Висша лига - Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2014/2015

Мнениеот boabbb » 17 апр 2015 16:37

rhaegar написа:Е, аз нямам против да са черни, жълти, зелени, стига да са добри. Ама вече ония призиви за квота за чернокожи треньори и т.н, ми идват в повече. Значи, да назначиш някой, само защото е черен, вместо да избереш по-качествения кандидат, вече ми идва малко нагло.

Да вземат да си сложат квоти за черни в кралското семейство, току виж стария прилеп живнал малко :lol:

Ще стане като в България с лицензите - Дрогба ще ви е треньор, а Моу масажист, дето прави смените и реди състава :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 апр 2015 16:38

boabbb написа:
rhaegar написа:Е, аз нямам против да са черни, жълти, зелени, стига да са добри. Ама вече ония призиви за квота за чернокожи треньори и т.н, ми идват в повече. Значи, да назначиш някой, само защото е черен, вместо да избереш по-качествения кандидат, вече ми идва малко нагло.

Да вземат да си сложат квоти за черни в кралското семейство, току виж стария прилеп живнал малко :lol:

Ще стане като в България с лицензите - Дрогба ще ви е треньор, а Моу масажист, дето прави смените и реди състава :mrgreen: :mrgreen:

Че нали затова държите Сашо Борисов в ЦСКА. Работи "лиценз". :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 апр 2015 16:43

rhaegar написа:
boabbb написа:

Че нали затова държите Сашо Борисов в ЦСКА. Работи "лиценз". :lol: :lol:

Факт ;) И аз съм навит да съм лиценз, за Челси явно ще трябва и на солариум да отида, ама нейсе :mrgreen: Тамън ще се позавъртя около кака Ева, па може и ... :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 18 апр 2015 13:29

boabbb написа:Хари Кейн 8-) Факт :mrgreen: А иначе сериозно, абе, в последно време ги гледам, че школите са пълни с черни - едно 75% поне са черни :shock: :shock: В бъдеще май футбола ще стане " бели гледат черни как ритат " ...

ХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХА !

КАК го изчисли, че 75% били черни ? КАК ? :lol: :lol: :lol:

КОИ ШКОЛИ СИ ГЛЕДАЛ ? Поредните ти малоумни коментари :lol: :lol:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 апр 2015 14:28

Би Би Си и Sky започнаха война за зрители във футболния праймтайм

Двата медийни гиганта, които държат телевизионните права в английския футбол - Би Би Си и Sky, започнаха директна битка за зрители в съботния праймтайм.

Това доведе до едновременното излъчване на два от най-интересните двубои през уикенда, което разбуни духовете на Острова и предизвика остри критики от страна на журналисти и фенове.

Би Би Си държи правата за излъчването на ФА къп и ще излъчи в събота от 19.20 полуфиналния сблъсък между "Арсенал" и "Рединг", а десет минути по-късно конкурентите им от Sky предават дербито на кръга в шампионата между "Челси" и "Манчестър юнайтед".

При съставянето на програмите си двете телевизии не са били наясно, че двата мача ще се засекат, но след като стана ясно, че това ще се случи, никоя от тях не предприе нищо по въпроса. Желанията им за размествания на програмата обикновено са уважавани от местната футболна асоциация, стига да са направени навреме, но в случая до такива не се стигна до последния момент.

Когато разбра, че Sky няма да отстъпи, ръководството на Би Би Си нанесе евтин удар под кръста, слагайки по-ранен начален час на мача за ФА къп. Минималната промяна от десет минути гарантира, че футболната асоциация и отборите няма да имат против това да се случи въпреки късното решение на телевизията.

Въпреки че за повечето фенове по света двубоят на "Арсенал" и "Рединг" е далеч по-безинтересен от сблъсъка в Премиършип, в Англия случилото се предизвика сериозно недоволство от страна на фенове и специалисти. Мнение по темата изрази и мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер.

"Трябва да бъде направено нещо. Изненадан съм, че подобни казуси не са регламентирани в сделките за телевизионни права. Това е нещо, което трябва да се планира, тези телевизии наливат много пари във футбола, но трябва да се съобразяват с някои неща", коментира Венгер.

"Футболната асоциация, която организира турнира, беше определила тази дата още в края на лятото. Не знам защо Премиър лийг реши точно на този ден да се играе толкова голям мач, какъвто е "Челси" - "Юнайтед". Със сигурност на всички ни се иска ФА къп да е уникален турнир и всеки да може да му се наслади. Особено на полуфиналите и финала не би трябвало да се борят за зрители с други турнири и първенства," каза още френският специалист.

Феновете пък бурно изразиха протеста си срещу двете телевизии и заявиха в социалните мрежи, че това не е нормално. Те считат, че не правилно ръководствата на двете медии да се интересуват само от рейтинги вместо от това кое е по-добро за футбола и привържениците.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 18 апр 2015 21:02

По-скучен мач от този на Челси и Юнайтед, не съм гледал от доста време.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 апр 2015 21:45

sunscres92 написа:По-скучен мач от този на Челси и Юнайтед, не съм гледал от доста време.

и там първенството се доиграва

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 апр 2015 21:57

То като цяло по-скучен сезон на Висшата лига не помня да е имало скоро :shock: :shock: :shock:

Дори Челси хич не са толкова добри, колкото изглежда...просто другите отбори са мега зле, което се видя и в Европа... :mrgreen:
Последна промяна от kingofpop на 18 апр 2015 21:58, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 апр 2015 21:58

kingofpop написа:То като цяло по-скучен сезон на Висшата лига не помня да е имало скоро :shock: :shock: :shock:

Сезон 2012/2013 :?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 апр 2015 21:58

MuFc1878 написа:
kingofpop написа:То като цяло по-скучен сезон на Висшата лига не помня да е имало скоро :shock: :shock: :shock:

Сезон 2012/2013 :?

а да, тогава бехте с покривките и станахте шампиони с 10-15 точки, нали тоя сезон
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”