Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Синьо сърце » 15 апр 2015 20:51

vaskonti написа:
Синьо сърце написа:
vaskonti написа:Ама разбира се, тя съдебната ни система съвсем не е най-корумпираната и най-неработеща част от държавата ни. Когато същата съдийка освобождаваше убийци и тогава ли ЕС и френския посланик са виновни?

Тя само освобождаваше убийци, никой друг...и как точно ще ги осъди, като следствие и полиция не си е свършило работата?
Белведере са мошеници и бяха правилно осъдени. А ЕС да си гледа батака, че ептен са се окендзали.

И как така полицията не си е свършила работата, та по случая Соло тя дава оправдателна присъда, а на втора инстанция се дава доживотна - при едни и същи доказателства?

Нито знам дали са еднакви доказателствата, нито ме интересува. Аз анализи на СГС няма да правя. Казах за Белведере.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 апр 2015 20:51

А Белведере защо са мошеници, защото са френска фирма ли? Нещо по-конкретно по въпроса имаш ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 апр 2015 20:53

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:
Синьо сърце написа:
vaskonti написа:Ама разбира се, тя съдебната ни система съвсем не е най-корумпираната и най-неработеща част от държавата ни. Когато същата съдийка освобождаваше убийци и тогава ли ЕС и френския посланик са виновни?

Тя само освобождаваше убийци, никой друг...и как точно ще ги осъди, като следствие и полиция не си е свършило работата?
Белведере са мошеници и бяха правилно осъдени. А ЕС да си гледа батака, че ептен са се окендзали.

И как така полицията не си е свършила работата, та по случая Соло тя дава оправдателна присъда, а на втора инстанция се дава доживотна - при едни и същи доказателства?

Нито знам дали са еднакви доказателствата, нито ме интересува. Аз анализи на СГС няма да правя. Казах за Белведере.

Разбира се, доста удобен отговор:) Е, едва ли можеш да кажеш нещо и за доказателствата в делото срещу Белведере, ама карай, нали са французи, това е достатъчно.
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 апр 2015 21:08

Не смятам да си правя труда. Достатъчно пъти заривах с факти и доказателства, и или следваше мълчание, или кошница глупости. Благодаря.
Както казах вече, радвайте си се на Премиера-Слънце и предстоящата победа над прокурори, следствие, пътища, ток и прочее...аз сеир гледам. РБ и ПФ нагло излъгаха избирателите си за ББ, и чакам с месеци някой с чест да засегне това, но не би...Ама преди беше подмяна на вот, задкулисие и мафия. Така да е. Но това сега никак не е подмяна на вот, задкулисие и мафия?
Добре. Цяла България вижда бетона на 10 метра от морето, но министър Лили BBW отрича и заявява, че всичко е наред. Вие си траете като пОтки, но ако Орешарски това беше направил, щяхте да осерете нета, фб и улиците!
За какво говорим?
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 апр 2015 21:26

Изображение
Не са дюни, бе, кво разбираш и ти от песък...
Майка им да ... нагла. Всичките са боклуци - червени, сини, пембяни, говняни... Всичко може да стане в тая държава, ако имаш пари. В Лозенец куп звизди са си накупили къщи до морето и са опънали оградите на дворовете до плажната ивица. Бум оградата и имат частен плаж. Кур на закона и толкова. В Странджата са наопъвани огради, имало частни ловни полета развийш ли. Национален парк... На Дюни си е направо частно вече всичко. Чак мутрите си издействаха пътя вече да не минава покрай комплекса.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 апр 2015 22:07

Пффф, тягостно мълчание...то е такова и за превеликите магистрали на Вожда, дето се разпарят по шевовете всеки ден. Зейналите ями по улиците в градовете , а да питам-кви са тез гърмежи по Иганово и по други места? Кво ли питам, та си губя времето...
Дори и Москов( един от двамата читави министри) не защитиха срещу мангалите. Траят пОтките му евроатлантически! Базите без пари дават на Пиндостан и приеха, че пиндосовци са неподвластни на нашите закони!
Забележете-базите не на НАТО, а на Пиндостан!!!
Президентът им поздравява мусулманите за Байряма( лошо няма, така трябва!), но не поздравява православните християни за Великден! Те и за това траят като пОтки! То за платен комсомолски секретар, и в последствие пишман масон е нормално, ама все пак нали се водиш БЪЛГАРСКИ президент?
Бре, кво стана, пезевенклер?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 апр 2015 22:27

Синьо сърце написа:Не смятам да си правя труда. Достатъчно пъти заривах с факти и доказателства, и или следваше мълчание, или кошница глупости. Благодаря.
Както казах вече, радвайте си се на Премиера-Слънце и предстоящата победа над прокурори, следствие, пътища, ток и прочее...аз сеир гледам. РБ и ПФ нагло излъгаха избирателите си за ББ, и чакам с месеци някой с чест да засегне това, но не би...Ама преди беше подмяна на вот, задкулисие и мафия. Така да е. Но това сега никак не е подмяна на вот, задкулисие и мафия?
Добре. Цяла България вижда бетона на 10 метра от морето, но министър Лили BBW отрича и заявява, че всичко е наред. Вие си траете като пОтки, но ако Орешарски това беше направил, щяхте да осерете нета, фб и улиците!
За какво говорим?

С решение от 30 декември 2013 г. Бургаският административен съд е отменил заповедта на Регионалната дирекция за строителен контрол за отнемане на строителното разрешително за изграждането на ваканционното селище на къмпинг „Юг“, съобщи БНР.

В мотивите на съда е посочено, че всички нарушения, установени от контролните органи са неоснователни и недоказани.

"Позицията ни, както за „Корал”, така и за къмпинг „Юг”, е, че още 2013 г. това са незаконно издадени разрешения за строеж от главния архитект на община Царево. Липсва ОВОС и за тези строителства липсва договор за присъединяване към ВиК и електроразпределителна мрежа. В единият случай съдът потвърждава позицията, друг съдия не я. Предложила съм промени в Закона за устройство на територията, в които процедурата за обжалване на становища на ДНСК е едноинстанционна, завърши министър Павлова".

Така като гледам.. като гледаш...кой е разрешил и кой смята, че няма проблем да се строи на плажа?

Не се и съмнявам какви доказателства си дал за Белведере, обвинението направо е черпило информация тук, от форума :mrgreen:
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 апр 2015 23:29

Бла-бла. Естествено, всеки който е с различно мнение от ПРАВЕДНОТО, е низвергнат. ЛИЛИ BBW oбаче е фактор, както и Менда Икономиката...естествено, нито дума по съществените неща, да не станем за срам пред Господарите!
Поклон доземи на Пиндосия, поклон доземи и машалла на ЕС! Всичко друго е боклук, плява и рубладжии. Квото и да постваш и доказваш, си обречен! Дори и ти, с всичките ми уважения към теб , познанията и вижданията ти, ме обвини, че поствайки детските ковчези в Донбас правя руска пропаганда...аз не съм забравил, като слонче съм!
И предполагам си усетил, че имам човек там. И не един. Вие сте пълен ташак-съдите и давате оценки, без изобщо да знаете за какво иде реч! Тук сте се насрали до ушите, та и за Донбас давате мнения???
Отплеснах се, следвайте си ЕС и Пиндосия, викайте си : евет, ефенди , и толкоз! Заебете такива като мене -ние сме ретроградни, вий сте правдивите и добрите, не се спичайте толкоз! :)

pomiqr263

Мнениеот pomiqr263 » 16 апр 2015 00:00

vaskonti написа:
Синьо сърце написа:

Най-употребяванотго изречение на лекции в юридическия факултет: "В рамките на закона и вътрешното си убеждение".

pomiqr263

Мнениеот pomiqr263 » 16 апр 2015 00:04

CTAHKO написа:Тази нашата държава няма оправия 8-) И бияча, и поръчителите са в ареста, ако някой може да познае какви обвинения са им повдигнати, ще го призная 8-)

http://www.haskovo.net/news/185559/Bliz ... a-na-smart

Държавата не трябва да се намесва в мафиотското правосъдие.

Върни се в “Свободна зона”