Честита победа ! и Честита Титла !
Напълно заслужена.
Днес се опитахме да бъдем достоен съперник.
ВЛ: Челси - Манчестър Юнайтед / 18.04.2015г. / 19:30ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ВЛ: Челси - Манчестър Юнайтед / 18.04.2015г. / 19:30ч.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Много е голям Азар. След година или две ще измести Меси и Роналдо
Аспи и Кейхил също с много силен мач. Титлата е близо и след мача с Лестър най-вероятно всичко ще е решено
Аспи и Кейхил също с много силен мач. Титлата е близо и след мача с Лестър най-вероятно всичко ще е решено
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Тони написа:Ние с по-лоша игра сме правили доста запомнящи се неща. Питай Барса и Байерн Мюнхен.
много точно мнение тактически правилно изигран мач.Azar is the best!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
diplomat написа:Тони написа:Ние с по-лоша игра сме правили доста запомнящи се неща. Питай Барса и Байерн Мюнхен.
Нищо лично, но срещу Барса имахте доста по-добър отбор от сега. ПСЖ имаха нереално лош късмет и пак ви отстраниха. Яд ме е, че не взехме точка днес, защото беше най-справедливия резултат, а сега и няма да се напъвате толкова срещу докерите и Арсенал.
Имахме, но бъди обективен. Говоря за 2012-та - срещу Барса на Моста, не рейс, ами цял дирижабъл. а кампа след картона на Тери беше още по-стряскащо. Диди ляв бек и други такива. Срещу Байерн - пак яко бетона (това е намек към всички, които обвиняват само Жозе за подобна игра). Относно Докерите и Арсенал - Моуриньо толкова ги обича, че миналата година би Ливърпул, колкото да ги лиши от титлата, а това Венгер да го бие си е цяло чудо и съм сигурен, че нашия ще направи всичко възможно да не се случи никога. Нямате притеснения за топ 4 с тази игра, а до година ще се борим с вас за титлата.
Хуан Мата изчаква след мача, за да поздрави всички играчи на Челси. - Stahlgewitter
- Контакти:
Честита победа!Перфектно изигран мач и голям Азар.

- JackPackage
- Контакти:
MuFc1878 написа:JackPackage написа:Ние и миналата година не се напъвахме с Пул като им взехме титлата, споко
Ще ви анатемосам до 9-то коляно, ако играете симулативно срещу Арсенал и Ливърпул![]()
![]()
Те Шубич и Браян сами се бият като видят Моу бе, споко
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Айде честита титла момчетаа. Аз мисля да я полея още днес
П.П. Браво на Моу, оправда ми очакванията на 100 процента за домашна купа + титла. Единствено в ШЛ очаквах да стигне полуфинал, но ако не вземеш титлата, няма полза от другото. Ние не сме като някои, дето играят на олимпийския принцип, а тази година нямаше как да се преборим там.
П.П. Браво на Моу, оправда ми очакванията на 100 процента за домашна купа + титла. Единствено в ШЛ очаквах да стигне полуфинал, но ако не вземеш титлата, няма полза от другото. Ние не сме като някои, дето играят на олимпийския принцип, а тази година нямаше как да се преборим там.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- old_traff
- Контакти:
Честита победа, пичове! 
- hazard10
- Контакти:
fireblood написа:Хуан Мата изчаква след мача, за да поздрави всички играчи на Челси.
Ето така трябва да се отнася един играч към бившите си съотборници.
Тва е разликата между него и бразилското леке.
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]