smoothc написа:Сезон 2014-2015 е към своя край,а успоредно с това и кариерите на част от най-реномираните треньори към този момент.
Липсата на надграждане и "зациклянето" са само част от причините,които ще наложат серия от рокади през новия сезон.
Основните дестинации ще бъдат както обикновено -
Висшата лига,Примера,Бунедслигата,Серия А и Лига 1.
Разбира се,в случая ще акцентирам върху личното си мнение за развитието на ситуацията при някои отбори.
Висшата лигаКато цяло няма никакво съмнение,че
Мануел Пелегрини ще бъде освободен от Манчестър Сити,но по-интересния въпрос е кой ще бъде назначен?
Преди време бях на мнение,че навярно ще натиснат за Юрген Клоп или Диего Симеоне,но след малко по-задълбочен анализ достигнах до извода,че те ще търсят човек,който вече има опит в Англия и едно от най-силните му качества е устойчивостта в ЕКТ.
Варианти:
Карло Анчелоти и Рафаел БенитесОт тук следва въпросът:А какво ще стане с Юрген Клоп?
Ще наследи Арсен Венгер!
От няколко сезона все се говори за напускането на Арсен Венгер и...мисля,че дойде времето за това.
Отделно,че на хартия има няколко фактора,които са с доста важно значение,а именно
:1.Германци в Арсенал 2.По-малко напрежение(в сравнение с Манчестър Сити) 3.Игрови стил и практика(атмосфера),които имат доста общи детайли с тези при Борусия Дортмунд Разбира се,има страшно много варианти за рокади,възможно е дори някъде(където изглежда,че ще има рокада...да няма) да не се случи,така че...Но все пак
Вариант 1Манчестър Сити:Карло Анчелоти
Арсенал:Юрген Клоп
Реал Мадрид:Руди Гарсия
Арсен Венгер:Милан
Мануел Пелегрини:Наполи
Лоран Блан:Рома
Рафаел Бенитес:ПСЖ
Томас Тухел:Борусия Дортмунд
Наистина лятото ще бъде много интересно откъм трансфери и тренерски,и футболисти.Честно казано има много неизвестни,ако Реал уволни Анчелоти ще е глупост,така че наистина би могъл да отиде в Манчестър Сити.
Юрген Клоп наистина ми се струва възможен за Арсенал,но не виждам,как Венгер ще напусне сега,не и сега.
Реал Мадрид и Руди Гарсия??Руди Гарсия е тренер от долната половина на средняците,той за това толкова много драпа да остане в Рома,защото иначе го очаква или безработица,или максимум да го вземат във Лига 1,в тим от долната таблица.Макар и да има доста глупави ръководители и то навсякъде,които биха се подлъгали да го вземат,заради добрият сезон откъм игра,миналата година.
Пише се,че Лупетеги е вариант за Реал,което също ще бъде голяма грешка.
Венгер в Милан,едва ли ще го видим някога.Там по-скоро ще оставят Индзаги да се провали още един сезон,особено ако не се смени собственикът.
Мануел Пелегрини в Наполи изглезда реален вариант,аз обаче се надявам в Рома да се сетят за него,защото мисля,че за нивото в Италия си е супер.
Блан беше вариант за Рома през 2013,но май не се разбраха и взеха Гарсия.Сега не мисля,че Блан би отишъл в Италия,но знае ли човек...
Бенитес не е бил спряган за ПСЖ досега,по-скоро ще се върне в Англия,вероятно в Сити.
Томас Тухел... никак не ми се иска да е той в Дортмунд.Не си споменал един възможен напускащ и това е Франк Де Бур,аз се надявам той да отиде в Дортмунд,но те май са се насочили към германци,в такъв случай дано в Ливърпул се вразумят.