Висша лига - Сезон 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - Сезон 2014/2015
Айде не ме карай да изкарвам резервите ви, че ще стане грозно 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Айде не ме карай да изкарвам резервите ви, че ще стане грозно
Аре, не ме карай да изваждам тия дето спечелиха оня ден младежката шампионска лига, известни още като "мечтата на Хитлер"

Леевски, оле

rhaegar написа:Айде не ме карай да изкарвам резервите ви, че ще стане грозно
Ще стане и тъмно и ще трябва да светнем лампите

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
boabbb написа:rhaegar написа:Айде не ме карай да изкарвам резервите ви, че ще стане грозно
Аре, не ме карай да изваждам тия дето спечелиха оня ден младежката шампионска лига, известни още като "мечтата на Хитлер"![]()
![]()
Да, то вашата школа е пълна с бели, синеоки, високи и русоляви англичани, факт.

Шах с пешката

Осмодивизионен английски тим изпревари грандовете с оферта за Клоп
rhaegar написа:boabbb написа:rhaegar написа:Айде не ме карай да изкарвам резервите ви, че ще стане грозно
Аре, не ме карай да изваждам тия дето спечелиха оня ден младежката шампионска лига, известни още като "мечтата на Хитлер"![]()
![]()
Да, то вашата школа е пълна с бели, синеоки, високи и русоляви англичани, факт.
Хари Кейн

Леевски, оле

-
- Контакти:
MuFc1878 написа:Шах с пешката![]()
![]()
Осмодивизионен английски тим изпревари грандовете с оферта за Клоп

boabbb написа: А иначе сериозно, абе, в последно време ги гледам, че школите са пълни с черни - едно 75% поне са черни![]()
В бъдеще май футбола ще стане " бели гледат черни как ритат " ...
Е те черните стават все повече в развитите страни-толерантността до това води, съответно даже и да се водят англичани, французи и т.н., все са тъмнички. Виж в НБА как е. От изцяло бяла лига до преди 50 години, сега белите са изключение.

rhaegar написа:boabbb написа: А иначе сериозно, абе, в последно време ги гледам, че школите са пълни с черни - едно 75% поне са черни![]()
В бъдеще май футбола ще стане " бели гледат черни как ритат " ...
Е те черните стават все повече в развитите страни-толерантността до това води, съответно даже и да се водят англичани, французи и т.н., все са тъмнички. Виж в НБА как е. От изцяло бяла лига до преди 50 години, сега белите са изключение.
Вместо да направят Уилт Чембърлейн и Бил Ръсел на сапун, гледай какво става сега ...

Леевски, оле

Е, аз нямам против да са черни, жълти, зелени, стига да са добри. Ама вече ония призиви за квота за чернокожи треньори и т.н, ми идват в повече. Значи, да назначиш някой, само защото е черен, вместо да избереш по-качествения кандидат, вече ми идва малко нагло.
Да вземат да си сложат квоти за черни в кралското семейство, току виж стария прилеп живнал малко
Да вземат да си сложат квоти за черни в кралското семейство, току виж стария прилеп живнал малко