|ШЛ 1/4 Финал|ФК Порто - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: |ШЛ 1/4 Финал|ФК Порто - Байерн Мюнхен

Мнениеот boabbb » 16 апр 2015 11:24

Der Führer написа:
boabbb написа:Трагичен мач :shock: Отзад пестил Напред - неориентирани бяха всички - Мюлер, Лева и особено Гьотце ... Тиаго беше добре, от малкото знаещи къде са. Роде се включи много хубаво 8-) Като цяло слаб мач, Пепе нещо се посира в ШЛ, може и да го хване липсата лятото ... Реванша е много на малко за нас - споко Каземиро и Данило май им изгоряха, ще боксуват на "Алианц Арена" :lol: Даже си мисля, че ще отнесат нещо внушително - 4 + ще е :lol: :lol:

И какво точно напарви Алкантара цял мач ... като изключим правилния рикушет в крака му при гола . Каземиро мисля че ще игра в реванша . Изгоряха двата им бека , но пък Байерн няма здрави крила които да се възползват от това .

Ами, той изнасяше топката от нашата до пред полето им ;) Че не му спореше играта много-много е факт, но поне опитваше, за разлика от спънати коне като Лева, например :x Той беше пореден мач в пълен амок, като дрогиран :x Време е Томас Мюлер да бъде изнесен на дясното крило за реванша, да се разкара отзад тоя бастун Рафиня, а да влезе Лам, за да наситят и да натиснат здраво отдясно - трябва по-директен стил в реванша :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 апр 2015 11:49

boabbb написа:
Der Führer написа:
boabbb написа:Трагичен мач :shock: Отзад пестил Напред - неориентирани бяха всички - Мюлер, Лева и особено Гьотце ... Тиаго беше добре, от малкото знаещи къде са. Роде се включи много хубаво 8-) Като цяло слаб мач, Пепе нещо се посира в ШЛ, може и да го хване липсата лятото ... Реванша е много на малко за нас - споко Каземиро и Данило май им изгоряха, ще боксуват на "Алианц Арена" :lol: Даже си мисля, че ще отнесат нещо внушително - 4 + ще е :lol: :lol:

И какво точно напарви Алкантара цял мач ... като изключим правилния рикушет в крака му при гола . Каземиро мисля че ще игра в реванша . Изгоряха двата им бека , но пък Байерн няма здрави крила които да се възползват от това .

Ами, той изнасяше топката от нашата до пред полето им ;) Че не му спореше играта много-много е факт, но поне опитваше, за разлика от спънати коне като Лева, например :x Той беше пореден мач в пълен амок, като дрогиран :x Време е Томас Мюлер да бъде изнесен на дясното крило за реванша, да се разкара отзад тоя бастун Рафиня, а да влезе Лам, за да наситят и да натиснат здраво отдясно - трябва по-директен стил в реванша :!:

те и Боатенг и Данте изнасяха топката до тяхното наказтелно в различни периоди от време . Алкантаро е този който трябва да създава голови положения . Той почти нямаше спечелено единоборство и сбърка над половината от подаванията си . Че никой вчера на беше на ниво е факт ... но основния провал е за Гуардиола и щаба му . Ясно се видя , че не знаят как да противодействат на Порто . Че Леверкузн стояха 10 пъти по-добре от Байерн на терена . Кой да спечели битката с Порто ... Рафиня , Бернат , Алкантара , Гьотце и Лам са прекалено хилави за да печелят единоборства . Алонсо е биткджия ... обаче има проблем с настигането на противниците . Единствено Роде се вписва , но пък той си е смъртна резерва докато Алонсо и Алкантара са в отбора .
Лева - нищо ново под слънцето ... Ето'о , Ибрахимович , Манджукич не можаха да се сработят с Гуардиола . Гомес беше натирен без да му се даде шанс . Писаро се е сраснал с пейката . Поляка просто е поредния централен нападател , който регресира при каталунеца . Още миналата година писах - Гуардиола е убиец на централни нападатели . На него му дай играчи от рода на Меси , Тирион Ланистър , Фродо Багинс и други такива ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 апр 2015 14:52

Der Führer написа:
Alexx написа:Fuтбола тотално се е изнежил. Тоя съдия за всеки фаул показваше жълт картон. Не случайно държави където футбола не номер 1, ни се подиграват,че гледаме женски спорт.

Картоните си бяха съвсем на място ... дори имаше спестени :)

Особено на Лам беше много на място. Поредния испански смешен съдия, който не знаеше къде се намира. Alexx е прав в случая, футбола стана по-бетер и от баскетбола- всяко съприкосновение е нарушение- пълна пародия.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 апр 2015 15:01

niki87 написа:
Der Führer написа:
Alexx написа:Fuтбола тотално се е изнежил. Тоя съдия за всеки фаул показваше жълт картон. Не случайно държави където футбола не номер 1, ни се подиграват,че гледаме женски спорт.

Картоните си бяха съвсем на място ... дори имаше спестени :)

Особено на Лам беше много на място. Поредния испански смешен съдия, който не знаеше къде се намира. Alexx е прав в случая, футбола стана по-бетер и от баскетбола- всяко съприкосновение е нарушение- пълна пародия.

Че какво му е на картона на Лам ... кога най-после ще проумеете , че се санкционира "влизането" на играча , а не последствията от него . Имаше ли контакт - имаше . Опасно ли игра Лам - опасно . Или според вас , щом няма фрактури , не е нарушение .
Ама гледам нищо не казваш за Бернат , който цял мач караше "водни ски" хванат я за фланелката , я за ръцете на някой от футболистите на Порто . Съдията пусна достатъчно твърда игра , но някои от футболистите на Гуардиола се опитаха да вкарат и елементи от кеча след като мча тръгна зле .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 апр 2015 15:14

Човек, не знам какво си гледал, но на Лам крака беше на поне педя от този на мангала от Порто :shock:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 апр 2015 15:15

niki87 написа:Човек, не знам какво си гледал, но на Лам крака беше на поне педя от този на мангала от Порто :shock:

Не го докосна - факт ;) Влизането ако е на 2 метра от чуждия играч, да не е пак картон :lol:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 апр 2015 15:21

niki87 написа:Човек, не знам какво си гледал, но на Лам крака беше на поне педя от този на мангала от Порто :shock:

не знам ти какво си гледал , но го чукна по кокалчето ... без да играе преди това с топката .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 апр 2015 15:33

Der Führer написа:

не знам ти какво си гледал , но го чукна по кокалчето ... без да играе преди това с топката .

Абсолютно не :!: Нито игра с топката, нито го пипна :!: Да не бъркаш ситуацията :?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 апр 2015 15:40

Лаам въобще не го докосна.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 апр 2015 15:55

boabbb написа:
Der Führer написа:

Абсолютно не :!: Нито игра с топката, нито го пипна :!: Да не бъркаш ситуацията :?

Сега си върнах мача назад ... възможно е и да сте прави . На някои повторения се вижда контакт , на някои не . Което пак ни връща на правилника - влизането на Лам беше опасно . Ако се свири нарушение , се дава картон . Между другото няколко минути преди това съдията показа картон на левия бек на Порто за подобно влизане . Вчера бях сигурен за нарушението , сега докато превъртах не съм сигурен че Алекс Сандро докосна Мюлер . Но влизането му беше опасно . Между другото съдията подмина и една тъпотия на Боатенг при спряна игра , която беше за картон . Ако някой трябва да се оплкава от съдийството , това са и двата отбора . Порто повече .
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”