Ботев Пд - Берое / 18.04.2015г. / 17:00ч 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TNT
Контакти:

Re: Ботев Пд - Берое / 18.04.2015г. / 17:00ч

Мнениеот TNT » 19 апр 2015 10:39

Чак шампиони не знам,ама до 2-3 място може да се докопаме :) В този ред на мисли дано в следващия ни мач с рязаните ни покажат червен картон до 10-15 мин.,че иначе шансовете ни за победа рязко намаляват :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 19 апр 2015 12:47

Жълто-черен Пловдив написа:
za nas e toj religiq написа:Добър мач и отново нещо не стига :( Не знам защо късмета все ни убягва, за разлика от заралии, на които в пореден мач им е кацнал на рамото :roll:

Просто това ни е максимумът като игра с този отбор: атрактивно, сърцато, обещаващо, но нищо повече. Когато късметът не ни спохожда, не успяваме да победим. Липсва ни майсторство при завършване на атаките, липсва ни истински голаджия. Това е. Което пък не означава, че с тази игра не бихме могли да се класираме за ЛЕ. Дори сега имаме своите шансове.
Мисля, че тези момчета са на тавана на възможностите си. Трябда да сме им благодарни и за това, което показват.

Не мога да се съглася, че това ни е максимума, съвсем скоро мисля, че ще се отпушат - от както Пенчев е начело се вижда истинската игра на Ботев ( с малко изключения) играят атрактивно и могат да комбинират много добре. Нали не мислите, че чудесата се случват винаги на момента и бързо ......дайте време и на треньора и на футболистите, ако запазим този състав и облик на отбора до година сме в топ 3 без проблеми според мен!
Браво на Беройци - имате страхотен вратар, макар и с човек по-малко стигнаха до точката 8-)
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 19 апр 2015 16:27

soundmax написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
za nas e toj religiq написа:Добър мач и отново нещо не стига :( Не знам защо късмета все ни убягва, за разлика от заралии, на които в пореден мач им е кацнал на рамото :roll:

Просто това ни е максимумът като игра с този отбор: атрактивно, сърцато, обещаващо, но нищо повече. Когато късметът не ни спохожда, не успяваме да победим. Липсва ни майсторство при завършване на атаките, липсва ни истински голаджия. Това е. Което пък не означава, че с тази игра не бихме могли да се класираме за ЛЕ. Дори сега имаме своите шансове.
Мисля, че тези момчета са на тавана на възможностите си. Трябда да сме им благодарни и за това, което показват.

Не мога да се съглася, че това ни е максимума, съвсем скоро мисля, че ще се отпушат - от както Пенчев е начело се вижда истинската игра на Ботев ( с малко изключения) играят атрактивно и могат да комбинират много добре. Нали не мислите, че чудесата се случват винаги на момента и бързо ......дайте време и на треньора и на футболистите, ако запазим този състав и облик на отбора до година сме в топ 3 без проблеми според мен!
Браво на Беройци - имате страхотен вратар, макар и с човек по-малко стигнаха до точката 8-)

И аз не съм съгласен че това е максимума на отбора! Пък дори и да е, ако вкарват поне половината от това което пропускат, спокойно могат да се борят за призовите места:? Не е реално всеки мач така аристократично да се пропускат по 3-4 100% положения! Общо взето единственото което ни трябва е хладнокръвие пред гола :!: Ако вземем мачовете с Литекс и Берое то статистиката е отчайваща, положения 10-15 на 2-3, голове 1 на 2, точки 1, да не говорим че и с ЦСКА и Лудогорец имахме не малко положения :roll: 4 мача 1 гол , а сигурно поне 20 положения :shock:

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 19 апр 2015 16:46

Защо да не е реално? По това личи майсторството в нападение: едно положение да имаш, но да го вкараш. Ние нямаме такива майстори или поне някой с подобни наченки. Затова и изпускаме по 10 положения на мач.

Вуйчо е майстор, но той вече няма сили да бележи сам, а и се вижда, че без него в средата, атаките ни трудно се раздвижват и стигат до противниковата врата. Нашите видимо се стараят, искат, но често не се получава. Не е въпрос само на желание.

