Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Niksh0 написа:Повече от достоен наследник на титлата "бастун" след Уебър - Росберг.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
bilyaletdinov написа:Интересно ми е дали Райконен щеше да има шанс да се бори за победата, ако беше влязъл малко по-рано в боксаРозберг е абсолютен шит...никога няма да стане Световен шампион. Ферари бяха много, много близо до Мерцедесите
Лука най-накрая си намери добър тийм мениджър. Нещата, които постига Аривабене за толкова кратко време са забележителни
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта