Лига Европа - 2014/15
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа - 2014/15
Не знам защо такова подценяване на Наполи правите, четейки последните няколко страници тук, но Рафа Бенитес си е майстор на турнирните битки и Наполи са абсолютен фаворит да спечелят Лига Европа - достоен начин да приключи работата си там
Севиля изобщо не ме впечатлиха в мача със Зенит, а Бояш отново доказва, че става за добър анализатор, ама треньор от него няма да стане.. Приятно съм изненадан от работата, която е свършил Серхий Ребров (изключително интелигентен и елегантен футболист беше) в Динамо Киев! Въпреки това Фиорентина е по-класния отбор и би трябвало да продължи..

Е, те Наполи си заеваха Серия А и ще скочат тука за квотата за ШЛ...... 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Само че и Севиля ще хвърлят всичко за тази купа, за да се класират за ШЛ, а аз им вярвам повече от на Рафата
Колкото и да ми е неприятно да го призная, Рафата се превърна в тотално посредствен треньор в последните сезони. Признавам си, че вчерашният резултат ме изненада страшно много, очаквах Волфсбург да добутат до финал. При създалата се ситуация Севиля е най- класният отбор, както и са в най- добра форма от останалите претенденти. Няма да се учудя дори да завърпат в топ 4 в Примера.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Очаквам финал Севиля - Наполи, ако не се паднат на полуфинал.
tevez написа:Бето
Съдбата си връща за циркаджийските номера при дузпите на финала миналата година.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

А, дано поне да гледаме продължения и евентуално дузпи. Бето иска реванш. 
-
sunscres92
- Контакти:
Тъкмо щях да пиша, как Наполи отново ще разгромят германците, а то какво стана.
Е, няма да има продължения, браво на Гамейро.