И друго, такива елементарни голове от статични положения говорят именно за липса на тактически умения. Все пак не може обаче да се отрече, че в защитен план сме пъти по-добре от времето при Овчия. Това е вече и въпрос на тренерски нюх. Очевидно Пепо го има.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 апр 2015 09:14

blue avalanche написа:Пореден супермегавълнуващ мач от първата шестица с участието на Ботев.
Останах без дъх!!!Не можах да отлепя очи от екрана!!!

Колко мъка по тоя свят.... Пич радвай се, че не сте в първата шестица, че щяхте да сте единствените без точка до момента. от 11 мача има 8 хикса в тази 6тица което показва, че отборите са равностойни. Играйте си с разбитите отбори на докото и хсково и не се занимавайте с нас. Заблуждавайте се, че като им вкарвате по 5-6 гола сте заслужавали едва ли не шампиони да станете. Знам, че още ви боли ама реалността е такава...

Сега очаквайте след края на сезона син рев от всякъде. Ще се излезе с мита видиш ли, ние вкарахме в плейофите 300 гола и свършихме с 100 точки а ония в първата немогат гол да си вкарат.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2015 12:07

rump_shaker написа:
blue avalanche написа:Пореден супермегавълнуващ мач от първата шестица с участието на Ботев.

Колко мъка по тоя свят.... Пич радвай се, че не сте в първата шестица, че щяхте да сте единствените без точка до момента. от 11 мача има 8 хикса в тази 6тица което показва, че отборите са равностойни. Играйте си с разбитите отбори на докото и хсково и не се занимавайте с нас. Заблуждавайте се, че като им вкарвате по 5-6 гола сте заслужавали едва ли не шампиони да станете. Знам, че още ви боли ама реалността е такава...

Сега очаквайте след края на сезона син рев от всякъде. Ще се излезе с мита видиш ли, ние вкарахме в плейофите 300 гола и свършихме с 100 точки а ония в първата немогат гол да си вкарат.

Хич да не е,ама ВАС в София си ви бием ей така-със затворени очи.Че и чат-пат в Пловдив.Или греша?Тъй че,чак "без точка"...
Ние все още сме в играта за Купата.Може и да спасим сезона.А вие???

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 20 апр 2015 12:18

blue avalanche написа:Хич да не е,ама ВАС в София си ви бием ей така-със затворени очи.Че и чат-пат в Пловдив.Или греша?Тъй че,чак "без точка"...

Ние няма нужда да спасяваме нищо. С оглед на сътресенията и моментното положение, момчетата се справят повече от добре.
Изображение Изображение

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 20 апр 2015 19:31

blue avalanche написа:
rump_shaker написа:

Хич да не е,ама ВАС в София си ви бием ей така-със затворени очи.Че и чат-пат в Пловдив.Или греша?Тъй че,чак "без точка"...

Ние този сезон титла ли гонихме или купа, я кажи да разберем на какво сме се надявали :mrgreen: ?
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 апр 2015 23:52

praistoria написа:
blue avalanche написа:Хич да не е,ама ВАС в София си ви бием ей така-със затворени очи.Че и чат-пат в Пловдив.Или греша?Тъй че,чак "без точка"...

Ние този сезон титла ли гонихме или купа, я кажи да разберем на какво сме се надявали :mrgreen: ?

Вие този сезон гонихте тоя,що духа!
Очаква се следващия сезон да бъде още по-зле...Като си тръгнат Стаховяк,Иршак и Цветков стане с още една годинка по-дърт.

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 22 апр 2015 00:06

blue avalanche написа:
praistoria написа:

Вие този сезон гонихте тоя,що духа!
Очаква се следващия сезон да бъде още по-зле...Като си тръгнат Стаховяк,Иршак и Цветков стане с още една годинка по-дърт.

А вие го духахте до като гонихте :mrgreen: :mrgreen:
Очакванията и за тоя сезон ви бяха големи ама къде сте ? нашите не бяха големи ама пък виж какво стана :mrgreen:
БОТЕВ Пловдив

Върни се в “Ботев”