diplomat написа:hazard10 написа:Patso80_MU написа:Досега четох мненията за мача в този и по другите форуми, като на доста места срещнах твърдението, че Моу надиграл Ван Гаал по същият начин, както и на финала на ШЛ преди няколко години. Точно този мач, въпреки загубата доказа класата на холандецът.Мисля така, защото ние реално нямахме почти никакъв шанс за титлата, но днес дори и без много контузени играчи излязохме, за да играем ФУТБОЛ. Много от вас знаят, че при 'Паркиран автобус' се играе трудно дори срещу отбори като 'Норич', но при тази дефанзивна схема на съперника създадохме максималният брой добри положения за гол. В тази връзка мисля, че най-добри в отборът ни днес бяха : Шоу- съсипа им защитата по леви фланг; Пади- игра спокойно, а и имаше доста силни включвания в атака; и Ерера- та той бе навсякъде днес-уникален футболист! В заключение бих искал да кажа, че радостта ми от играта ни е по-голяма от разочарованието от загубата.
P.S Ако продължим и занапред да играем толкова спокойно и балансирано, то догодина ще ни връчат титлата още през март.
Ква титла, къв март, кви 5 лева?![]()
Можем да ви изклатим винаги и по какъвто начин си искаме
Избери си ти, април 2006 или август 2004, днес беше вариант Б
Харесва ни да ви клатим когато си поискаме, а когато ви клатим мазно кефа е още по-голям
Ще видим.Не бързайте, това е един от най-слабите отбори на Юнайтед през последните години, нали така се твърдеше. Още малко ще надградим и пак ще ви пробваме.
Нищо против, конкуренцията е хубаво нещо