ВЛ | 33-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед 1:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ВЛ | 33-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед 1:0

Мнениеот MuFc1878 » 18 апр 2015 22:04

Янузай и той се включи като муха без глава. Беше по-добре без смени да завършим :?
Перси > Фалкао

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 апр 2015 22:42

Честита победа на феновете на Челси!
Не ме яд толкова за загубата,а по-скоро съм учуден,че Ван Гаал за пореден път беше изхитрен от Жозе Моуриньо.
Вярно е,че контузиите повлияха върху структурния баланс от последните няколко мача,но,...чак път толкова,още повече че на практика ние нищо не губехме,...Пади МакНеър(адмирации за смелостта и решението) се пробва точно 3 пъти да стреля от дистанция,единият път Кортуа едва спаси- това казва повече от всичко за играта и представянето.
Ключовият момент:Малшансът за Уейн Рууни в началото(на дузпата).Чак Де Хея си помисли,че е вкарал :)
Включванията на Ди Мария и Янузай...по-скоро ни подпечатаха загубата,отколкото да спомогнат за изравнителен гол.
Като цяло имаше една огромна дупка и напрежение в организацията на атаките - липсваха бързите комбинации,липсваха захожданията и още,и още детайли.
Половината корнери(а бяха над 10) в ръцете на Куртоа - като детска игра си излизаше и ловеше топката.
На фона на по-дефанзивната игра на Челси - не може да се каже,че изиграхме слаб мач,по-скоро основните идеи и ключови детайли(особено след почивката),не бяха съобразени и съгласувани с нагласата на Жозе Моуриньо.
Важно беше да се види рязка промяна в изграждането на атаките и повече агресивност поне до 65-та минута,но за жалост това изобщо не се случи.
Валенсия,Пади,Мата и Шоу - това са играчите,които бих отличил в положителен аспект.
Гледаме напред към Евертън,където със сигурност ще бъде по-трудно,защото те са отбор,който едновременно може да атакува(яростно) особено на "Гуудисън",а също така и да се защитава отлично(по подобие на Челси,когато са под натиск).
Отделно,че и натрупаха достатъчно самочувствие и добри игри в последно време,а това че ние играем трудно на "Гуудисън" е едно на ръка.
Разбира се,всичко е възможно да се случи,но предварителните очаквания са за здрава битка и много напрежение до края...нещо и което срещу Евертън се превърна в основен акцент през годините(3-3,4-4) :)

Потребителски аватар
Patso80_MU
Контакти:

Мнениеот Patso80_MU » 18 апр 2015 23:39

Досега четох мненията за мача в този и по другите форуми, като на доста места срещнах твърдението, че Моу надиграл Ван Гаал по същият начин, както и на финала на ШЛ преди няколко години. Точно този мач, въпреки загубата доказа класата на холандецът.Мисля така, защото ние реално нямахме почти никакъв шанс за титлата, но днес дори и без много контузени играчи излязохме, за да играем ФУТБОЛ. Много от вас знаят, че при 'Паркиран автобус' се играе трудно дори срещу отбори като 'Норич', но при тази дефанзивна схема на съперника създадохме максималният брой добри положения за гол. В тази връзка мисля, че най-добри в отборът ни днес бяха : Шоу- съсипа им защитата по леви фланг; Пади- игра спокойно, а и имаше доста силни включвания в атака; и Ерера- та той бе навсякъде днес-уникален футболист! В заключение бих искал да кажа, че радостта ми от играта ни е по-голяма от разочарованието от загубата.
P.S Ако продължим и занапред да играем толкова спокойно и балансирано, то догодина ще ни връчат титлата още през март.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 апр 2015 23:57

Patso80_MU написа:Досега четох мненията за мача в този и по другите форуми, като на доста места срещнах твърдението, че Моу надиграл Ван Гаал по същият начин, както и на финала на ШЛ преди няколко години. Точно този мач, въпреки загубата доказа класата на холандецът.Мисля така, защото ние реално нямахме почти никакъв шанс за титлата, но днес дори и без много контузени играчи излязохме, за да играем ФУТБОЛ. Много от вас знаят, че при 'Паркиран автобус' се играе трудно дори срещу отбори като 'Норич', но при тази дефанзивна схема на съперника създадохме максималният брой добри положения за гол. В тази връзка мисля, че най-добри в отборът ни днес бяха : Шоу- съсипа им защитата по леви фланг; Пади- игра спокойно, а и имаше доста силни включвания в атака; и Ерера- та той бе навсякъде днес-уникален футболист! В заключение бих искал да кажа, че радостта ми от играта ни е по-голяма от разочарованието от загубата.
P.S Ако продължим и занапред да играем толкова спокойно и балансирано, то догодина ще ни връчат титлата още през март.

