Да се обединим

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kairqkov
Контакти:

Да се обединим

Мнениеот Kairqkov » 13 ное 2008 18:59

Не е ли време,нетипично за българи да се обединим?Имам предвид от всички отбори.Време е ръководителите на футболните фенове да се срещнат така както президентите на ФК.Но не да
склучват договорки за "честна игра" ами да съберат хората на площадите.Време е да се изчистят ония 240 броя и ония "шефове" на ФК в бг.Време е нещо да се промени и то трябва да стане от народа.Нека не позволяваме на лупита мустаци и други глупаци да се е..ат с нас.Аз съм от шумен и съм готов да дойда до софия за да подкрепя любимия отбор.
няма нищо по лошо от това да те забравят не отговаряйте на сините човечета

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Да се обединим

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 13 ное 2008 19:09

Чакай бе ,Шумен...........,любим отбор в София??????????

Kairqkov
Контакти:

Мнениеот Kairqkov » 13 ное 2008 19:12

Обясни защо MAN UTD имат фенове в китяй??????????

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 13 ное 2008 19:16

Kairqkov написа:Обясни защо MAN UTD имат фенове в китяй??????????

Остави тия глупости...

Kairqkov
Контакти:

Мнениеот Kairqkov » 13 ное 2008 19:19

Бъди щастлив и не ме занимавй.Дано ботев не изпадне ама май на там вървите ще ревете за хростолов и ние както за божков ама както и да е.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 13 ное 2008 19:21

Kairqkov написа:Бъди щастлив и не ме занимавй.Дано ботев не изпадне ама май на там вървите ще ревете за хростолов и ние както за божков ама както и да е.

не ставай адвокат на шопите.За да се определиш с някой 'НИЕ' се иска много други работи ,които ти не познаваш и не разбираш.

Kairqkov
Контакти:

Мнениеот Kairqkov » 13 ное 2008 19:30

Не исках да се занимавам с теб но май ще трябва.За мисълта на Ники Александров че вашето дерби с локо се гледа само от хора живеещи на 5км от табелата на пд съм съгласен.ЦСКА е религия мой човек и че аз съм ЦСКА-р от незнайоно кога ти няма как да знаеш.ЦСКА е отбор обичан по света заради резултати а не по геогравски причини.Но това няма как да го разбереш защото от към резултати и факти май я позакъсахте на последък и няма май да се оправите скоро.

bultras

Мнениеот bultras » 13 ное 2008 19:41

Ебати шуменския комплексар."Обичали цска по света :shock: и.... ние сме покакъсали с резултатите :) , а вие кви резултати имате, бе, шкембе?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 13 ное 2008 19:45

Kairqkov написа:Не исках да се занимавам с теб но май ще трябва.За мисълта на Ники Александров че вашето дерби с локо се гледа само от хора живеещи на 5км от табелата на пд съм съгласен.ЦСКА е религия мой човек и че аз съм ЦСКА-р от незнайоно кога ти няма как да знаеш.ЦСКА е отбор обичан по света заради резултати а не по геогравски причини.Но това няма как да го разбереш защото от към резултати и факти май я позакъсахте на последък и няма май да се оправите скоро.

Olee братле моля те спри да се излагаш ............

п.п. резултати постигнати с безграничен държавен ресурс,узурпиране на всички БГ отбори (по сякви параграфи) ,заради коети ТИ нямаш любим отбор и стадион в Шумен....Господи в ква селска държавица живеем......

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Мнениеот cesekar4o_the best » 13 ное 2008 19:49

PLOVDIV PEE 1912 написа:Чакай бе ,Шумен...........,любим отбор в София??????????

АБЕ ДИВЧО МИ ТОЙ ДА НЕ Е КРЕПОСТЕН БЕ
ОТ КОЙТО ОТБОР ИСКА ОТ ТОЗИ ШЕ БЪДЕ
АМА ЧЕ СИ ТЪП.А АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ САМО ТИЯ ОТ ЛАУТА ДА ТЪПИ
АРЕ НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОЗ ПРОСТИ А

Върни се в “ЦСКА”