Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот GA_ veliki » 18 апр 2015 18:20

FLANKER написа:Муженко казал... а можел и да даде доказателства... а всъщност, ни едно, просто изброил някакви части. Ми и аз мога да изброя. Доказателство не е твърдението на някого.

По тази логика, ако Валерий Герасимов каже нещо да не му се вярва :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 апр 2015 18:34

GA_ veliki написа:
FLANKER написа:Муженко казал... а можел и да даде доказателства... а всъщност, ни едно, просто изброил някакви части. Ми и аз мога да изброя. Доказателство не е твърдението на някого.

Умен човек си,не се връзвай на тия шушлеци.Нали ако имаше такива неща световните медии щяха 24часа да показват кадри.А от април 2014г., досега само"доказателства"...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 апр 2015 18:39

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 апр 2015 18:41

ivan56 написа:http://tehrus.livejournal.com/689.html

Това са долни инсинуации и чипсова пропаганда!!! :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 апр 2015 18:49

ivan56 написа:http://tehrus.livejournal.com/689.html

Toва вече е нещо друго. И ако е истина( за Панцира ,Град си имат опълченците) ,си връщам думите назад.
П.П.Никой не отрича ,че Русия снабдява опълченците и има руски инструктори.Но онзи(Муженко) да ми говори за руски войски в Украйна... :roll:
Въпросът е, защо мълчат световните медии и не показват кадри с руските войски от Украйна.А и нашите "независими"...
П.П.2:Едно поздравче за Синчеца и thebully 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cSDh0UcKgU8[/youtube]
Последна промяна от FLANKER на 18 апр 2015 19:17, променено общо 6 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 18 апр 2015 18:53

FLANKER написа:
GA_ veliki написа:

Умен човек си,не се връзвай на тия шушлеци.Нали ако имаше такива неща световните медии щяха 24часа да показват кадри.А от април 2014г., досега само"доказателства"...

Не съм умен де, само съм красив :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 апр 2015 18:55

GA_ veliki написа:
FLANKER написа:
GA_ veliki написа:

Не съм умен де, само съм красив :lol:

И това е положителна черта ;) :)
Последна промяна от FLANKER на 18 апр 2015 19:00, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 апр 2015 19:00

"Уикилийкс": Вашингтон впримчва Холивуд и шоубизнеса в пропагандната война

Американското правителство се опитва да включи големите компании от киното и шоу бизнеса в пропагандистката война срещу Русия.

Това показва преписката на Майкъл Линтън, ръководител на „Сони пикчърс ентъртейнмънт“ (СПИ), със зам-държавния секретар Ричард Стенгъл, която бе огласена от „Уикилийкс“.

В електронно писмо на Стенгъл се казва: „Както можехте да видите, ние имаме много проблеми в борбата с коментарите на „Ислямска държава“ в Близкия изток и с руската интерпретация на събитията в Централна и Източна Европа.

И в двата случая има милиони и милиони хора в тези региони, които получават изопачена версия на реалността…

След нашия разговор бих искал да събера група от ръководители на медии, които могат да ни помогнат при обсъждането как по-добре да се реагира на тези сериозни предизвикателства.

Това е разговор за идеите, съдържанието и производството, за търговските възможности.

Обещавам ви, че това ще бъде интересно, увлекателно и полезно“.

В отговор Линтън предложил на автора на писмото да се свърже с такива хора като президента на The Walt Disney International Анди Бърд, бывшият ръководител на Turner Broadcasting Фил Кент, съуправителят на 21st Century Fox Джеймс Мърдок и други.

„Това достатъчно ли ви е? Извинявайте за задържането, но аз съм малко зает“, добавил босът на СПЕ.

Материалите в „Уикилийкс“ свидетелстват също, че американските дипломати се опитват да привлекат и известни актьори за постигането на външнополитическите цели на Вашингтон.

Разобличителният сайт „Уикилийкс“ е публикувал над 173 000 електронни писма. В съобщението на сайта се казва следното: „Работата на „Сони“ е производството на развлечения.

Архивите обаче показват, че зад кулисите „Сони“ е влиятелна корпорация с връзки в Белия дом, с възможности да въздейства върху законите и политиката и с връзки с американския военно-промишлен комплекс“. /БГНЕС

Източник: http://svetoven.pogled.info
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 апр 2015 21:33

diplomat написа:
GA_ veliki написа:
- Почему Путлер и все остальные руссо-нацисты так ненавидят Украину? Утверждают, что такой страны вообще нет и хотят ее уничтожить...
- А что собой представляет Московия без Киевской Руси? Просто наследие Золотой Орды - можно сказать: Нефтяная Орда...

- Христос воскрес, товарищи православные! - обратился главарь т.н. "днр" к "ополченцам".
- Аллах акбар! - ответили ему чеченские шахтеры и абхазские трактористы.

В России все просто: убил несколько человек - убийца, убил сотни - террорист, убил миллионы - Великий Лидер!

цензор.нет

:lol: :lol: Добри са. :mrgreen:

Га велики от колко време е във форума и така и не разбра че никъде не пише че е спортен.Форум Гонг-Свободна зона-Тема:Всичко за кризата в Украйна.Обяснил съм го на още 50 заблудени като теб...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 18 апр 2015 21:51

В России фермеры разводят поросят и кроликов.
В Украине порося и кролик разводят всю Украину.

Только в Верховной Раде один депутат может обматерить по-русски другого депутата за то, что тот не разговаривает на украинском языке.

И чего мы, собственно, боимся, ничто так быстро не развалит Евросоюз как присоединение к нему Украины.

Международные новости.
За неправильный ответ на уроке по истории Украины депутаты Верховной Рады предложили оценку 2 заменить на условный срок.

Върни се в “Архив”