Сезона е кошмар!
Много контузии, малшанс.
Конкурентите са много по-силни от нас.
Липса на идеи от наша страна.
Според мен трябваше да се даде по-голям шанс на Балотели.
Треньора трябва да го бият с 4-5 гола разлиза, за да разбере че с една и съща тактика всеки мач не става.
Другата година ще сме по-добри от сега, като се махне Джерард (както стана като се отказа Карагър).
На база вчерашния мач с Астън Вила, мога да добавя че Капитана не беше на ниво, годинките му тежът вече.
4-5 статични положения пропиля ...
Както и да е.
Това сме го гледали и преди (провалени сезони), така че както казва Кубрат Пулев "Продължаваме напред" !
Y.N.W.A
Сезон 2014/2015 в един коментар.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- dNelbandian
- Контакти:
Re: Сезон 2014/2015 в един коментар.
MentovBonbon написа:Това мнение и се стори много познато и май май е изцяло копи-пейст
Къде е копирано бе Гаврош такъв, не разбра ли, че аз съм един от тези, който пишат за този сайт.
Сторило му се познато на наш сополко, ами нали аз съм го писъл бе индианец.
daduradam написа:Добро, хареса ми.Чакам коментара на крупието
За сополивото пиколо с треньорския лиценз ли говорим
- dNelbandian
- Контакти:
Няма ли вече да уволняват трансферната фея. Клоп IN, Rogers OUT

Много елементарно изпълнение, независимо кой го е писал. Очевидно авторът на темата е вложил доста усилия и време, за да създаде този безмислен текст и се чувства доста горд от постигнатото, щом го разпространява във всевъзможни форуми. Все пак успешното сране също си е повод за гордост. Евала, успял си! 
Последна промяна от gogovcite на 20 апр 2015 15:45, променено общо 1 път.
Hala Madrid
Няколко силни лафа и снимчици
Няма какво толкова да рипате - махате го и толкова
За мен има едно наистина непростимо нещо тоя сезон - представянето в ШЛ
Да паркираш рейса на "Анфилд" с Реал и пак да те набомбят, да не знаеш как да натиснеш Лудогорец
и Базел в решителни мачове ... батка, ти си за гонене, бе 
Леевски, оле
- dNelbandian
- Контакти:
Манчестър Юнайтед официално пожела нападателя на ПСВ Айндховен Мемфис Депай.
А нашата трансферна фея сигурно се гордее със звездното си нападение: Рики Ламбърт - Борини - Балотели, направо настръхвам като им чуя имената. Некс Сиъзън е наш споко, чакаме Дани Ингс от световното страшилище и най-добър отбор в света - Бърнли..
- Liverpool_EC
- Контакти:
gogovcite написа:Много елементарно изпълнение, независимо кой го е писал. Очевидно авторът на темата е вложил доста усилия и време, за да създаде този безмислен текст и се чувства доста горд от постигнатото, щом го разпространява във всевъзможни форуми. Все пак успешното сране също си е повод за гордост. Евала, успял си!
Да мнг жалко изпълнение,това са малоумниците от ливърпулбг.ком .Срам и позор,че може да има такъв сайт свързан с любимия ми клуб,тея там са насраха от аматьорщина и пълна селения
boabbb написа:Няколко силни лафа и снимчици![]()
Няма какво толкова да рипате - махате го и толкова
За мен има едно наистина непростимо нещо тоя сезон - представянето в ШЛ
Да паркираш рейса на "Анфилд" с Реал и пак да те набомбят, да не знаеш как да натиснеш Лудогорец
и Базел в решителни мачове ... батка, ти си за гонене, бе
Абсолютно,аз си изтраях 11тото място във ВЛ,двата месеца с една победа,обаче след резила с Базел първото полувреме,не можах вече да го изтрая тоя БР...Просто има лудия късмет да сме с американски собственици,които хал-хабер си нямат какво значи СРАМ насред този, не само стадион,а ХРАМ,наречен Анфийлд
-
john barnes
dNelbandian написа:MentovBonbon написа:Това мнение и се стори много познато и май май е изцяло копи-пейст
Къде е копирано бе Гаврош такъв, не разбра ли, че аз съм един от тези, който пишат за този сайт.
Сторило му се познато на наш сополко, ами нали аз съм го писъл бе индианец.
Жорко,това ти ли си бе,мамин?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.