Изчезват ли гениите във футбола?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Изчезват ли гениите във футбола?

Мнениеот boabbb » 18 апр 2015 22:13

Има си все още ... Е, в понятието "гении" се вписва до голяма степен единствено Меси в момента, но има доста играчи, които се доближават до това понятие :roll: Азар отбелязва огромен прогрес тая година, ще видиме дали ще го задържи. Ибра, Суарес, Роналдо - все много добри играчи. Не се чудете за Мюлер - това е играч с главно И :!: Без да има някакви много изпъкващи качества, той показва, че предимно с интелект и усет може да си на върха - истинско вдъхновение за младите играчи. Аз лично бих отличил и Месут Йозил - отдавна не съм виждал играч с по-добро чувство към извеждащите пасове и поглед над играта, а едно време в Шалке не изглеждаше да има такова голямо бъдеще ... Най-големият играч, който съм гледал аз ( гледам от 94-та ) е Зинедин Зидан 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 18 апр 2015 22:15

NOMER14 написа:Що не споменавате тримата велики - Пеле, Марадона и Кройф(номер14 ;) )?

От тримата според мен Марадона е истинския гений с топката. Него съм го гледал много малко, но от клиповете които има в нета просто няма равен. Пак от тях видях "краля на футбола Пеле" да играе на 21 и ми изглеждаше доста дървен все едно е лапнал бастун. Предполагам, че всички са гледали тренировката на Марадона преди мач и неговите изпълнения - просто за мен това е гений. Има много, много добри футболисти - да не ги изброявам всички по-нагоре, но гения е един и според мен е Марадона.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 18 апр 2015 22:26

Черният козел написа:
meteorit написа:
NOMER14 написа:Що не споменавате тримата велики - Пеле, Марадона и Кройф(номер14 ;) )?

Става въпрос за поколението, непосредствено преди сегашното. Някои от които все още играят, като Бербатов, Ибрахимович, Роналдиньо и тн.

Пише преди 10-тина и повече години ! Значи поне 50-сет !

Е те играеха и преди 10-ина години, и тогава вече бяха звезди.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 18 апр 2015 22:31

Аз каквото съм чувал е,че Гаринча,Пеле и Жоро Соколов са били невероятни с топка в крака !!! А каквото съм гледал е:Марадона и Марко Ван Бастен ! Това е за мен !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 апр 2015 22:38

Нещо объркахте вековете ми се струва.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 18 апр 2015 22:40

diplomat написа:Нещо объркахте вековете ми се струва.

Е,нали повечето засичаме два века !!! :P

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 апр 2015 22:57

Черният козел написа:

Няма проблеми, аз не вярвам да има някой след 96-97 набор тук, но като цяло се измести темата.

lider-83
Контакти:

Мнениеот lider-83 » 18 апр 2015 22:58

Аз само искам да кажа че преди 10/15 не помня вече колко години някъде там аз знаех всички футболисти на Холандия ,Италия , Германия , Англия , Бразилия , Аржентина , ( национали ) даже можех да споря защо не са взели онзи ами този. Освен това на повечето грандове също знае състава и тн. а тогава имах много по малко възможност да гледам футбол сега мога да гледам всеки мач но не знам и половината от тогава не знам защо стана така дори в момента гледам Ювентус - Лацио и повече от половината футболисти са ми непознати ( не същото просто ) иначе най големите които съм гледал за мен са Костакурта , Шева ,Делпиеро , Индзаги ,Ронално (Луис Нзазарио Далима ) Роналдиньо , Батистута , Кантона , Зидан , Газа има и други ама стига толкова от мен :)
И преди и сега Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 18 апр 2015 22:59

diplomat написа:
Черният козел написа:

Няма проблеми, аз не вярвам да има някой след 96-97 набор тук, но като цяло се измести темата.

71 съм аз !И има още дъртунгели :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 апр 2015 23:03

Черният козел написа:
diplomat написа:
Черният козел написа:

71 съм аз !И има още дъртунгели :lol: :lol: :lol:

Имах предвид по-млади. :shock: :lol: А иначе е нормално носталгията да ви тегли по онези времена и спомените ви да са само за хубавите неща. Все пак тогава са били младините ви. Но ако погледнем обективно, в днешно време футболистите са много по-добри по всички показатели. Имаше един легендарен защитник на Левски, играл срещу Еузебио, който каза абсолютно същото - Меси и Роналдо са невиждани футболисти, особено аржентинецът.

Върни се в “Футбол - Свят”