Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Жълто-черен Пловдив написа:za nas e toj religiq написа:Добър мач и отново нещо не стигаНе знам защо късмета все ни убягва, за разлика от заралии, на които в пореден мач им е кацнал на рамото
Просто това ни е максимумът като игра с този отбор: атрактивно, сърцато, обещаващо, но нищо повече. Когато късметът не ни спохожда, не успяваме да победим. Липсва ни майсторство при завършване на атаките, липсва ни истински голаджия. Това е. Което пък не означава, че с тази игра не бихме могли да се класираме за ЛЕ. Дори сега имаме своите шансове.
Мисля, че тези момчета са на тавана на възможностите си. Трябда да сме им благодарни и за това, което показват.
soundmax написа:Жълто-черен Пловдив написа:za nas e toj religiq написа:Добър мач и отново нещо не стигаНе знам защо късмета все ни убягва, за разлика от заралии, на които в пореден мач им е кацнал на рамото
Просто това ни е максимумът като игра с този отбор: атрактивно, сърцато, обещаващо, но нищо повече. Когато късметът не ни спохожда, не успяваме да победим. Липсва ни майсторство при завършване на атаките, липсва ни истински голаджия. Това е. Което пък не означава, че с тази игра не бихме могли да се класираме за ЛЕ. Дори сега имаме своите шансове.
Мисля, че тези момчета са на тавана на възможностите си. Трябда да сме им благодарни и за това, което показват.
Не мога да се съглася, че това ни е максимума, съвсем скоро мисля, че ще се отпушат - от както Пенчев е начело се вижда истинската игра на Ботев ( с малко изключения) играят атрактивно и могат да комбинират много добре. Нали не мислите, че чудесата се случват винаги на момента и бързо ......дайте време и на треньора и на футболистите, ако запазим този състав и облик на отбора до година сме в топ 3 без проблеми според мен!
Браво на Беройци - имате страхотен вратар, макар и с човек по-малко стигнаха до точката
blue avalanche написа:Пореден супермегавълнуващ мач от първата шестица с участието на Ботев.
Останах без дъх!!!Не можах да отлепя очи от екрана!!!
rump_shaker написа:blue avalanche написа:Пореден супермегавълнуващ мач от първата шестица с участието на Ботев.
Колко мъка по тоя свят.... Пич радвай се, че не сте в първата шестица, че щяхте да сте единствените без точка до момента. от 11 мача има 8 хикса в тази 6тица което показва, че отборите са равностойни. Играйте си с разбитите отбори на докото и хсково и не се занимавайте с нас. Заблуждавайте се, че като им вкарвате по 5-6 гола сте заслужавали едва ли не шампиони да станете. Знам, че още ви боли ама реалността е такава...
Сега очаквайте след края на сезона син рев от всякъде. Ще се излезе с мита видиш ли, ние вкарахме в плейофите 300 гола и свършихме с 100 точки а ония в първата немогат гол да си вкарат.
blue avalanche написа:Хич да не е,ама ВАС в София си ви бием ей така-със затворени очи.Че и чат-пат в Пловдив.Или греша?Тъй че,чак "без точка"...
Ние все още сме в играта за Купата.Може и да спасим сезона.А вие???
blue avalanche написа:rump_shaker написа:blue avalanche написа:Пореден супермегавълнуващ мач от първата шестица с участието на Ботев.
Колко мъка по тоя свят.... Пич радвай се, че не сте в първата шестица, че щяхте да сте единствените без точка до момента. от 11 мача има 8 хикса в тази 6тица което показва, че отборите са равностойни. Играйте си с разбитите отбори на докото и хсково и не се занимавайте с нас. Заблуждавайте се, че като им вкарвате по 5-6 гола сте заслужавали едва ли не шампиони да станете. Знам, че още ви боли ама реалността е такава...
Сега очаквайте след края на сезона син рев от всякъде. Ще се излезе с мита видиш ли, ние вкарахме в плейофите 300 гола и свършихме с 100 точки а ония в първата немогат гол да си вкарат.
Хич да не е,ама ВАС в София си ви бием ей така-със затворени очи.Че и чат-пат в Пловдив.Или греша?Тъй че,чак "без точка"...
praistoria написа:blue avalanche написа:Хич да не е,ама ВАС в София си ви бием ей така-със затворени очи.Че и чат-пат в Пловдив.Или греша?Тъй че,чак "без точка"...
Ние този сезон титла ли гонихме или купа, я кажи да разберем на какво сме се надявали?
blue avalanche написа:praistoria написа:blue avalanche написа:Хич да не е,ама ВАС в София си ви бием ей така-със затворени очи.Че и чат-пат в Пловдив.Или греша?Тъй че,чак "без точка"...
Ние този сезон титла ли гонихме или купа, я кажи да разберем на какво сме се надявали?
Вие този сезон гонихте тоя,що духа!
Очаква се следващия сезон да бъде още по-зле...Като си тръгнат Стаховяк,Иршак и Цветков стане с още една годинка по-дърт.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост