Иначе да вметна, че Майкъла е също за голямо еб... , защото от другата страна стои неговия подпис. Няма и да се учудя, ако взема и той ресто.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Фактите за парите на Младенов са следните , 200 хил. годишна заплата , което лично на мен ми се струва много за отбор в нашето положение но големия плюс на Младенов идва от парите които, докара на клуба след теансфери на футболисти в чужбина а те възлизат на около 3-4 милиона само от постъпленията за Чочев(пристигнал в ЦСКА по настояването на Младенов) Мболи(взе го в отбора, когато ЦСКА разполагаше с двама вратари и всички се чудеха защо ни е) и Буш . Конвертируемите към момента Тони Силва,Соарес,Съни,Кукоч сумата ще скочи , разбира се на другия полюс са тези , които не се наложиха,дошли след селекциите от последните две години .
Простата математика е следната
Разходи за Младенов - 500 000
Приходи от Младенов - 4 000 000 с тенденция за повишаване .
Всеки собственик би се радвал на такъв Мениджър(Младенов изпълнява повече от функциите на обикновен треньор) само господата от новата власт не се радват защо ли?
Pichichi написа:Фактите за парите на Младенов са следните , 200 хил. годишна заплата , което лично на мен ми се струва много за отбор в нашето положение но големия плюс на Младенов идва от парите които, докара на клуба след теансфери на футболисти в чужбина а те възлизат на около 3-4 милиона само от постъпленията за Чочев(пристигнал в ЦСКА по настояването на Младенов) Мболи(взе го в отбора, когато ЦСКА разполагаше с двама вратари и всички се чудеха защо ни е) и Буш . Конвертируемите към момента Тони Силва,Соарес,Съни,Кукоч сумата ще скочи , разбира се на другия полюс са тези , които не се наложиха,дошли след селекциите от последните две години .
Всеки собственик би се радвал на такъв Мениджър(Младенов изпълнява повече от функциите на обикновен треньор) само господата от новата власт не се радват защо ли?
Това което го пишеш малко не отговаря на истината просто защото Ст. Младенов е чул за 95 %-та от играчите които привлича в ЦСКА
за първи път точно в момента когато техния мениджър ги е предложил на ЦСКА! Един Чочев цяла България го искаше още бледен младеж
човека от Етрополе го даде без пари на ЦСКА с/у процент, тука вече викате Ст. Младенов изкарал едиколко си пари от Чочев на ЦСКА!!!
Буш едва ли Ст. Младенов го е следял и уговарял за ЦСКА, по-скоро мениджъра на Буш го е предложил на цяла България
и ЦСКА са дали най-много пари за него като комисионна и заплата! И т.н.т. да не продължавам щото ще излезе че Титаните разбират повече от
футбол и от Стойчо като привлякоха Зику и Мораеш и вкараха 5млн. в клуба !!! А дали?
И тогава трябва на пияното гърне да му сваляме шапка какъв е мениджър!!!
Angoff написа:Тотална селяния и липса на професионализъм е да изкараш договора на свой служител пък макар и бивш, Инджов и Манджуков ще изкарат ли тяхни договори с , които са ощетявали държавата благодарение на тесните си връзки с БСП и ДПС ?
Не всички са балъци и ще повярват на тези похвати от зората на ДС, защото ако искаш да покажеш истината за даден човек е редно да споменеш и добрите му качества не само отрицателните защото това е чиста проба манипулация !
Фактите за парите на Младенов са следните , 200 хил. годишна заплата , което лично на мен ми се струва много за отбор в нашето положение но големия плюс на Младенов идва от парите които, докара на клуба след теансфери на футболисти в чужбина а те възлизат на около 3-4 милиона само от постъпленията за Чочев(пристигнал в ЦСКА по настояването на Младенов) Мболи(взе го в отбора, когато ЦСКА разполагаше с двама вратари и всички се чудеха защо ни е) и Буш . Конвертируемите към момента Тони Силва,Соарес,Съни,Кукоч сумата ще скочи , разбира се на другия полюс са тези , които не се наложиха,дошли след селекциите от последните две години .
GOLEADOR написа:Факта,че Младенов привлече и наложи футболисти като Чочев и Буш изнервя много хора,защо ли?
Pichichi написа:Чочев го искаха Левски и Литекс като минимум, и за да изкара пари ЦСКА от него много повече принос има
Е.Димитров от колко Стойчо! Серджио Буш мога да се обзаложа че Стойчо го е чул точно за първи път лятото миналата година
преди това не е знаел и за съществуването му.
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 8 госта