Страхотен първи коментар и много добро възприятие на нещата! Ето от такива фенове се нуждае отборът, напред ДЯВОЛИ! :twisted:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 апр 2015 00:19

Нещо не чаткам как това, че Ван Гаал е твърдоглав като магаре и не си взима поука е "позитивно"? Тоя мач да го играете 1000 пъти, резултата ще е все такъв. Първата среща имахте късмет след червения картон и вкарахте докато Челси не се бяха организирали иначе мача беше същия. Само глупак повтаря една и съща грешка многократно.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 19 апр 2015 00:34

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1SPuLNTt610[/youtube]

Изгледах внимателно пресконференцията на Ван Гаал. БЕСЕН е и наговори куп глупости! Не защото е загубил мача, а защото неговият план, неговата тактика не сработи, или по-точно казано беше надиграна от ''хитрата лисица'' Моуриньо! Португалецът може да е всякакъв (аз не го харесвам категорично), но е един от най-добрите тактици, в никакъв случай не по-слаб от Ван Гаал и за ужас на холандеца, познаващ перфектно неговият начин на мислене, неговата философия.. Челси не оставиха никакви свободни пространства на Юнайтед, затвориха им фланговете (особено през второто полувреме) и наистина този мач да се беше играл два дена, те нямаше да вкарат гол! Напълно обезличени Мата, Фелайни, Йънг, като добавим и постоянно слабия Фалкао и Рууни, играещ като дефанзивен халф, нещата бяха ясни още от начало ;) И е прав колегата по-нагоре, че Ван Гаал е много твърдоглав и праволинеен - това е огромна негова слабост - той вярва напълно на плана си и на практика няма план Б - холандецът сам доуби мача с включването на Ди Мария и Янузай, изнервен, че фланговете не му работят, но върхът беше влизането на Блекет, вместо да рискува с един Ван Перси за Фалкао, например ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 19 апр 2015 00:55

Patso80_MU написа:Досега четох мненията за мача в този и по другите форуми, като на доста места срещнах твърдението, че Моу надиграл Ван Гаал по същият начин, както и на финала на ШЛ преди няколко години. Точно този мач, въпреки загубата доказа класата на холандецът.Мисля така, защото ние реално нямахме почти никакъв шанс за титлата, но днес дори и без много контузени играчи излязохме, за да играем ФУТБОЛ. Много от вас знаят, че при 'Паркиран автобус' се играе трудно дори срещу отбори като 'Норич', но при тази дефанзивна схема на съперника създадохме максималният брой добри положения за гол. В тази връзка мисля, че най-добри в отборът ни днес бяха : Шоу- съсипа им защитата по леви фланг; Пади- игра спокойно, а и имаше доста силни включвания в атака; и Ерера- та той бе навсякъде днес-уникален футболист! В заключение бих искал да кажа, че радостта ми от играта ни е по-голяма от разочарованието от загубата.

Ква титла, къв март, кви 5 лева? :mrgreen: :) Можем да ви изклатим винаги и по какъвто начин си искаме ;) Избери си ти, април 2006 или август 2004, днес беше вариант Б :mrgreen: Харесва ни да ви клатим когато си поискаме, а когато ви клатим мазно кефа е още по-голям :)
Последна промяна от hazard10 на 19 апр 2015 01:02, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 апр 2015 00:59

Другият сезон ще ви видим "сините" ;)
Тогава ще видите, що е то клатене 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 19 апр 2015 01:02

MASTER_COOL написа:Другият сезон ще ви видим "сините" ;)
Тогава ще видите, що е то клатене 8-)

Вие сте си свикнали вече ;)
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 апр 2015 01:04

hazard10 написа:

Ква титла, къв март, кви 5 лева? :mrgreen: :) Можем да ви изклатим винаги и по какъвто начин си искаме ;) Избери си ти, април 2006 или август 2004, днес беше вариант Б :mrgreen: Харесва ни да ви клатим когато си поискаме, а когато ви клатим мазно кефа е още по-голям :)

Ще видим. ;) Не бързайте, това е един от най-слабите отбори на Юнайтед през последните години, нали така се твърдеше. Още малко ще надградим и пак ще ви пробваме. :)

Върни се в “Манчестър Ю”