[center]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
HoUs4oOL написа:Официално Клоп напуска Борусия, като цяло беше очаквано.
Сега съм сигурен, че бесни чакали от цяла Европа ще се нахвърлят на играчите на Борусия.
Нека Байерн да се задейства и да прибере Ройс на сигурно място!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Сити ще вадят кесията това лято и ако Клол иде там ще направи всичко възможно да вземе Ройс със себе си
HoUs4oOL написа:kingofpop написа:Сити ще вадят кесията това лято и ако Клол иде там ще направи всичко възможно да вземе Ройс със себе си
Аз също съм на това мнение, като се има предвид, че вероятно и Насри ще си ходи.
"Аз не видях един единствен играч от Байерн, който да показа добра форма в този мач".
"Това бе "черна нощ" за моя отбор".
"Понякога обаче и това се случва, и за съжаление това стана точно тази вечер".
"Когато вратарят ти играе слабо или някой от защитниците играе слабо, това не е толкова необичайно. Този път обаче всички "действаха заедно", за да постигнат този резултат".
"Данте? Ако беше от Исландия или Северния полюс разбирам да е нормално да сложи обувки за ски, но той просто трябваше да си спре топката!"
boabbb написа:Тиаго и Роде бяха единствените ориентирани в мачаПлешака да мята оставката лятото, независимо, че ще ги отнесеме като бръмбар сламка тия циганаги на реванша
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта