https://m.facebook.com/#!/tcvetan.atanasov?fref=nf
В профилa нa този човек ( извинявям се, че го споделям, но той сaмия е постнaл в отворенa групa) имa видео (негово), в което цигaни бият изнемощял, пaднaл кон, a след товa нaлитaт нa бой с вилa и псувaт aвторa.
Мaлко съм потресен... искaм видеото дa го прaтим във всички севъзможни стрaници нa ДПС, дa се принтирa thumbnail-a и зaглaвието и дa се рaзлепи в офисите нa ДПС.
Искaм Местaн дa вземе отношение (някaкво). Искaм дa се проверят ромите имaт ли здрaвни и соц. осигуровки, ползвaт ши соц.помощи, регистрирaнa ли е кaруцaтa, плaщaт ли дaнъци.
Доколкото ми е известно в конституциятa е зaбрaненa жестокосттa нaд животни. Психически и физически тормоз също.
Споделяйте!
Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
То е забранено насилието над животни, но като си от малцинствата всичко е позволено. Още повече когато БХК мълчи като риба, след престъпление извършено от циганите. Това недоразумение бие тъпана само когато могат да пострадат малцинствата заслужено, но не и когато те тероризират хора, животни и природа.
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Баща от Пловдивско алармира чрез Фейсбук, че цигани пребиват детето му. Мъжът живее със семейството си в пловдивското село Болярино, където ромите са по-скоро мнозинство. Не става въпрос за единичен случай, а за системни нападения и ежедневен страх.
Полицията не помага и отчаянието на хората вече е стигнало предела си. Българите се заключват в домовете си от страх, а ромите вилнеят из селото.
Бащата призовава за помощ, защото не иска да види "детето си в ковчег". Plovdiv24.bg публикува поста на Стоимен Василев без корекции:
"Призовавам всички българи, наши приятели и роднини да се отзоват на това, което виждате и на молбата ми. Живеем в село Болярино, община Раковски, където е пълно с адски агресивни цигани, които без причинно връхлитат на деца и на големи. От едно известно време незнайно защо циганите в това село се държат нагло и простовато към децата ни, също и в училището, където учат в село Белозем.
Културни и възпитани деца страдат безпричинно от агресията на тези цигани от това село. Повече от година цялото семейство пазаруваме от Белозем, като някакви затворници седим вкъщи и не смеем да си изкараме децата на детската площадка в парка. Но синът ми има приятели и излиза, за да се види с тях.
Но агресивните цигани /вече ги наричаме талибани/ карат децата си да се блъскат в сина ми, а в последствие големите (родителите) го наобикалят и заплашват. Предният път викнахме полиция, но не ни се отзова.
На 16 май синът ми с едно негово приятелче от град Пловдив отидоха да уловят риба, две от циганките са го хванали за гушата и са му ударили здрав пердах. Аз и жена ми, докато стигнем до там, те вече бяха го набили. В последствие се появи бащата - циганин по прякор Сико и започна да ме гони с коса за косене, а една от циганките с прът започна да посяга на жена ми. Българи, които живеят наблизо, изскочиха и ги спряха да не връхлитат.
Полицията дойде, но тези цигани няма да се спрат. Ние сме преселници в това село, както и те придимно, но много години живеят тука и са защитавани от кметската управа. Майната му на мен и жена ми, да ме утрепят тези цигани, но да не посягат на деца, и то български. Ще бъда благодарен всеки, който го прочете това и се отзове на молбата ми, не искам да видя първородният ми син в ковчег, убит от цигани".
Read more: http://news.plovdiv24.bg/558846.html#ixzz3abe0gxXY
Полицията не помага и отчаянието на хората вече е стигнало предела си. Българите се заключват в домовете си от страх, а ромите вилнеят из селото.
Бащата призовава за помощ, защото не иска да види "детето си в ковчег". Plovdiv24.bg публикува поста на Стоимен Василев без корекции:
"Призовавам всички българи, наши приятели и роднини да се отзоват на това, което виждате и на молбата ми. Живеем в село Болярино, община Раковски, където е пълно с адски агресивни цигани, които без причинно връхлитат на деца и на големи. От едно известно време незнайно защо циганите в това село се държат нагло и простовато към децата ни, също и в училището, където учат в село Белозем.
Културни и възпитани деца страдат безпричинно от агресията на тези цигани от това село. Повече от година цялото семейство пазаруваме от Белозем, като някакви затворници седим вкъщи и не смеем да си изкараме децата на детската площадка в парка. Но синът ми има приятели и излиза, за да се види с тях.
