Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:Плешака вънкаИ доктора изгони, маикя му да ...
![]()
20 млн. и кой откъде е ...
gargamel написа:boabbb написа:Плешака вънкаИ доктора изгони, маикя му да ...
![]()
20 млн. и кой откъде е ...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8phLD1v2W7I[/youtube]
MCMXIII написа:Драсканица в отговор на бай Серафим и още нещо. Аз ако трябва да избирам между Манджу и Лева, ще избера и двамата. Бих казал, че до сега бях на страната на Пеп, оти е тренер и той си носи отговорността за решенията, които взима. Дори и в случаят с хърватина бях на страната на Пеп, при все че харесвам Манджата, например за Марио Гомес не ми пука въобще.
Обаче стигаме до снощи. Едва ли някой знае какво точно се е случило, та доктора с дългото име и екипа му, да подаде оставка. Ясно ми е, че тренерът е по- голям в йерархията от доктора в един клуб, но!!! Тук става дума за доктор Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт, който е в Бавария от 1977 годинаТози човек е печелил всичко на този свят с клуба. Той е световен шампион с Германия. Той е Кайзера на медицина. Може да ви звучи смешно, но за мен е така. Изтърпях опити за тик-такане, изтърпях срамен полуфинал в ШЛ, изтърпях загуба от Волфсфбург, онези дето падат като домакини от Наполи снощи, но това с доктора с дългото име ме дразни, меко казано повече. Нема да пЦувам у форума, че се напраИм на културен, макя му да е.а, но Пеп ако не спечели ШЛ, и ако веднага го махнат, няма да рева. Прекрасен треньор е, но се опитва да е по- голям от БАЙЕРН. Е такъв нема!
Доктор Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт е напущал още веднъж клуба. Това се е случило при друг с четворка в ШЛ- Юрген Клинсман. Така че след четири допуснати гола и напускане, следва връщане и печелене на ШЛ. Светът не е свършил, така че Байерн ще го има още.
Безкрайно съм любопитен да каже нещо по темата хер Робери, защото медицината му е слабост![]()
Наздраве, този клуб че пребъде, защото иначе не може!!!
[center][/center]
Der Führer написа:Колкото до Гуадиола ... когато дойде бях на твоето мнение и му възлагах големи надежди . Признавам си . Обаче откакто е в Байерн у мен се заформи едно мотивирано преположение , че треньора Гуардиола е рожба на съвместните усилия на Ван Гаал , Луис Арагонес и футболистите Шави , Иниеста и Меси . Тоест - преписал по нещо от тетрадките на първите двама и имал щастието да работи с останалите в Барса .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта