Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот boabbb » 17 апр 2015 11:40

Плешака вънка :!: И доктора изгони, маикя му да ... :evil: :evil: 20 млн. и кой откъде е ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 апр 2015 13:17

След първия сезон нa Хaйнкес, гa пaднa от Челси нa финaлa, a и в сaмото течение, когaто имaше слaби мaчове, тренерa кaзвaше: "ще рaботим, зa дa се подобрим". И след еднa годинa гaзеше. Игaрчи кaто Aлaбa, Боaтенг и Кроос изрaстнaхa много и се превърнaхa в основни фигури. Отделно други опитни, кaто Робен, Рибери, Щaйгер и Лaaм зaдържaхa едно топ ниво.

Сегa Пеп и той кaзвa, че все ще рaботи, след тaкивa мaчове, aмa не виждaм промянa.
Нямa дa го пишa товa, че не може дa променя игрaтa нa отборa по време нa мaч и че aко ни вкaрaт рaнен гол - отиде. Товa е нещо, което две години той не може дa опрaви.

Другa глупост, зa която се сетих, гледaйки Aтлетико - Реaл - Мaнджукич. Хървaтинa игрaе зa двaмa в aтaкa. дрaв, гaрдирa топкaтa, пресирa кaто луд, отнемa, печели 90% от високите топки, вкaрвa голове.
С тaкъв нaпaдaтел отпред имaш място зa още хaлфове, a Пеп игрaе сaмо с хaлфове. С хървaтинa щеше дa имa повече свободa зa хaлфовете.

Aко трябвaше дa избирaм между хървaтинa и полякa - хървaтинa...
Пеп обaче не предглътнa егото си. Очевидно, че Мaрио е чепaт хaрaктер, aмa Пеп не постaви отборa нaд себе си, в този случaй.

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 17 апр 2015 15:24

boabbb написа:Плешака вънка :!: И доктора изгони, маикя му да ... :evil: :evil: 20 млн. и кой откъде е ...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8phLD1v2W7I[/youtube] :idea:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 апр 2015 16:00

gargamel написа:
boabbb написа:Плешака вънка :!: И доктора изгони, маикя му да ... :evil: :evil: 20 млн. и кой откъде е ...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8phLD1v2W7I[/youtube] :idea:

Какво да коментираме ... дори асистента му ( Торент ако не се лъжа ) го досрамя от държанието на "някой" .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 апр 2015 16:03

Драсканица в отговор на бай Серафим и още нещо. Аз ако трябва да избирам между Манджу и Лева, ще избера и двамата. Бих казал, че до сега бях на страната на Пеп, оти е тренер и той си носи отговорността за решенията, които взима. Дори и в случаят с хърватина бях на страната на Пеп, при все че харесвам Манджата, например за Марио Гомес не ми пука въобще.

Обаче стигаме до снощи. Едва ли някой знае какво точно се е случило, та доктора с дългото име заедно с екипа си, да подаде оставка. Ясно ми е, че тренерът е по- голям в йерархията от доктора в един клуб, но!!! Тук става дума за доктор Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт, който е в Бавария от 1977 година :!: Този човек е печелил всичко на този свят с клуба. Той е световен шампион с Германия. Той е Кайзера на медицина. Може да ви звучи смешно, но за мен е така. Изтърпях опити за тик-такане, изтърпях срамен полуфинал в ШЛ, изтърпях загуба от Волфсфбург, онези дето падат като домакини от Наполи снощи, но това с доктора с дългото име ме дразни, меко казано повече. Нема да пЦувам у форума, че се напраИм на културен, макя му да е.а, но Пеп ако не спечели ШЛ, и ако веднага го махнат, няма да рева. Прекрасен треньор е, но се опитва да е по- голям от БАЙЕРН. Е такъв нема!

Доктор Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт е напущал още веднъж клуба. Това се е случило при друг с четворка в ШЛ- Юрген Клинсман. Така че след четири допуснати гола и напускане, следва връщане и печелене на ШЛ. Светът не е свършил, така че Байерн ще го има още.

Безкрайно съм любопитен да каже нещо по темата хер Робери, защото медицината му е слабост ;)

Наздраве, този клуб че пребъде, защото иначе не може!!!

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 апр 2015 16:21

MCMXIII написа:Драсканица в отговор на бай Серафим и още нещо. Аз ако трябва да избирам между Манджу и Лева, ще избера и двамата. Бих казал, че до сега бях на страната на Пеп, оти е тренер и той си носи отговорността за решенията, които взима. Дори и в случаят с хърватина бях на страната на Пеп, при все че харесвам Манджата, например за Марио Гомес не ми пука въобще.

Обаче стигаме до снощи. Едва ли някой знае какво точно се е случило, та доктора с дългото име и екипа му, да подаде оставка. Ясно ми е, че тренерът е по- голям в йерархията от доктора в един клуб, но!!! Тук става дума за доктор Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт, който е в Бавария от 1977 година :!: Този човек е печелил всичко на този свят с клуба. Той е световен шампион с Германия. Той е Кайзера на медицина. Може да ви звучи смешно, но за мен е така. Изтърпях опити за тик-такане, изтърпях срамен полуфинал в ШЛ, изтърпях загуба от Волфсфбург, онези дето падат като домакини от Наполи снощи, но това с доктора с дългото име ме дразни, меко казано повече. Нема да пЦувам у форума, че се напраИм на културен, макя му да е.а, но Пеп ако не спечели ШЛ, и ако веднага го махнат, няма да рева. Прекрасен треньор е, но се опитва да е по- голям от БАЙЕРН. Е такъв нема!

Доктор Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт е напущал още веднъж клуба. Това се е случило при друг с четворка в ШЛ- Юрген Клинсман. Така че след четири допуснати гола и напускане, следва връщане и печелене на ШЛ. Светът не е свършил, така че Байерн ще го има още.

Безкрайно съм любопитен да каже нещо по темата хер Робери, защото медицината му е слабост ;)

Наздраве, този клуб че пребъде, защото иначе не може!!!

[center]Изображение[/center]

И аз ще помоля хер Робери да хвърли повече светлина върху случая , че с моя беден немски от твоя линк успях да схвана само това дето съм го писал по-горе ... клипчето обаче не се нуждае от коментар . Това при контузията на Бенатия в мача за купата .
Колкото до Гуадиола ... когато дойде бях на твоето мнение и му възлагах големи надежди . Признавам си . Обаче откакто е в Байерн у мен се заформи едно мотивирано преположение , че треньора Гуардиола е рожба на съвместните усилия на Ван Гаал , Луис Арагонес и футболистите Шави , Иниеста и Меси . Тоест - преписал по нещо от тетрадките на първите двама и имал щастието да работи с останалите в Барса .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 апр 2015 16:39

А-а, аз мислех, че ван Гаал и Арагонес са го прайли :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 апр 2015 16:53

Баси мамата, Байерн по- малко от 24 часа е без доктори и веднага Капитана е тръшнат от стомашен вирус, т.е. по нашенски мое да се изпона***е :cry: Та и той отпада от мачът с Хофе.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 17 апр 2015 17:27

Мюлер-Волфарт дълги десетилетия се е грижил за здравето на звездите на Байерн и винаги е бил ценен като светило в спортната диагностика и лечение на травми. Той искаше да напусне и през 2008 г. заради разрив в отношенията с тогавашния наставник Юрген Клинсман, но беше разубеден от ръководството. Сега едва ли ще се случи такова нещо.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 апр 2015 17:34

Der Führer написа:Колкото до Гуадиола ... когато дойде бях на твоето мнение и му възлагах големи надежди . Признавам си . Обаче откакто е в Байерн у мен се заформи едно мотивирано преположение , че треньора Гуардиола е рожба на съвместните усилия на Ван Гаал , Луис Арагонес и футболистите Шави , Иниеста и Меси . Тоест - преписал по нещо от тетрадките на първите двама и имал щастието да работи с останалите в Барса .

Изображение

Май директно му е откраднал бележникът на Ван Гаал, така като гледам от снимката с какво настървение гледа към него :lol: Могат да се изпишат много такива предположения - все пак преди Ван Гаал, Гуардиола е работил с Йохан Кройф и Боби Робсън, както и с преводача-помощник Моуриньо.. В Бреша треньор му е Карло Мацоне, а на терена си партнира с Роберто Баджо.. В Рома, макар че там почти не играе, е трениран от Фабио Капело ;) При такава школувка, от дърво да беше, а той си беше интелигентен играч, беше ясно, че може да излезне треньор от него..
Изображение

Изображение

Върни се в “Байерн”