Но агресивните цигани /вече ги наричаме талибани/ карат децата си да се блъскат в сина ми, а в последствие големите (родителите) го наобикалят и заплашват. Предният път викнахме полиция, но не ни се отзова.
На 16 май синът ми с едно негово приятелче от град Пловдив отидоха да уловят риба, две от циганките са го хванали за гушата и са му ударили здрав пердах. Аз и жена ми, докато стигнем до там, те вече бяха го набили. В последствие се появи бащата - циганин по прякор Сико и започна да ме гони с коса за косене, а една от циганките с прът започна да посяга на жена ми. Българи, които живеят наблизо, изскочиха и ги спряха да не връхлитат.
Полицията дойде, но тези цигани няма да се спрат. Ние сме преселници в това село, както и те придимно, но много години живеят тука и са защитавани от кметската управа. Майната му на мен и жена ми, да ме утрепят тези цигани, но да не посягат на деца, и то български. Ще бъда благодарен всеки, който го прочете това и се отзове на молбата ми, не искам да видя първородният ми син в ковчег, убит от цигани".
Read more: http://news.plovdiv24.bg/558846.html#ixzz3abe0gxXY
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
ами ето, човечеца си го е казал, ама големите ербапи избират да се борят с по-слабия протичник, вместо да се опълчат на истинския виновник! може би защото са на хранилка при него!
докато полиция, местно и държавно управление, не започнат да си вършат работата и да спазват законите, то ще се пролива кръв между българи и цигани, заради дребни кокошкарски дрязги!
докато полиция, местно и държавно управление, не започнат да си вършат работата и да спазват законите, то ще се пролива кръв между българи и цигани, заради дребни кокошкарски дрязги!

Цигани нападнаха църквата в село Марчево край Гърмен
Точно днес, на Черешова Задушница, по обяд, докато жандармерията пази на входа на циганската махала "Кремиковци" , десетина младежи - мъже и жени, се спускат към църквата над село Марчево край Гърмен. Нахлуват в храма, взимат торбите на свещеника и бягат към махалата, която е в непосредствена близост.
Циганите са откраднали парите от продадените днес свещи и храната, оставена от близки за покой на душите на мъртвите. За това разказват хора от селото. Ромите – на възраст между 10 и 15 години са поискали първо свещеникът Георги Керанов да ги нахрани. След като изяли всичко, те го нападнали и поискали да им даде парите от продажбата на свещи, съобщава bTV.
82-годишният свещеник отец Георги е в тежък шок в дома си в Гоце Делчев след нападението, разказа синът му.
Бившият кмет на село Огняново Розен Марчев случайно минавал край църквата, чул шума и се притекъл на помощ на отеца.
От полицията в Благоевград не потвърждават за подобен инцидент. Дежурният полицай обясни, че няма как да бъде допуснат бой, тъй като има засилено полицейско присъствие. Служители на жандармерията били на място и следели за спазване на обществения ред и недопускане на сблъсъци между роми и българи в община Гърмен.
Припомняме, през последните дни - след ескалиране на напрежението в Гърмен, политиците ни се мъчат да определят причината за проблемите, които до момента варират между социален, етнически и битов характер.
Междувременно председателят на НПО „Гражданска активна съвест" и активен участник в протестите в Гърмен Андон Балтаджиев, който бе арестуван, бе пуснат от съда в Гоце Делчев под домашен арест. Той бе хванат от полицаи в четвъртък на път за Варна.
След приключване на съдебното заседание Балтаджиев каза, че това е начин да бъде отстранен от организацията на готвения голям протестен митинг в размирната община Гърмен, който е насрочен за 2 юни. Защото извършил деянието на 23 май, а е заловен 5 дни по-късно, без да се е укривал от органите на реда.
Докато се гледаше неговата мярка, в друга зала на съда решаваха съдбата и на обвиняемия ром Митко Райков, участник в побоя над българи, довел до протестите в Гърмен.
Съдия Стефан Шарланджиев определи за него най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража". Той е обвинен за едро хулиганство и причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Има богата криминална хроника – осъждан е 8 пъти за извършени престъпления от общ характер – 6 пъти за кражба и 2 пъти за документни престъпления.
Поредния битов инцидент в милата ни татковина.
http://frognews.bg/news_92137/TSigani-n ... ai-Garmen/
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Re: Цигани нападнаха църквата в село Марчево край Гърмен
Мърсна зган са цинагините и решението е само едно
way написа:Мърсна зган са цинагините и решението е само едно
Zyklon b?

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- damyanov1963
Недейте така! И циганите са хора, влезте им в положението най-после! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Битов проблем?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Силно се съмнявам сигани да са били. Някакво политтеатро ни представят