напъне пак така!

Мнениеот tscorp » 20 апр 2015 18:15

Балъков-дано Лудогорец с Левси се напъне пак така!

Дано това да е граматическа грешка, а не подигравка. Неуважението с името и отбора на противника в никакъв случай не е признак за меко казано достойно възпитание.
Иначе по темата: Класирането на Левски за финала на КБ е в негови ръце. Домакин, вероятно изпълнен стадион (жалко, че сектор А не е готов), мотивиран и ЗНАЕЩ и МОЖЕЩ тренъор, вече доста сработен състав, мотивация за класиране в ЕКТ. На всички е ясно, че с класиране за финал,взимане на купата, дай боже влизане в групи на ЛЕ, във ФК Левски ще настъпят по-добри дни. Ще се върнат спонсорите, ще се върне публиката, ще има по-добро финансово състояние.Да, нека Лудогорец се напънат. Срещу силни се играе силно, а в Левски макар и с проблемите си, футболистите и сп.техническия щаб могат да направят хубав и успешен мач.

Стига измислени конспирации или понед айте доказателства за такива. Другото са празни приказки !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 апр 2015 18:16

То ще им е много по-добре Лудогорец да ги напъне, отколкото някой казахстанско-босненски първенец след това. :lol:

Аз даже искам второто да се случи да ги видя с тоя бутобетон и тва седмо или осмо място къде се натискат да играят в евротурнирите. :cry: Пародия! :lol: С тая игра мечтаят за евротурнири, божее! :lol: :lol: Славия ги бие къдет ги хване, ЦСКА ги бие къдет ги хване, Хасково и Марек също са им голям залък, за европодвизи се размечтаха милите. :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 апр 2015 18:30

Дребчо , ти Левски не го мисли .Бием ли на 29ти отиваме в една друга орбита .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 апр 2015 18:33

dreben23 написа:То ще им е много по-добре Лудогорец да ги напъне, отколкото някой казахстанско-босненски първенец след това. :lol:

Аз даже искам второто да се случи да ги видя с тоя бутобетон и тва седмо или осмо място къде се натискат да играят в евротурнирите. :cry: Пародия! :lol: С тая игра мечтаят за евротурнири, божее! :lol: :lol: Славия ги бие къдет ги хване, ЦСКА ги бие къдет ги хване, Хасково и Марек също са им голям залък, за европодвизи се размечтаха милите. :lol: :lol:

Ох, милият ми дребен!... :lol: Друго си е викаш, да регистрираш европодвиг като отпаднеш геройски примерно от европейското страшилище "Мура" от мегаполиса Мурска Собота, който иначе е два пъти по-малък като население от Смолян... :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 апр 2015 18:38

"А окръжна" орбитална станция, дотам се докарахме грандовете като реално постижими мечти. Поне ще стане велико дерби, неповторимо и цял свят ще го отразява, защото няма да ги има туморите на българския футбол, нали така. :lol: :mrgreen: Ама после ще ги питам като ги няма туморите кого ще емнат след това! :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 20 апр 2015 18:40

dreben23 написа:То ще им е много по-добре Лудогорец да ги напъне, отколкото някой казахстанско-босненски първенец след това. :lol:

Спокойно ще ви видим и вас зимбройчовски мури ! За твое сведение Левски в мачове без никакво значение за тях , и с футболисти без заплати от 3 месеца вкарват по 5 гола на мач ! А вие 5 гола незнам дали ще вкарате до края на 2016 :) И за да не ми говориш , че ние вкарваме по 5 на отбори от втората шестица , ще ти напомня ,че 3 отбора от тази шестица са на 1/2 финал за КБ , а единия вече и на финал ;) Остава да видим другия финалист от коя шестица ще е ;) На вас успех в отбелязването на първия и така чакан гол за 2015
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 20 апр 2015 18:46

Лудогорец винаги играят мотивирано, без значение срещу кого.

Срещу Литекс - 7 победи 5 равенства 3 загуби
Левски - 7 победи 1 равенство 3 загуби
Черно море - 5 победи 3 равенства 2 загуби
Берое - 8 победи 5 равенства 1 загуба
ЦСКА - 9 победи 3 равенства 1 загуба
Локомотив-Сф - 7 победи 2 равенства 0 загуби
Ботев-Пд - 7 победи 5 равенства 0 загуби
Славия - 5 победи 2 равенства 1 загуба
Локомотив-Пд - 10 победи 2 равенства 2 загуби

Най-много се затрудняват с Литекс, но и на тях им водят убедително. :lol:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 апр 2015 18:50

igor tomasic написа:

Спокойно ще ви видим и вас зимбройчовски мури ! За твое сведение Левски в мачове без никакво значение за тях , и с футболисти без заплати от 3 месеца вкарват по 5 гола на мач ! А вие 5 гола незнам дали ще вкарате до края на 2016 :) И за да не ми говориш , че ние вкарваме по 5 на отбори от втората шестица , ще ти напомня ,че 3 отбора от тази шестица са на 1/2 финал за КБ , а единия вече и на финал ;) Остава да видим другия финалист от коя шестица ще е ;) На вас успех в отбелязването на първия и така чакан гол за 2015

Вкарват и по осем, ама кво от туй?
Голът при ЦСКА ще се случи, така или иначе, както и първата пролетна победа. Дали днес или след седмица, няма особено значение. Бленуваната купа дали ще се случи при вас не е никак сигурно. Така че гледайте си вашите цели, сараевски иртишоци, ЦСКА има кой да го мисли!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 20 апр 2015 18:55

russia написа:
igor tomasic написа:

Вкарват и по осем, ама кво от туй?
Голът при ЦСКА ще се случи, така или иначе, както и първата пролетна победа. Дали днес или след седмица, няма особено значение. Бленуваната купа дали ще се случи при вас не е никак сигурно. Така че гледайте си вашите цели, сараевски иртишоци, ЦСКА има кой да го мисли!

Верно има кой да ви мисли ... забравих , че стойчо много ви обича и мисли за вас
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 апр 2015 19:00

Captain Stottlemeyer написа:Ох, милият ми дребен!... :lol: Друго си е викаш, да регистрираш европодвиг като отпаднеш геройски примерно от европейското страшилище "Мура" от мегаполиса Мурска Собота, който иначе е два пъти по-малък като население от Смолян... :mrgreen:

Бан ли мъчиш да ми изкараш, ама нъц! :cry: А със Смолян не се занимавайте ако обичате. Мисли други простовати лафове и клишета, щото и без това не ти достига багажа, младеж. :cry: :cry:

Поне отпаднахме без да ни бият, а вас си ви лепи кой където свари! :lol: Ох, ах, това е положението!

Добре кажете честно, реално ли е Левски да излезе с най-слабия си отбор в историята в евротурнири? Вие не сте наред, за да го искате. :) Верно сте си в друга орбита- на светлинни години от европейския футбол и пак не млъквате.
Че и снимки от Цар лъв ми манипулирате на всичко отгоре неграмотно написани.

Ето, вижте си съсловието какво ви представлява, затова оттук насетне няма да има прошка..

[offtopic]https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11140407_941837039181590_5669116186021513606_n.jpg?oh=36ab3a0818c6e63eba857e1ab2dd6a66&oe=55D73DE9 :)
Две фрази имате да напишете- две грешки. Сигурно някой ще рече, че е една, ама не е една, баш две са си... Даже са три, също като головете, които ще получите на финала от Лудогорец. :cry:
Мили деца, само ще ви кажа, че в българския език за грешка се смята и липсата на препинателните знаци (в случая нямаше да ви падне нищо да намерите място и за две-три запетайки при обръщенията, или просто не знаем къде да ги намерим във фотошопа тия запетайки, ами като си компютърен спец нарисувай ги). Нека да не се повтаря повече, че си е жива излагация. Иначе замисълът е добър, аз лично се позасмях, но неграмотността на големи хора ме тревожи и натъжава доста. :cry:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 20 апр 2015 19:20, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Кошче за отпадъци”