"А" ФГ, XXVI кръг, Черно море - Славия, 19.04., 15:15 ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: "А" ФГ, XXVI кръг, Черно море - Славия, 19.04., 15:15 ч.

Мнениеот ShooterMan » 19 апр 2015 20:15

Само, че НИЕ НЕ СМЕ ВСИЧКИ!!! Виж ни коментарите ПРЕДИ мача! А за много мачове дори нямахме и теми, вкл. и за ОТПИСАНИЯ мач с вас, в Шопско. Казахме - не ни пука за измислените мачове тука, чакаме и играем само за Купата, вие виждам се натягате, което ми харесва, сега като ви избръмчат Лудогорец ще се спукам от кеф, вие дори и до Финала не заслужавате да стигнете....въпреки, че Боко Тиквоча, ГФС, Перуките и с полягване на Домуз ще ви добутат до там 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 апр 2015 21:26

ShooterMan написа:Само, че НИЕ НЕ СМЕ ВСИЧКИ!!! Виж ни коментарите ПРЕДИ мача! А за много мачове дори нямахме и теми, вкл. и за ОТПИСАНИЯ мач с вас, в Шопско. Казахме - не ни пука за измислените мачове тука, чакаме и играем само за Купата, вие виждам се натягате, което ми харесва, сега като ви избръмчат Лудогорец ще се спукам от кеф, вие дори и до Финала не заслужавате да стигнете....въпреки, че Боко Тиквоча, ГФС, Перуките и с полягване на Домуз ще ви добутат до там 8-)

Съществува реалната опасност да НЕ вземете Купата и да се окаже,че всичките ви мачове са безсмислени.И да се чудите за какво ИЗОБЩО играете пролетта. :mrgreen:
Що се отнася до Л-ц,ти се беше заровил в землянката си и чакаше и първия мач да ни "избръмчат",ама не би!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 апр 2015 00:45

Слушай какво...много добре знаем, че може да НЕ вземем Купата, все пак вие ще излезете с 14 човека на терена и на Васил Левски в София ;). Въпроса е друг! Защо Черно Море е във втората шестица? Само заради накои свои неудачи....или:
Локо Пд - Локо Сф 0:4....
Левски - Аскуу 8:0...
Имаше цял куп мачове с безумни резултати изцяло в ущърб на Черно Море! Зорлем ни натика смрадливото долнопробно ГФС в долната шестица...при все, че на терена примерно размазахме като въшки Бирой с 4 парцала и тотално надиграхме и бихме Ботев Пд. Е, добре, натикаха ни, но няма да им правим кефа на Перуките да придаваме смисъл на тези безсмислени мачове! Тотален бойкот на нареденото първенство и на отношението към нашия клуб, което е от години. И откъде-накъде тази втора 6-ца ще заслужава НАШЕТО внимание? Нашето място е горе....и изобщо - това измислено първенство, на Перуките първенството е крайно време да свърши по-скоро. Ясно е - изпадат Марек и Аскуу, за ко играем изобщо? Пълна загуба на време :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 апр 2015 09:31

Хубаво мачле стана... ако си фен на Славия. Спечелихме 1 точка, която изобщо не заслужавахме. И ако "избухването" се получи в първия полуфинал срещу Локо Пд, то дълбоко се съмнявам, че ще съумеем да го постигнем на финала :(

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 апр 2015 12:21

Според мен ние не сме изиграли най-добрия си мач този сезон. С Локо Пд не знам какво избухване беше, просто ни тръгна мача и им вкарахме много голове, реално си играхме на контра цял мач и губехме почти всички единоборства. За мен играчите осъзнават кога е МАЧЪТ и кой е МАЧЪТ където трябва да покажат всичко от себе си. Разбирам ги и ще го приема. Иначе за вчера - забравих да поздравя Чанович. За мене изнесе страхотен мач на вратата, спаси страшно много голови удари 8-)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 апр 2015 12:53

ShooterMan написа:Според мен ние не сме изиграли най-добрия си мач този сезон.

Така е, но съществува реалната опасност изобщо да не го изиграем :-(

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2015 13:27

ShooterMan написа:Според мен ние не сме изиграли най-добрия си мач този сезон. С Локо Пд не знам какво избухване беше, просто ни тръгна мача и им вкарахме много голове, реално си играхме на контра цял мач и губехме почти всички единоборства. За мен играчите осъзнават кога е МАЧЪТ и кой е МАЧЪТ където трябва да покажат всичко от себе си. Разбирам ги и ще го приема. Иначе за вчера - забравих да поздравя Чанович. За мене изнесе страхотен мач на вратата, спаси страшно много голови удари 8-)

Един отбор,в който футболистите си избират кога е МАЧЪТ и кога не е - не е отбор... :mrgreen:
Ще вземат да решат,че реваншът с Локо Пд НЕ Е мачът и току виж паднали с 4-0. :twisted:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 апр 2015 14:11

blue avalanche написа:
ShooterMan написа:Според мен ние не сме изиграли най-добрия си мач този сезон. С Локо Пд не знам какво избухване беше, просто ни тръгна мача и им вкарахме много голове, реално си играхме на контра цял мач и губехме почти всички единоборства. За мен играчите осъзнават кога е МАЧЪТ и кой е МАЧЪТ където трябва да покажат всичко от себе си. Разбирам ги и ще го приема. Иначе за вчера - забравих да поздравя Чанович. За мене изнесе страхотен мач на вратата, спаси страшно много голови удари 8-)

Един отбор,в който футболистите си избират кога е МАЧЪТ и кога не е - не е отбор... :mrgreen:
Ще вземат да решат,че реваншът с Локо Пд НЕ Е мачът и току виж паднали с 4-0. :twisted:

Ще я видим тази работа с вас на Финала :lol:

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 20 апр 2015 16:17

blue avalanche написа:
ShooterMan написа:Малей, цървуланкото Сандю го забухте в дън земята....Бирой - тоалетната хария на Черно Море с която от години си оправяме головата разлика, забравих колко 4-ки им наблъскахме :lol: .

За днешния мач - както прогнозирах го бяхме отписали още преди началото му. Така ще е го края с изключение на мача с рогачите. На никой не му пука за протоколните мачлета във втората 6-ца и ще си ги играем на ходом, време е и последния фен да го разбере това нещо! Като ви изнервя, като не ви кефи - не ходете на мачовете до края, ясно е, че НИКОЙ няма да се напъва и на 50% от играчите. Имаме 2 мача - реванша с Локо Пд и Финала (дай Боже), това е :arrow:

Всички като ги изгермечат-така приказват...

От кого и по какъв повод са тези думи:
"В някаква степен явно и времето повлия. Теренът не беше на нужното ниво. След като не може топката да се изнася нормално, е логично да правим грешки. За съжаление това са терените в България. До някаква степен очаквах това представяне. Имаше умора и като цяло нищо не се получи. Проспахме първото полувреме, през второто Славия се затвори и стана по-трудно. Всеки мач си има някаква стойност, въпреки че втората шестица е без значение. Тези мачове могат да ми дадат по-обстоен поглед на кого мога да разчитам след лятото. Те могат да си помогнат, но могат и да си попречат."
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”