slash1912 написа:Още един голям отбор на Борусия отива в историята...Сигурен съм,че пак ще намерят печелившата формула,въпроса е колко време ще им трябва?
Мисля , че още догодина ще са в борбата за тройката . Ако слуховете за Тухел са верни , то той е най-подходящият човек . Колкото и да прозвучи грозно ... Борусия отесня на Клоп . Няма отбор в Германия , който да се бори с Байерн ... най-вече в чисто финансов аспект . Ако на някой му се играе , може да пресметне клко струва на Дортмунд шампионската им селекция ... и колко пари хвърли Байерн за да се върне на върха .
За мен Клоп постъпва правилно . Той достигна лимита си в Бундеслигата , нагоре е само Байерн ... а там в момента е Гуардиола , на който всичко му е простено в момента . Дори и унизителни домакински загуби с 0:4 . Другия варинт е да бе - да остане и да започне да гради нов отбор . Кото означава нови покупки . Дори и в момента решението му е в полза на клуба . Качеството ( откъм играчи ) с което Дортмунд разполага в момента е веднага след това на Байерн . Според Клоп отбора се нуждае от друга философия и аз съм съгласен с него .