Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Кировец » 19 апр 2015 19:06

vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:А в крайна сметка ще кажеш ли до къде се простира сантимента към ЦСКА - ще оправдае ли цена от 30лв на акция или това е прекалено сантиментална цена дори като за ЦСКА? Просто питам как седят нещата в реалния, а не измисления свят, понеже аз не знам?

Сега пък 30 лева на акция... Спри се вече.

Добре, кажи каква горе долу трябва да е цената, че хем да покрие чисто финансовата стойност, хем и сантименталната. Нали каза, че именно сантименталната стойност вдига цената стоцици пъти? 3лв. ли е границата на сантимента към ЦСКА? Просто питам, тъй като в измисления ми свят такава добавена стойност не се начислява, та питам как стават нещата в реалния свят?

3 лв беше достъпна цена за всеки - без значение дали ще го прави за тръпката от бизнеса или от сантименти. Не знам що продължаваш да дълбаеш.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 апр 2015 19:09

NOMER14 написа:Кашчей,
нещо като създаване на РМД ли е?

Не това е предварително набиране на капитал, затова е първично (знам го, защото ми бе обяснено и не се правих на интересен, когато ми го обясняваха).
Реално ЦСКА можеха да излязат на борсата и със сегашните си акции, но тогава нещата щяха да са различни.Сумата, която бе определена беше липсващата за да бъде окончателно попълнен вписаният капитал от 6.5 милиона. Титаните го бяха вдигнали до тази сума, но бяха платили около 4 милиона. После Томов, от собствения си джоб :mrgreen: изкара още малко над милион, но не им достигаха близо 1.5 за да го запълнят.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 апр 2015 19:09

Кашчей написа:
Кировец написа:Каша, според тебе Томов какво щеше да спечели, ако сам си купи акциите? Някакви симпатии или поредните плюнки, че е направил далавера с незнаещите бедни фенове?

Не става дума Томов да ги беше купил (той няма и толкова пари излишни), а някой друг от акционерите да беше купил, не изкупил. На Трейс им прехвърлиха равностойността на 100 000 евро и това е.
не отговори на по-важния въпрос-защо беше това ИПО и защо беше точно такава сумата, за да е успешна 8-)

Със сигурност не беше, за да се провали катастрофално и така пак да се продължи по стария курс.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 апр 2015 19:10

Кировец написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:А в крайна сметка ще кажеш ли до къде се простира сантимента към ЦСКА - ще оправдае ли цена от 30лв на акция или това е прекалено сантиментална цена дори като за ЦСКА? Просто питам как седят нещата в реалния, а не измисления свят, понеже аз не знам?

Добре, кажи каква горе долу трябва да е цената, че хем да покрие чисто финансовата стойност, хем и сантименталната. Нали каза, че именно сантименталната стойност вдига цената стоцици пъти? 3лв. ли е границата на сантимента към ЦСКА? Просто питам, тъй като в измисления ми свят такава добавена стойност не се начислява, та питам как стават нещата в реалния свят?

3 лв беше достъпна цена за всеки - без значение дали ще го прави за тръпката от бизнеса или от сантименти. Не знам що продължаваш да дълбаеш.

Дълбая щото пишеш измислици премислици! Какво общо с каквото и да е има това дали цената е достъпна! Достъпна е за феновете, които си купуват отделни бройки, примерно за теб. Ок, браво, че си си купил, в това няма нищо лошо - тук сантимента наистина играе. Ама а на бас, че ако имаше достатъчно пари да купиш клуба нямаше да го купиш през това ИПО, на тая цена на акция?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 19 апр 2015 19:12

Кировец написа:Ами нямам 1000 лева. Дал съм каквото мога без нищо насреща. Дерзай, готин.

Абе вие с лупи сте като близнаци.И двамата нямате пари,но страшен мерак да управлявате,харчите чужди пари.И стойчо
да прави селекции ако нещо се затрудните в харченето.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 апр 2015 19:15

Кировец написа:Елементарните сметки показват - 1.5 млн лева от Манджукови + 1.5 млн лева от Инджов + Н млн лева от Чакмаков + други заможни фенове = успешно ИПО.

Без драми, без скрито покрито и с много акционери. Събрания, диалог. Структура.

Елементарно.

Кировец, ти имаш ли някаква бледа идея, кой все пак даде този 1.5 милиона, за да довнесете записаният капитал от 5 до 6.5 милиона-Томов ли, Стойчо ли, Тодоров ли? А предният милион, от 4 до 5 милиона?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 апр 2015 19:17

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Каша, според тебе Томов какво щеше да спечели, ако сам си купи акциите? Някакви симпатии или поредните плюнки, че е направил далавера с незнаещите бедни фенове?

Не става дума Томов да ги беше купил (той няма и толкова пари излишни), а някой друг от акционерите да беше купил, не изкупил. На Трейс им прехвърлиха равностойността на 100 000 евро и това е.
не отговори на по-важния въпрос-защо беше това ИПО и защо беше точно такава сумата, за да е успешна 8-)

Със сигурност не беше, за да се провали катастрофално и така пак да се продължи по стария курс.

Знаеш ли кое е най-голямото наказание в отвъдния свят?
Да пълниш с вода, бъчва без дъно!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 апр 2015 19:19

vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:

Дълбая щото пишеш измислици премислици! Какво общо с каквото и да е има това дали цената е достъпна! Достъпна е за феновете, които си купуват отделни бройки, примерно за теб. Ок, браво, че си си купил, в това няма нищо лошо - тук сантимента наистина играе. Ама а на бас, че ако имаше достатъчно пари да купиш клуба нямаше да го купиш през това ИПО, на тая цена на акция?

Никой не можеше да го купи, защото контролният си оставаше в Лупи. Щеше да запълни някоя дупка с набраните средства и....на борсата реалната стойност, а той няма изгода да продава на реална стойност.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 апр 2015 19:23

vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:

Ти си тоя дето пишеше за 5 стотинки на акция и че цената била стотици пъти завишена. Нямало общо. Ами що купуват на левче от Лирата бе, готин? Що не искат ЦСКА да върви напред - това с кое е общо? Достъпна била за феновете, а Иво Манджуков фен ли е последно или не е?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 апр 2015 19:26

Е за това ти повтарям, че париците са им милички и ЦСКА беше до тука.

Върни се в “Архив”